Προς το περιεχόμενο

Παράξενος ήχος σε καινούργιο laptop! Πρόβλημα?

DeepFloyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Πριν κάποιες μέρες αγόρασα ένα Fujitsu Siemens Amilo Pro V2020 και ευχαριστώ όσους από εδώ βοήθησαν σ' αυτή την αγορά!

Τώρα.. Ενώ το μηχάνημα είναι ανοιχτό, και έχει φορτώσει τα windows και ενώ δεν τρέχω κανένα πρόγραμμα, σε τυχαίες χρονικές στιγμές ακούγεται από το εσωτερικό του ένα μηχανικό "τσικ", σαν να είναι ο δίσκος, σαν να μην είναι! Ο ήχος είναι αρκετά ευδιάκριτος, και με ανησυχεί λίγο..

Παρόμοιες εμπειρίες από κατόχους laptop? Συμβουλές?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας..

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!! Πριν κάποιες μέρες αγόρασα ένα Fujitsu Siemens Amilo Pro V2020 και ευχαριστώ όσους από εδώ βοήθησαν σ' αυτή την αγορά!

Παρόμοιες εμπειρίες από κατόχους laptop? Συμβουλές?

Όταν λες κάτι σαν τσικ τι εννοείς? Το κάνει συνεχώς η μόνο όταν τον ανοίγεις?

Τα siemens όταν ξεκινάνε ( και το δικό μου το ίδιο κάνει ) κάνουν ένα τέτοιο ήχο και είναι μάλλον ο δίσκος αλλά δεν παρουσιάζει προβλήματα. Παρόλα αυτά ο ήχος αυτός δεν είναι ούτε ιδιαίτερα δυνατός ούτε ενοχλητικός.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος να βοηθήσουμε :grin:

Δημοσ.

Καθομαι τόση ώρα και σκέφτομαι πώς μπορώβ να το περιγράψω καλύτερα από τον όρο "μηχανικό τσικ", που καταλαβαίνω πως δεν είναι ιδαίτερα βοηθητικός!!! Αλλά δεν ξέρω πως να το πω.. Σαν να είναι το drive, πως κανει το cd-rom σας όταν διαβάζει, πως κάνει ο δίσκος σας όταν ψάχνει??

Το drive δεν είναι, αφου το κάνει και όταν το έχω "ανοιχτο".

Το κάνει σε ανύποπτες χρονικές στιγμές, και συνηθως τη στιγμη που το κανει αναβει το λαμπακι του δισκου, οπότε λέω μήπως είναι θορυβώδης ο δίσκος απλά και δε συμβαίνει τίποτα το ανησυχητικό!

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις ένα defrag στον δίσκο και πες μας μετά τι ακούς. Το δικό μου αν και κάνει ένα ενοχλητικό θόρυβο όταν μπουτάρει μετά είναι πολύ ύσηχο. Ρώτησες απο εκεί που το πήρες να σου πούν? πάντως να είναι χτυπημένος ο δίσκος δεν πιστεύω. Κράτα πάντως καλού κακού και ένα backup που και που. Δεν κάνει ποτέ κακό. :grin:

Δημοσ.

Den einai tipota to anhsyxhtiko....Mhn se apasxolei....O sklhros diskos einai...Otan einai idle to kanei auto k anavei k to lampaki tou....Kai ston diko mou to ekane (se enan Seagate 40GB)....Twra ton exw allaksei me enan 60 o opoios einai a8oryvos kai den akouw tpt, auto den shmainei oti den to kanei, apla twra egw den akouw tpt....

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, ελπίζω όντως να μην είναι κάτι το ανησυχητικό!! Να 'στε καλά!! Καλό βράδυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...