GreekCharmed Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Να έχετε υπόψιν σας πως τώρα πια η σειρά Νοικοκυρές Σε Απόγνωση μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 22:00 απο το κανάλι της ΝΕΤ (η επανάληψη παραμένει η ίδια κάθε Σάββατο στις 16:30) Για όσους τους άρεσε η σειρά ελάτε και στο Desperate Housewives Fan Club
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ξέρει κανείς πότε ξεκινά ο 2ος κύκλος DH στη ΝΕΤ?
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 entaksei to blepo mono gia xalaroma, exei ligo plakitsa, alla re gamoto to olo story me thn bree na empisteuetai kai na pantreyete psyxakia den katanthse geleio. Dhladh sygnomh auto mporoun na skeftoun mono oi writers? Me psycho teleiose h prohgoumenh, me psycho arxizei kai h 3th sezon! Auto einai tv show suicide pou kanoune! Ase pou einai makran o xeiroteros, pio kakogramenos kai paralogos xarakthras (h bree) pou exo dei se seira.
Harkon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 είμαστε στην 3η σεζόν και έχουν παικτεί ήδη 4 επεισόδεια.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς να μου πει αν ξεκίνησε ο 2ος κύκλος της σειράς στη ΝΕΤ, μέρα και ώρα προβολής? Thnx.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά??? Κανείς??? Τί έγινε με τη season 2? Προβλήθηκε - προβάλλεται κάπου στην Ελλάδα?
Harkon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 από ότι είδα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της ΝΕΤ δεν υπάρχει πουθενά.. αν θές πάρε τηλέφωνο στην ΝΕΤ έχουν πολύ ευγενικές κυρίες που απαντάνε από ότι θυμάμαι όταν πήρα εγώ πριν κανά χρόνο. ρώτησε τις, μπορεί να το βάλουν από Γενάρη και μετά.. δεν έχεις άλλον τρόπο να τα δεις τα επεισόδεια πάντως;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Όχι δεν ... και όσο για τη ΝΕΤ, είχα πάρει τηλ και μου είχαν πει για Οκτώβρη ... του 2006 μάλλον ...
Harkon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέρα! για όσους/όσες ενδιαφέρονται διάβασα πως από Φλεβάρη (όπου να ναι δηλαδή) στην ΝΕΤ ξεκινάει ο 2ος κύκλος της σειράς.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 ... και εμένα έτσι μου είχαν πει από τη ΝΕΤ ... last October ... last year ...
sleepy_head Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 το τέλος το ψιλοχάλασε για μένα. Εννοώ το "μετά από 5 χρόνια"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα