Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κανενα προγραμμα που...

Cleric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κανενα προγραμμα που να δεσμευει μερος απο την ram για χρηση με την καρτα γραφικων? με λιγα λογια θελω να δω σε περιπτωση που υπαρχει τετοιο προγραμμα , αν μπορω να τρεξω games που δεν μου τρεχουν λογω μνημης της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Για την VGA δεν έχω κάτι υπόψιν.

Αν θες να δοκιμάσεις όμως την μνήμη RAM , υπάρχει το Xteq RAM Alloc ( θα το βρείς στην σελίδα της X-teq Systems , αυτή που βγάζει το X-Setup )

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι θέμα software, είναι θέμα hardware, να μπορεί να χρησιμοποιήσει η VGA σου RAM αντί για VideoRAM. Αυτό συνήθως γίνεται στα φορητά ή σε onboard κάρτες και η επιλογή του πόσο RAM θα δεσμεύσει γίνεται από το BIOS.

Γενικά η μεγάλη videoram χρησιμεύει για textures. Δεν έχει το παιχνίδι επιλογή για μικρής μνήμης textures;

Δημοσ.
Όχι' date=' δεν είναι θέμα software, είναι θέμα hardware, να μπορεί να χρησιμοποιήσει η VGA σου RAM αντί για VideoRAM. Αυτό συνήθως γίνεται στα φορητά ή σε onboard κάρτες και η επιλογή του πόσο RAM θα δεσμεύσει γίνεται από το BIOS.

Γενικά η μεγάλη videoram χρησιμεύει για textures. Δεν έχει το παιχνίδι επιλογή για μικρής μνήμης textures;[/quote']

οχι δυστυχως δεν εχει .... αλλα ενταξει η ερωτηση ηταν και απο περιεργεια γιατι το εχω δει να γινεται σε φορητο φιλου μου οπως λες μεσω bios , αλλα ημουν περιεργος μηπως υπαρχει και software που να κανει την ιδια δουλεια. Οποτε δηλαδη πρεπει να ετοιμαζομαι ψυχολογικα για αναβαθμιση! :)

Δημοσ.

Αυτό που λες για τον φορητό είναι η επιλογή της πόσης μνήμης RAM να είναι διαθέσιμη στην γραφικών του ( επειδή η γραφικών του δεν έχει δικιά της μνήμη, αλλά χρησιμοποιεί την RAM )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...