Em_Zed Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ποιο φινάλε ρε παιδιά;;; Θυμάμαι πριν την απεργία, είχα δει μερικά επεισόδια μετά τον τυφώνα, με τον Κάρλος στο νοσοκομείο, αλλά δε θυμάμαι κάτι συνταρακτικό. Εχουν κυκλοφορήσει κι αλλα επεισόδια μετά από αυτό;
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 ναι αρκετά. είμαστε στο 16-17 (διπλό) αλλά στο site λέει πως έχει κ άλλο
Em_Zed Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αμαααν... καλά τα τσεκαρα εγώ στο episode guide. Σταμάτησα στο 11, σύμφωνα με τον οδηγό. Ωραία και μου'χαν λείψε οι μουρλές! Σ'ευχαριστώ.
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 αχαχαχαχαχαχαχαχαχ να 'σαι καλά λέω να δω το διπλό σήμερα. τώρα που ξανακοίταξα στο site, λέει πως την Κυριακή έχει το 1ο επεισόδειο, οπότε όπως ήταν κ το λογικό το διπλό είναι και το τελευταίο για φέτος
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 είδα τα τελευταία.. το έρημο το κοριτσάκι που έπαιζε την Κέιλα, το καταδίκασαν! τί αντιπαθητικό πλάσμα το έκαναν Θεέ μου! ευτυχώς μπάι-μπάι ο Τομ είναι γαμάτος και χαίρομαι που δικαιώθηκε στο τέλος. πολύ ωραία πλοκή και κατάληξη με την Ντύλαν και την μητέρα της. τέλειο αυτό που έκαναν οι άλλες. το ότι έφυγε η Ίντι πέρασε στα ψιλά. περίμενα να δω κάποιον μεγαλύτερο επίλογο. λίγο απότομο και "πολύ" το .. 5 χρόνια πράγματι μεγάλο ξενέρωμα με το τέλος - τέλος. ο Μάικλ ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.
sheik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Την βλεπει κανεις ακομα ρε σεις? Εγω την ξεκινησα πριν κανα 2 μηνες και ψιλοκολλησα ειναι η αληθεια.Τελειωσα ολα τα επεισοδια και τωρα παω με την κανονικη ροη. Ωραια σειρα, πολυ γελιο, αρκετο δραμα, μυστηριο(οχι πετυχημενο παντα ομως) και εξαιρετικοι χαρακτηρες.Την ειχα πολυ παρεξηγημενη την σειρα, οτι και καλα ειναι μονο για γκομενες κι ετσι, αλλα διαψευστηκα, ειναι προσεγμενη και παρα πολυ καλη. Η 8η σαιζον μεχρι στιγμης κατα τη γνωμη μου ειναι εξαιρετικη. Ποιος πιστευετε οτι στελνει τα γραμματα στην Bree? Εγω νομιζω η Μακλασκι και μαλιστα αυτη ηταν και η 1η που εστειλε το γραμμα στην Mary Alice Επισης, ποιος πατησε τον Τσακ?
Dave_Steele Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 ξέρει κανένας που έχει subs για s08e20 και μετά? το xsubs τίποτα ακόμα... ευχαριστώ
mary Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Αν βρει κανεις ας ποστάρει.... 3 πριν το τελος χωρις υποτιτλους και στο πιο κρισιμο σημειο ρε γμτ...
sofiamong Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ψάχνω κι εγώ απεγνωσμένα! όποιος βρει πρώτος ας γράψει.. 3 επεισόδια πριν το φινάλε γιατί μας το κάνουν αυτό?????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα