Προς το περιεχόμενο

δεν γινεται αντιγραφη απο dvd! pls help me!!

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παω να αντιγραψω τα δεδομενα απο μερικα dvd που εχουν μουσςικη,βιντεο κτλ αλλα εκτος οτι κολλαει μου βγαζει και μηνυμα λαθους " Cannot copy. Data error ( cyclic redundancy check ) "

γιατι γινεται αυτο?

Δημοσ.

νομίζω ότι είναι προβληματικά γραμμένα τα δεδομένα στα δισκάκια

δοκίμασε να αντιγράψεις ενα ένα τα αρχεία που θέλεις...πάντως όχι όλα μαζί γιατί το λάθος λογικά εντοπίζεται σε κάποιο από αυτά

Δημοσ.

και γιατι εγινε αυτο? που βρισκεται το λαθος? δοκιμασα και ενα ενα αλλα ειδικα σε ενα dvd δεν αντιγραφεται τιποτα!

* δεν τα αντεγραψα εγω τα dvd..

• Moderators
Δημοσ.

Φθορα,γρατζουνιες κτλ..Δοκιμασε σε αλλο drive αν μπορεις και σαν υστατη λυση δοκιμασε το Bad copy pro.

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να αντιγράψεις τα αρχεία σου με το Clone CD/DVD ( v5200 ) σε Image , μετά με κάποιο πρόγραμμα πχ. Ultra Iso ανοίγεις το Image.

Ετσι κάνω τα δύσκολα CD/DVD που μου πέφτουν κατά καιρούς .

Και το Bad Copy Pro που σου πρότειναν είναι αρκετά καλό .

P.S. Kοίτα με κάποιο πρόγραμμα πχ. Nero Info Tool εάν το DMA είναι ON στο drive σου .

Δημοσ.

i' pare ena dvd toshiba k vres tin ygeia sou.etsi mou itan emena sxedon ola ta dvd otan dokimaza na ta perasw ston skliro me to nec 2500,mou ebgaze to idio mnm.me to toshiba oute ena den exei parousiasei prob :)

Δημοσ.

τα dvd ο ξαδερφος μου τα εδωσε, και απ'οτι λει τα πηρε και αυτος απο εναν φιλο του. στον ξαδερφο μου δουλεουν μια χαρα.. τι ακριβως κανουν τα προγραμματα που μου προτεινετε, οπως το bad copy pro?

αν καταλαβαινω καλα, βρισκει ποια αρχεια ειναι καλα και τα αντιγραφει, ωστε να μην διακοπτεται συνεχεια η διαδικασια αντιγραφης με copy/paste?

Δημοσ.
τα dvd ο ξαδερφος μου τα εδωσε' date=' και απ'οτι λει τα πηρε και αυτος απο εναν φιλο του. στον ξαδερφο μου δουλεουν μια χαρα.. τι ακριβως κανουν τα προγραμματα που μου προτεινετε, οπως το bad copy pro?

αν καταλαβαινω καλα, βρισκει ποια αρχεια ειναι καλα και τα αντιγραφει, ωστε να μην διακοπτεται συνεχεια η διαδικασια αντιγραφης με copy/paste?[/quote']

afou se allo dvd-rom douleuoun tote ftaei to dvd-rom sou...dokimase na danisteis to dvd-rom tou ksaderfou sou pou ksereis oti ekei ta diabazei swsta k kane tin douleia sou...me ta bad copy pro k ta ipolipa den tha kaneis douleia efoson ta dvd den einai ontos xalasmena...alla k an itan tha sou espage ta neyra an itheles na peraseis olo to dvd logo tou oti kanei apisteuta poli wra gia mera mb

Δημοσ.

δεν ξερω αν δουλεουν στο dvd rom του ξαδερφου μου. δεν πρεπει να τα δοκιμασε καθολου. απλα του τα εδωσε ενας φιλος του, και εκεινος τα εδωσε σε εμενα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...