fotisman Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Έχω τα win xp pro σε cd αλλά δεν είναι bootable. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το κάνω bootable το cd μου? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά?
m00nlight Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 ean den einai bootable de nomizw na mporeis na ta kaneis kapws. Auto pou sigoura mporeis na kaneis einai na egkatasthseis prwta ta win98 h ta 2000 kai meta apo panw ta xp. Auto ekana egw otan den eixa bootable cd
dtkos Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&familyid=55820edb-5039-4955-bcb7-4fed408ea73f Προσοχή να κατεβάσεις τις δισκέτες με την σωστή γώσσα.
billpeppas Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μπορείς να το κάνεις και bootable αλλά είναι ψιλο-ιστορία.
fotisman Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μήπως μπορεί κάποιος να μου αυτή την ψιλο-ιστορια, με κάποια απλά βήματα? Πραγματικά το χρειάζομαι
xux99 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Χρησιμοποίησε το Nero ώστε να φτιάξεις ένα CD εκκίνησης. Κατέβασε και αποσυμπίεσε το επισυναπτόμενο αρχείο BootXP, κατόπιν ακολούθησε ακριβώς τις ρυθμίσεις που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα. Στο νέο CD θα αντιγράψεις όλα τα αρχεία του CD εγκατάστασης των Windows XP. BootXP.zip
amubu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 ..μετά πατάμε νέο και μετά τι βάζουμε ακριβώς μέσα στο cd? άλλα αρχεία? άν δεν έχω άλλα αρχεία να του βάλω και θέλω απλά να κάνω fdisk ή να σβήσω το MRB τι να κάνω πού μπορώ να βρώ και ποιά αρχεία θα πρέπει να βάλω ακόμα. πλιζ απαντήστε θα με βοηθήσετε
asmilon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Καταρχας βαζεις τα αρχεια απο το CD των Windows και μετα μπορεις να βαλεις και δικα σου πραγματα αν θεωρεις οτι αρμοζουν να ειναι στο CD εγκαταστασης του λειτουργικου. Μια αλλη διαδικασια για να πετυχεις αυτο που θες ειναι με το Νlite. Περα απο την δημιουργια Bootable CD, μπορεις επισης να πειραξεις διαφορα σημεια των Windows πριν καν εγκατασταθει το λειτουργικο, να ενσωματωσεις ευκολα το Servive Pack 2 και updates καθως και να ενσωματωσεις drivers... Αρκετα χρησιμο utility ;-)
amubu Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 εεε..? να ρωτήσω κάτι συγνώμη. Αν το cd των windows xp που έχω είναι bootable τότε χρειάζεται να κάνω άλλο bootable με τις διαδικασίες που περιγράφετε για κάποιον λόγο? αν όχι την πάτησα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1404592#post1404592
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.