Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις προ format

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κι εγώ ,μια που θα κάνω αύριο φορμάτ για πρώτη φορά στη ζωή μου:

α)αν κάνω clean instal από το cd των windows γίνεται αυτόματα και φορμάτ ?και αν όχι,τότε πώς να το κάνω ?:oops:

β)επίσης αυτό το πρόγραμμα mozila back up που λέτε,δεν μπακάρει όλα τα εχτενσιονς και ούτε τα σκιν.Συγκεκριμένα εξτ υποστηρίζει μόνο.Οπότε το back λέω να το κάνω χειροκίνητα.Από πού όμως ?Θέλω να αποθηκεύσω τα bookmarks(ενταξει αυτο καταλαβα πώς θα το κάνω),τα extensions (?) και τα σκινς (?).

Ευχαριστώ !

Δημοσ.
Nα ρωτήσω κι εγώ ' date='μια που θα κάνω αύριο φορμάτ για πρώτη φορά στη ζωή μου:

α)αν κάνω clean instal από το cd των windows γίνεται αυτόματα και φορμάτ ?και αν όχι,τότε πώς να το κάνω ?:oops:

β)επίσης αυτό το πρόγραμμα mozila back up που λέτε,δεν μπακάρει όλα τα εχτενσιονς και ούτε τα σκιν.Συγκεκριμένα εξτ υποστηρίζει μόνο.Οπότε το back λέω να το κάνω χειροκίνητα.Από πού όμως ?Θέλω να αποθηκεύσω τα bookmarks(ενταξει αυτο καταλαβα πώς θα το κάνω),τα extensions (?) και τα σκινς (?).

Ευχαριστώ ![/quote']

Με το που πας να κανεις εγκατασταση με το cd σε ρωταει αν θελεις να κανεις καθαρη εγκατασταση και αν πεις ναι σε ρωταει σε ποιο partition θα κανει και format.

Για το mozila δεν το ξερω το προγραμμα.

Χρησιμο προγραμμα για backup ειναι και το www.inachis.com

:-D :-D :-D

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν έχω λάπτοπ και θέλω να του κάνω ένα ξεγυρισμένο φορμάτ. Αυτό που θέλω όμως είναι να μην χαθούν τα partitions όπως τα είχε φτιάξει ενα παιδί που είχε κάνει παλιότερα φορμάτ στο μηχάνημά μου. Θέλω να μου πείτε ένα link που να έχει οδηγό βήμα - βήμα για φορμάτ σε notebook. Έχω ακούσει πως φορματ σε desktop διαφέρει από format σε notebook... οπότε ρε παιδιά , τα φώτα σας...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γενικά υπάρχει διαφορά, πάντως το φορμάτ στο δικό μου λαπτοπ δεν έχει καμία διαφορά από το φορμάτ σε dekstop υπολογιστή.

Όσο για τη δημιουργία partitions, μπορεί να γίνει κατά την εγκατάσταση των ΧΡ (http://support.microsoft.com/kb/313348) ή μετά με κάποιο πρόγραμμα όπως το Partition Magic.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...