Προς το περιεχόμενο

Bluejacking απο επίμονους καμμένους

Ulticool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο σπίτι μου και έχω ενα Νόκια 3650. Επι μια ώρα είναι 2 ανεγκέφαλοι που προσπαθούν να συνδεθούν στο κινητό μου μέσω Bluetooth "Λήψη μηνύματος μέσω bluetooth απο 7610" και απο μια ανώνυμη συσκευή. Με το που πατάω ΟΧΙ ξανά τα ίδια. Δεν προλαβαίνω να μπω καν στο μενού να το κλείσω. Πήγα σε άλλο δωμάτιο και τα κατάφερα να βγάλω το Bluetooth.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλλημα του κινητού απο την πρώτη απόπειρα που έκανε ο 7610 και να μου το βγάζει συνέχεια ε;;; Απλά κάποιοι πρέπει να είναι πολύ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΜΜΕΝΟΙ στη γειτονιά. Εννοείται οτι αν κάταλάβω ποιός είναι θα με βάλουν στη στενή απ το πολύ ξύλο που θα του ρίξω....

Είπα όμως πιο πάνω: "Με το που πατάω ΟΧΙ ξανά τα ίδια. Δεν προλαβαίνω να μπω καν στο μενού να το κλείσω"

Αυτό πως στην ευχή το κάνει; Αυτό είναι που μου δημιούργησε απορία...Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;

Δημοσ.

Μωρε ναι και τ @@ τους να στέλνουν (με το συμπάθειο) εγω δε θελω να τα πάρω, πως το λένε. Μπορεί να στέλνουν τίποτε ιους όπως λέει κι ενα θέμα πιο κάτω. Μα να πατάω ΟΧΙ και να μου ξαναπετάει αίτηση σε 1 δευτερόλεπτο;;; Κόντεψε να κάνει εμετό το κινητό.... ΕΚΕΙ είναι που παραξενεύομαι εγω και λεω...Ειναι πρόβλημα του κινητού μου (πχ εχει μπλοκάρει) ή απλά ο άλλος είναι π@π@ρας;

Δημοσ.

το πιο πιθανό είναι να έχουν κολήσει κάποιον ιο.. για να το παρουσιάζει τόσο γρήγορα..

Δημοσ.

Λίγες πιθανότητες να έχει μπλοκάρει το κινητό σου.

Κλείσε το και ξανα-άνοιξέ το.

Αν το ξανακάνει, είναι ο τυπάς που στέλνει συνεχώς.

Δημοσ.
το πιο πιθανό είναι να έχουν κολήσει κάποιον ιο.. για να το παρουσιάζει τόσο γρήγορα..

Α εκείνοι να χουν κολλήσει τον ιο ε; Αρα εγω είμαι καθαρός; Να υποθέσω οτι εαν πάταγα ΝΑΙ θα τον κόλλαγα κι εγω....

billpeppas το δοκίμασα και είχα κλείσει το κινητό για 10 λεπτά αλλά όταν το άνοιξα πάλι συνέχιζε η ίδια συσκευή να με ενοχλεί. Τελικά έκλεισα το ΒΤ όταν μπορούσα και ηρέμησα. Θα το δοκιμάσω να τ ανοίξω το βράδυ 1 η ώρα να δω αν θα χει παραιτηθεί ο τυπάς. Χεχε... Βέβαια έτσι και μάθω ποιός το έχει αυτό το 7610 στη γειτονιά, η υπομονή μου θα πάει περίπατο μαζί με τα μάτια του.

Δημοσ.
Α εκείνοι να χουν κολλήσει τον ιο ε; Αρα εγω είμαι καθαρός; Να υποθέσω οτι εαν πάταγα ΝΑΙ θα τον κόλλαγα κι εγω....

billpeppas το δοκίμασα και είχα κλείσει το κινητό για 10 λεπτά αλλά όταν το άνοιξα πάλι συνέχιζε η ίδια συσκευή να με ενοχλεί. Τελικά έκλεισα το ΒΤ όταν μπορούσα και ηρέμησα. Θα το δοκιμάσω να τ ανοίξω το βράδυ 1 η ώρα να δω αν θα χει παραιτηθεί ο τυπάς. Χεχε... Βέβαια έτσι και μάθω ποιός το έχει αυτό το 7610 στη γειτονιά' date=' η υπομονή μου θα πάει περίπατο μαζί με τα μάτια του.[/quote']

Δεν είναι το θέμα να παραιτήθει αυτός.. Έχει κολλήσει τον Carib και χωρις να το γνωρίζει ο ίδιος, ο ιος προσπαθεί να στείλει τον εαυτό του σε όσες συσκευές βρίσκει με το bluetooth.. Πρέπει η να κλείσει το Bluetooth η να βγάλει τον ιο, πράγμα όχι και πολύ δύσκολο.

Πάντως πρέπει να είναι αρκετά κοντά σου για να καταφέρνει να σε βρίσκει ανάμεσα σε τοίχους κτλ...

Δημοσ.

Ε τότε αφου έκλεισα το ΒΤ εγω, είμαι ήσυχος. Ούτε ιο θα κολλήσω ούτε η ηρεμία μου θα "διαταραχθεί" ξανά. Τώρα κρίμα για τον άνθρωπο που κόλλησε τον ιο. Τον κατηγόρησα χωρίς να το χει κάνει επίτηδες λοιπόν.

Να είστε καλά όλοι και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ρε παλικάρια!

Δημοσ.
Ε τότε αφου έκλεισα το ΒΤ εγω' date=' είμαι ήσυχος. Ούτε ιο θα κολλήσω ούτε η ηρεμία μου θα "διαταραχθεί" ξανά. Τώρα κρίμα για τον άνθρωπο που κόλλησε τον ιο. Τον κατηγόρησα χωρίς να το χει κάνει επίτηδες λοιπόν.

Να είστε καλά όλοι και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ρε παλικάρια![/quote']

exw thn entupwsh akomh k ios na nai gia na ton kolhseis prepei na anoixeis to carib.sys h marib.sys...den nomizw na kanei autorun.

Δημοσ.

Το χω παθει και εγω αυτο.Προφανως αυτος που σου εστελνε εχει κολλησει ιο και μαλλον τον carib.Αν κολλησεις carib η bluetooth δεν κλινει και μενει μονιμως ανοιχτει.το κινητο σου κανει συνεχεια αναζητησει για συσκευες και στελνει τον carib σε αλλα κινητα.με αποτελεσμα να σου πεφτει γρηγορα η μπαταρια αλλα και να ερχονται στον αλλον απανοτα μηνυματα bluetooth που θα περιμενουν να πατησεις το μοιραιο "NAI".αν ειχες καποιο antivirus το κινητο σου δεν θα μασαγε.Αυτος που εχει τον ιο δεν ξερει οτι ο ιος στελνετε σε εσενα αρα τσαμπα θα τον δειρεις αν τον βρεις.

Δημοσ.

Τελικά γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια συσκευή bluetooth, η οποία να συνδέεται

στο usb του υπολογιστή και να είναι allaround??

Δημοσ.

Eγω αναρωτιεμαι πως σου στελνει δεδομενα καποιος απο τη γειτονια..Το bluetooth νομιζα οτι εχει εμβελεια 10 μετρα...Αν μενεις σε πολυκατοικια,ειναι απο το διπλανο διαμερισμα.Αν μενεις σε μονοκατοικια,κατι δεν παει καλα.

Δημοσ.
Eγω αναρωτιεμαι πως σου στελνει δεδομενα καποιος απο τη γειτονια..Το bluetooth νομιζα οτι εχει εμβελεια 10 μετρα...Αν μενεις σε πολυκατοικια,ειναι απο το διπλανο διαμερισμα.Αν μενεις σε μονοκατοικια,κατι δεν παει καλα.

Κι όμως, κάποια κινητά μπορούν να ξεπεράσουν το όριο των 10 μέτρων, ίσως ρίχνοντας την ταχύτητα εκπομπής-λήψης ή αυξάνοντας την ισχύ του πομπού (ξελιγώνοντας τη μπαταρία τους φαντάζομαι!) Τα Nokia 7610 φαίνεται να έχουν τέτοια δυνατότητα. Συνήθως, "βλέπω" με το κινητό μου από 2 ορόφους πιο κάτω ένα τέτοιο κινητό.

Επίσης, υπάρχουν USB Bluetooth adapters για PC που είναι Class 1, δηλαδή με θεωρητική εμβέλεια 100 μέτρων.

Δημοσ.

to exw pa8ei ki egw ayto.Hmoun se kafeteria kai enas vlakas dipla mpu estelne arxeia me bluetooth.Se mia fash mou erxetai ena arxeio carib to opoio den mou anoige giati den yposthrize thn morfh to kinhto mou.Exw to nokia 6230.Alla ayto to carib den hxera oti einai ios.Kala pou to ema8a twra.To xw dei polles fores na to stelnoun sto kinhto mou se merh me polu kosmo.Alla emena den exei meinei to bluetooth anoixto olh thn wra.Oute stelnw pantou ton carib.Den nomizw na ton exw kolhsei epeidh apla dexthka to arxeio.Giati apla htan se morfh pou den uposthrizotan apo to kinhto mou.Oso gia to bluetooth hxera oti h emveleia tou einai 6 metra stadar.Kai meta me enisxysh shmatos isws ftanei liga metra parapera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...