Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 350 €

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω ενα κινητό με bluetooth & 1MP camera (minimum).

Αυτη τη στιγμη έχω ενα Ρ900 αλλά θέλω να το πουλησω και να πάρω κάτι λίγο πιο μικρό και πρακτικό. Αν έχετε κάτι να προτείνετε παρακαλω πείτε μου!

Δεν με πειράζει αν ειναι κλασσικό το σχήμα του ή clamshell...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To k700i einai super kinhto alla h kamera tou einai VGA (640x480)

To nokia 6630 einai kalh epilogh alla akrivo sthn ellada (panw apo 500 euro)

An mporeis na to pareis apo TIM Italias,exei 350 euro ;-)

Δημοσ.

Το Κ700i θα σου πρότεινα και εγώ γιατί το έχω και είναι πράγματι super. Μαζί με το FMA στο PC σου θα πάθεις πλάκα με τη διαχείριση που κάνει της συσκεύης. Άσε που αν βάλεις και ένα ΒΤ dongle στο PC μπορείς να κάνεις remote διαχείριση στις εφαρμογές σου. Αλλά μιας και βάζεις τον περιορισμό της κάμερας τότε θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή αν μπορείς μέχρι να κυκλοφορήσει το K750i με 2ΜΒ κάμερα και υποδοχή για MS. Συν του ότι είναι πανέμορφο και πολύ σοβαρό κινητό.

Τσίμπα και ένα preview για να ψηθείς:

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k750-en.shtml

Ταπεινή μου άποψη να επιμείνεις σε SE. Καθότι είσαι computerόπληκτος έχουν την καλύτερη διασυνδεσιμότητα. Αξιόπιστη, πολυποίκιλη και χωρίς περίεργα "κλειδώματα" και απαγορευτικά άλλων εταιρειών.

Δημοσ.

file exw to nokia 6230 kai exei ta panta ! opws to akous! exei video mexri na foularei h karta sou.Twra travaw mexri 4 lepta.exei multimedia karta 32 mb .kai vazeis oso 8es esy meta.exei radio, bluetooth, ypery8res, exei ta panta.mp3, boreis na vazeis ta mp3 kai gia hxo klhshs alla kai sta mnmata sou na xtypane etsi. boreis na akouseis ta mp3 kai to radio se megafwno kai oxi mono me akoustikakia.einai toubano to kinhto kai apo mege8os arketa mikro.tsekare to kai h timoula tou polu kalh!!

Δημοσ.

Το κακο με το 6230 ειναι οτι έχει μικρή οθόνη... Έχω συνηθίσει του 6600 & του Ρ900...

Κάτι σε 6630 θέλω... :)

Αλλα δεν ξέρω πόσο έχει (σκέτη συσκευή) και ειναι κλειστα τα μαγαζιά τωρα.......

Δημοσ.

3230 εννοειται. και εγω αυτο θα παρω. μονο 350 ευρω με 1.3 mgpxl καμερα, radio Και visual radio, υπερυθρες, bluetooth, καρτες επεκτασης , series 60 με λειτουργικο symbian 7. μικρο μεγεθος, παναλαφρο, candy bar smartphone με πολυ ωραιο design , σε δυο χρωματα ( μαυρο και κοκκινο ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...