GT1807 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Προσφατα εμαθα για ένα προγραμμα το οποιο εξομοιωνει τους Battle.Net servers της Blizzard κ μπορεις να το στησεις σπιτι σουκ στη ουσια αν εχεις καλη συνδεση να κανεις τον υπολογιστη σου Battle.Net server για οτι παιχνιδι της Blizzard θες.Στον server που συνδεομαι τωρα ειναι περιπου 1700 χρηστες.Θα μου πεις δεν ειναι κ παρα πολλοι αλλα εγω θα σας πω οτι προτιμω να παιζω Frozen Throne εκει παρα με τον υπολογιστη αντιπαλο.Κ τωρα στην ερωτηση μου,γνωριζει κανεις για ελληνικο τετοιο server??Θα ηταν παρα πολυ καλη φαση να μπορουμε να λιωνουμε μεταξύ μας.Να σημειώσω οτι αναλόγως τον host του παιχνιδιου πετυχαινω Ping απο 130-28000:D.Ειμαι με ISDN.Στο battle.net εχω αρκετα παραπανω. Τα σέβη μου
Str Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 28000 ping??? milas gia 28 real seconds??? kai exeis parapano sto battle.net????? btw... afto pou me endiaferei... paizei kaneis dota sto server pou mpaineis??
GT1807 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Κοιτα το στανταρ ping που εχω ειναι γυρω στο 150.Που για ISDN ειναι γαματο.Dota παιζουν παρα πολλοι.Αυτα.Το Ping πανω απο 300 ειναι αφυσικο κ συμβαινει αν ειναι κανα παλικαρι απο Βραζιλια ή Κορεα που κανει το παιχνιδι. Τα σέβη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.