Sadako Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού Tomorrow, είχε παρουσίαση 5 συσκευές αναπαραγωγής mpeg4, μάλιστα τις θεώρησα κάπως ακριβές, η φθηνότερη έκανε 145ευρώ και η ακριβότερη 365ευρώ, ενώ υπάρχουν στην αγορά από ότι βλέπω ανάλογες συσκευές ακόμα και με 70ευρώ, που κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Τέλος πάντων, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι από τα 5, τα 3 δεν υποστήριζαν XviD, στα άλλα 2 στη λίστα του XviD έλεγε «μόνο χωρίς GMC(Global Motion Compensation) και Qpel(Quarterpixel)”, ενώ και στα DivX έλεγε σε κάποια σημεία «με ειδικές ρυθμίσεις». Εγώ από κάποιο σημείο και μετά, ό,τι ταινία συμπιέζω χρησιμοποιώ το XviD, γιατί το θεωρώ καλύτερο από το DivX. Βλέποντας όμως αυτό, ήθελα να ρωτήσω πόσο συμβατά είναι δισκάκια που περιέχουν βίντεο σε XviD, όταν βλέπω ότι τέτοιες ακριβές συσκευές είτε δεν το υποστηρίζουν, είτε έχουν κάποιους περιορισμούς. Αυτή τη στιγμή δεν έχω standalone player που να παίζει mpeg4, αλλά όλο και κάποια στιγμή θα πάρω, και σίγουρα δε θα ήθελα να έχω προβλήματα αναπαραγωγής με τις τόσες ταινίες που ήδη έχω. Μήπως θα ήταν καλύτερο να το γύρισω πάλι στο DivX ???
adams Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Υπαρχει 3 γραμμες πιο κατω topic με αυτο το θεμα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106632
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.