iSpO_fAcTo Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Pedia tin vlepei kaneis afti ti seira? Einai korifea!Einai mavri komodia kai afigitai ti zoi tesaron filon kai gitonison. Tin seira afigite mia nekri fili tous tis opoias to fono malista prospathoun na eksixniasoun! Oi kathimerines kai prototipes komikotragikes katastaseis pou einai gemati i seira bgazoun poli gelio http://www.tvtome.com/DesperateHousewives/
tzinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 th blepo ego, ola ta epeisodia mexri tora. Mou arese perisotero otan ksekinhse, pleon exei xasei ligo to endiaferon mou. Kalh seira pantos, kalo eksypno humor, asteia peristatika kai anapodies, idietera ths terry hatcher. A kai einai mazi me to lost h koryfaies seires sta rating sto USA auth th stigmh.
thx_25e Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Βασικά, εμένα μου αρέσει τώρα καλύτερα απ΄ότι τα πρώτα επεισόδια! Τα πρώτα τα βρήκα κάπως λίγο "περίεργα", αλλα προφανώς μετά το συνήθισα.
dim_b Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Γιά όσους ενδιαφέρονται (και έχουν Filmnet), από τα μέσα Μαίου αρχίζει να προβάλεται κάθε απόγευμα.
Theodore Tsi Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 poli kali seira pragmati.....nanai kala o theios apo tin ameriki(opws leei k kapoios edw mesa mou diafeugei to onoma auti ti stigmi) k exw dei mexri k to 18 epeisodio....k egw tha elega oti oso paei ginetai olo k kalitero....
tzinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 san euxaristh elafria komodia karaleei (me arketes doseis dark humour), apla prospathoun na baloun kai arketes doseis mysthriou sth seira kai kapou xanei. Den nomizo kaneis na perimenei anypomona na mathei ti ginetai me ton zach kai ton patera tou, h me th gynaika pou psaxnei o ydraulikos. Kai ta analyoun poly arga ta thmemata auta pou to kanoun akoma xeirotero na endiafertheis. Tora oti kapos tha syndethoun kai oi 2 periptoseis einai sigouro. Aste to koufo pou akougetai oth o zach palia legotan dana kai htan koritsaki alla apo tis poles ormones egine agoraki (kai gia na mh to broun oth to klepsan apo to nosokomio)!! an ginei ontos kati teteio, asta na pane. Ta komika side stories einai auta pou kanoun kalh th seira gia mena, opos h lynete me ta diabolopeda, h bree me ta problhmata me ton antra kai to gio ths, h suzan me tis anapodies pou ths symbainoun, h gabrielle me tis apateonies ston antra ths......
iSpO_fAcTo Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 ontos kai emena pio poli mou aresoun ta subplots kai oxi toso i geniki ploki me tin eksixniasi ton mistirion tou delfino kai tou zach.
GreekCharmed Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Αν σας ενδιαφέρει η σειρά Desperate Housewives τώρα μπορείτε να την δείτε απο την νέα τηλεοπτική season στο κανάλι της ΝΕΤ. Επίσης έχει δημιουργηθεί το πρώτο fan club στον Pathfinder για την σειρά (link στην υπογραφή μου). Ακόμα δεν ξέρω πότε θα γίνει η πρεμιέρα στην ΝΕΤ, αλλά μου είπαν μέσα στον Σεπτέμβριο
Panathinaikara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 tο τελευταίο επεισόδιο είναι το 23; α,και το special δεν είναι επανάληψη κάποιων φάσεων που έχουν παιχτεί στα κανονικά επεισόδια;
tzinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 to special mh to deis den aksizei. Apla kolhmenes skhnes gia na kanoun mia souma tou ti paixtike olh th sezon. Tipota extra
^BOOMBOOM Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Καλή σειρά, την είδα πρόσφατα μονοκοπανιά. Η υπόθεση είναι αρκετά προβλέψιμη βέβαια αλλα οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον. Σκέφτομαι πόσο μακράν είναι ακόμα η ελλάδα ...
Panathinaikara Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 πάντως σπάσιμο να μη σου πει τι θα γίνει στο τέλος.Γενικά σα σειρά δε μου πολυάρεσε απλά για να περνά η ώρα. Η υπόθεση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο
GreekCharmed Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην ΝΕΤ και στις 10 το βράδυ πρεμιέρα της σειράς Desperate Housewives με τα 2 (!) πρώτα επεισόδια και στο κανονικό πρόγραμμα απο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 11 το βράδυ.
polaki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά την ειδα και εγω τη σειρά, ειδα μεσα σε 2 βδομάδες όλα τα επεισόδια.Καλή ειναι, αρκετά ανάλαφρη θα έλεγα και επειδή δείχνε γενικά για τη ζωή τους, μπαίνεις λιγο στο κλιμα και τους νοιώθεις "δικους σου" ανθρωπους, εν αντιθέσει ας πουμε με το Sex & the City που καθε επεισόδιο έχει 90% διαφορετικά πράγματα, και μόνο ενα 10% του επεισοδίου εχει σχέση με το παρελθόν (πχ ξερεις τί δουλεια κανει ο καθένας, για τον Mr Big, για τον Steve, και πανω κατω αυτα, ολα τα αλλα ειναι καινουρια ιστορια). Τωρα οπου να ναι παραλαμβάνω και τη δεύτερη season, οπότε θα αρχίσω να βλέπω σιγά σιγά και τα υπόλοιπα επεισόδια. Θα προτημούσα πάντως να τελειώσει αυτη τη season, γιατί κάπου νομίζω αρχίζει και το κουράζει.. Αλήθεια, κάποιος να πυροβολίσει την βλαμένη Bree και τον φλώρο φαρμακοποιό...! :D
BIAP Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 η δευτερη σειρα με απογοητευσε....εχω δει μεχρι στιγμης γυρω στα 11 επισοδεια και εχω συνεχως την αισθηση οτι οι παραγωγοι παρακολουθουν τα φορουμς προσπαθωντας ματαια να πιασουν παλμο και να ικανοποιησουν ολα τα γουστα...μου φαινεται ενοχλητικα προχειρο σεναριακα, και η οικειοτητα των πρωταγωνιστριων καρτουνιστικη πλεον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα