Προς το περιεχόμενο

FILMNET AUDIO!!!!!!!!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ MULTICHOICE MOY EIΕ ΟΤΙ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ Η TV ΤUNER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙΠ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΚΟΠΗΤΗ ΟΠΩΤΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ .<P>ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε φίλε δεν ξέρω βέβαια τι σχέση έχεις με τον τεχνικό του MULTICHOICE, αλλά τί περιμένεις να σου πει αυτός; Αν σου έλεγε "Ναι γίνεται" θα τον έφερνες σε δύσκολη θέση γιατί αυτόματα θα τον ρώταγες "Πως".<BR>Μπωρεί να μην ξέρω την λύση του πρωβλήματος του Audio αλλα αυτό που ξέρω είναι ότι κλειδώνει ξεκληδώνει.<BR>Φιλικά και χωρίς παρεξηγηση, Abeness

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD TOΡΟΝΥΣ 2.04, ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ POST STO FORUM GIA TO PROGRAMMA XARH ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ MITSO KAI OXI MITSARA ? H KANΩ ΛΑΘΟΣ?(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙA)<BR>AYTO ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ <B><FONT size="4">ΠΟΤΕ</FONT s></B>ΒΛΕΠΩ FILMNET.<P><center>ΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ........ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.</center>

Φιλαράκο δεν χρειάζετε να τσαντήζεσαι εγώ κατα αρχήν είπα "Βρε φίλε δεν ξέρω βέβαια τι σχέση έχεις με τον τεχνικό του MULTICHOICE...." απλά σκέυτηκα ότι όποιος δουλεύει μέσα στην MULTICHOICE σηνήθως δεν κοιτάει να δώσει τέτοια στοιχεία, έκτός και εαν όπως είπες είναι και φίλος σου έτσι;<BR>Φιλίκα Abeness

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...