vjshadow Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Σημερα το πρωι επαιζα 1 παιχνιδι και ξαφνικα πεταει μπλε οθονη και κανει μονο του επανεκινηση. Ξαναμπαινω στο παιχνιδι και μετα απο 10 λεπτα παλι το ιδιο. Μπαινω νετ για κανενα 15λεπτο και παλι το ιδιο. Ξαναμπαινω νετ και ημουν καμμια ωρα+ χωρις κανενα προβλημα. Τον εκλεισα κανονικα. Πριν απο μιση ωρα τον ξανανοιξα και κολλησε στην αναγνωριση συσκευων. Κανω επανεκινηση και ενω ξεκινησε εχασε το σημα η οθονη, αλλα δεν δουλευε και η θυρα usb που εχω το netmod (αρα μαλλον δεν ανοιξε το pc). Παταω reset και μου βγαζει να ξεκινησω με ασφαλη η κανονικη λειτουργια. Επιλεγω κανονικη και κολλαει. Επανεκινηση και ασφαλη λειτουργια. Ξανακολλαει. Παλι επανεκινηση και με κανονικη λειτουγια ξεκινησε. Τωρα δουλευει για κανενα τεταρτο χωρις κανενα προβλημα. Τι λετε να ειναι; Εχω Athlon XP 1700+, 512 RAM 266 MHz, vga: G-Force MX-440 64Mb, motherboard: Gigabyte GA 7VRX
manosone Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Καλησπερα.Εαν θελεις δωσε μου το e-mail σου να σου δωσω ενα htm το οποιο λεει ποιος κωδικος ειναι τι.(για τον κωδικο της μπλε οθονης μιλαω)
johnnieB Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 file manosone an theleis grapse thn htm edw na thn doume ki emeis giati to psaxnw kati tetoio... eyxaristw
ppetr Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Για αυτές τις μπλε οθόνες έκοψα τα παιχνίδια και υσήχασα Βαρέθηκα και τα format
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 vjshadow kala me tosa kolimata k tosa restart egw sigoura tha eixa xexasei ti seira pou eginan apo kei k pera emena gia mnimi mou akougetai to olo thema me ta akira restart k ta kolimata..... manosone dwse to link public an thes giati einai arketa xrisimo k den to exw psaxei k pote.....
k_w_t Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 kane post to url giati pisteyw oti 8a einai xrisimo s
johnnieB Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_hwpg.asp http://aumha.org/win5/kbestop.htm Gia rixte mia matia edw giati o filos mas den exei apanthsei akoma...
RedKostas Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Και εγώ για μνήμη το βλέπω το πρόβλημα. Memtest έτρεξες;
chill Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα με το pc παλιό pc μου πριν κανέναν μήνα. Κάθε λίγο και λιγάκι μπλέ οθόνη με διαφορετική αίτια απεικονιζόμενη κάθε φορά στα blue screens. Το πρόβλημα τελικά ήταν στην mobo είχαν σκάσει οι ασφάλειες της αλλά παρόλαυτά το pc άνοιγε!!!!!!!!!!
CyberWalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Τι ασφάλειες; Ζωής; (πλάκα κάνω, no offence!) Κι εμένα για μνήμη μου ακούγεται, αλλά μήπως εγκατέστησες τίποτα πριν από αυτό; Επίσης είναι πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών σου. Δοκίμασε αν μπορέσεις να την ανταλλάξεις για λίγο καιρό με μια από κάποιον φίλο σου. Αφού πρώτα τσεκάρεις την μνήμη με microspope v11 ή memtest.
manosone Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Καλημερα παιδια. Επειδη το εχω κατεβασει,δεν θυμαμαι να δωσω link.Οποτε παει καπως ετσι... 1)Στο txt πιο κατω,ανοιξτε το,καντε αντιγραφη ολα(ctrl+a). 2)Ανοιξτε ενα δικο σας txt,καντε επικοληση. 3)Καντε "save as" με ονομα που να εχει .htm στο τελος π.χ. manos.htm,και απο κατω,εκει που λεει "encoding" ή "κωδικοποιηση" βαλτε "unicode" και οχι "ansi" Ελπιζω να βοηθησε. New Text Document (2).zip
vjshadow Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Τελικα ηταν η μνημη. Ετρεξα το memtest και μου εβγαλε μερικες χιλιαδες σφαλματα για μια απο τις μνημες μου. Τωρα παμε για αντικατασταση ευτυχως απο την εγγυηση. Να ρωτησω και κατι αλλο. Το ανεμιστηρακι της cpu κανει παρα πολυ θορυβο. Τι προτεινετε να κανω (θα ηθελα οικονομικη λυση). Ευχαριστω για το ενδιαφερων σας.
Theodore Tsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 to pio isixo pou exw brei egw k arketa ftino(15euro stin agglia) einai auto: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ACC-L81&other_title=ACC-L81XDream%20III an twra eisai ellada mallon tha prepei na to psaxeis...pantws antiproswpos tis coolermaster stin ellada ap oti xerw einai ta multirama....
vjshadow Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Καμμια αλλη καλη ιδεα για το ανεμιστηρακι; Η cpu ειναι Athlon XP 1700+ socket A.
vjshadow Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Κανενας ρε παιδια δεν εχει καμμια καλη ιδεα;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.