Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 350 €

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OK exei uperu8res kai bluetooth ma eiste sigouroi oti mporeite na ta xrhsimopoihsete??

H NOKIA sunh8ws ta kleidwnei

λολ.. εννοειται οτι ειναι ξεκλειδωτα. μονο η vodafone τα κανει αυτα. αφου το κινητακι το εχουν παρα πολλοι. μια χαρα σε ολα του ειναι..!

Δημοσ.

Και εγω μεχρι τωρα παντα Νοκια μεχρι που ειχα το 6600, πολυ καλό αλλα πηρα το Ρ900 πιο πολυ για παιχνίδι παρα για εργαλείο. Δεν μπορω να συνηθίσω ευκολα το μενου, και θέλω κυρίως κινητό της Νοκια και είμαι ουσιαστικα μεταξυ 7610 & 6630... Ξεφέυγει λίγο το 6630 αλλά ίσως κάποιος να πουλάει??

Δημοσ.

giati den aneveneis katigoria me nokia 6681 pou exei kai 262.144 xrommata kai camera 1.3 mp kai flash ensomatomeno kai symbian 8 gia trelo gaming an dhladh apofasisei na xefigeis se lefta kai na pareis to 6630 kalhtera auto. Pados auto pou vlepo se olla ta nea modela einai oti oi yperithres feugoun kai pleon to remote control meso kiniton tha to xexasoume gamoto terma oi plakes

Δημοσ.

Η ΝΟΚΙΑ ΠΟΤΕ δεν κλείδωσε irda & bt. Μπορείς να λάβεις και να στείλεις οποιοδήποτε αρχείο μ' αυτά

Δημοσ.

ΠΟΤΕ;;;;Μου αρέσει που είσαι απόλυτος χωρίς να ξέρεις!

Στα τελευταία της μοντέλα μόνο δεν τα κλείδωνε!Σε όλα τα προηγούμενα ήταν μόνο για διακοσμητικούς λόγους ή για σύνδεση με υπολογιστές!

Δημοσ.

Δεν κλείδωνε;;;;Μου αρέσει που είστε απόλυτοι!Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;Οι υπέρυθρες δούλευαν ΜΟΝΟ με το pc.Από κάποια στιγμή και έπειτα ξεκίνησε να μην έχει προβλήματα!Θα μας τρελάνετε τελείως μου φαίνεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...