Προς το περιεχόμενο

PCSX emulator

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Κατέβασα σήμερα το PCSX emulator γιατί έχω δανείσει το Playstation μου σ' έναν φίλο μου και θέλω να παίξω ένα παιχνίδι. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου λέει πως χρειάζεται configure και με βάζει σ' ένα παράθυρο για onfiguration όπως στη φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που λέει Graphics, Sound, Cdrom... μου είναι όλα κενά και δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα άλλο και όταν πατάω OK μου λέει ''Configuration not OK, ενώ στο PCSX2 μου είναι όλα κανονικά. Δείτε και στις φωτογραφίες για να καταλάβετε! Τι πρέπει να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα?

Ευχαριστώ!

post-20774-129062921163_thumb.png

post-20774-129062921165_thumb.png

Δημοσ.

κατεβασε τον ePSX emulator.

παιζει σχεδον τα παντα.

εχω τον εχω κυριως για GT2 :)

εχω δοκιμασει πολους.ειναι ο πιο ευχρηστος και αξιοπιστος για μενα

κοιταξε σε foroum

Δημοσ.

Απο το txt αρχείο του emu:

2) How it works

------------

Steps:

------

1) Put a bios on bios directory (recommended: scph1001.bin) (optional)

2) Put plugins in plugin directory

3) Open the emu

4) Configure plugins from configuration menu and Memcards from Mcd Manager

5) Restart

6) Put a cd in your cdrom drive

7) Press Run CD and the game might work ;P

Δες το 2) και μετά το 4.

Δημοσ.

Για τα plugins δες στο επίσημο site εδώ:

http://www.pcsx.net/files.shtml

Για το bios δεν μπορώ να σου πώ,είναι copyrighted και απαγορεύεται να "κινήτε" απο site σε site.Αλλά δοκίμασε στο google και κανά p2p.

Σαν καλό emu συνιστώ και τον Connectix VGS 1.41.Είναι καλός και δεν απαιτεί το απόλυτο pc,παίζει και σε χαμηλά συστήματα

Δημοσ.

Ο καλύτερος εξομοιωτής που παίζει όλα τα παιχνίδια του psx στον υπολογιστή (το σημειώνω εγγυημένα' γιατί το χρησιμοποιώ ήδη) είναι το: ePSXe. Όλα δε τα plugins που χρειάζεται ο εξομοιωτής τα κατεβάζεις εδώ! :grin:

Δημοσ.
mias kai lete gia emulatros re paidia iparxi kaneis swstos gia dreamcast i kapoios allos pou na mporo na paixo to sonic adventure 2 ????? kai an nai tha imoun eugnomon an mou legate poios... kai pou mporo na vro kai to game... :)

oxiiiiiii den zitao polla :P :)

Ρίξε μια ματιά εδώ! :grin:

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Πήγα στο forum του NGEmu και διάβασα σε ένα topic ότι πολλοί μπόρεσαν να παίξουν το Dragon Ball Budokai 3 με το PCSX2. Λέτε να μπορέσω να το παίξω κι εγώ το παιχνιδάκι, γιατί έχω ακούσει ότι πολύ λίγα παιχνίδια παίζονται με emulators για PS2? Μήπως το έχει ήδη παίξει κανείς σας με emulator?

Δημοσ.
Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Πήγα στο forum του NGEmu και διάβασα σε ένα topic ότι πολλοί μπόρεσαν να παίξουν το Dragon Ball Budokai 3 με το PCSX2. Λέτε να μπορέσω να το παίξω κι εγώ το παιχνιδάκι, γιατί έχω ακούσει ότι πολύ λίγα παιχνίδια παίζονται με emulators για PS2? Μήπως το έχει ήδη παίξει κανείς σας με emulator?

Κοίτα εξαρτάται τι αρχείο bios έχουν βρει. Κι απ'την άλλη μην το πιστεύεις... Στην υπογραφή μου από κάτω μπορείς να πάρεις τις λεπτομέρειες που θες. Ο Λευτέρης εκεί θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σου δώσει εξηγήσεις σε πολλές απορίες σου, μιας και είναι εξειδικευμένος με τους εξομοιωτές παιχνιδιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...