billpeppas Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Βγήκε ένα "add-on" patcher για τον MSN με αρκετούτσικες δυνατότητες, καθώς και αυτό που πολλοί έψαχναν: Display Song Info support for Winamp !!! Download & info: http://www.mess.be/
polaki Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 επισης αυτα τα patch (μαζι με το msn plus!) σου επιτρέπουν να ξηλώσεις εντελως τις αμερικανιές του στυλ "whats hot" κλπ που ειναι για πληρωμή! Εγω απενεργοποίησα και τα nudges γιατι μου φαίνονται εντελως παιδικα..!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Εγω απενεργοποίησα και τα nudges γιατι μου φαίνονται εντελως παιδικα..! nudges rule!!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Γιατρέ..γιατρέ... ααααααχ...τέσπα δε μιλάω.. και ξηγημένα πράματα..όπως ήδη ειπώθηκε... NUDGES RULE!!!!!!!!!!!!
Japan Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Εγω απενεργοποίησα και τα nudges γιατι μου φαίνονται εντελως παιδικα..! Ki emeis paidia eimaste, LOL (pou leei o logos...) Chryssa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.