Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Play.com??

andreaslfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Πριν δύο με τρεις εβδομάδες είχα παραγγείλει από Play.com κάτι παιχνίδια αλλά δεν ήρθαν ποτέ, γιαυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας συνέβηκε και σε σας και βρήκε τον λόγω.

Πάντως, για την ιστορία, από το Play.com συμπεριφέρθηκαν άψογα μου ζήτησαν συγνώμη και αφού τους ζήτησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα, γιατί τα είχα προμηθευτεί από αλλού, το δέχτηκαν και τα έβαλαν στην πιστωτική κάρτα.

Ευχαριστώ, και καλό Σαββατοκύριακο.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Λέγε μου τέτοια!!! Παρήγγειλα το World of Warcraft και το Far Cry πριν μερικές μέρες... το καλό που τους θέλω να μου έρθουν μέσα στην επόμενη βδομάδα...

Δημοσ.

Στα παιχνίδια που παρήγγειλα το ένα το είχα παραγγείλει τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα ούτε που φάνηκε. Και τα υπόλοιπα πριν 16 μέρες.

Ανδρέας.

Δημοσ.
Στα παιχνίδια που παρήγγειλα το ένα το είχα παραγγείλει τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα ούτε που φάνηκε. Και τα υπόλοιπα πριν 16 μέρες.

Ανδρέας.

Καλησπέρα,

Από εκεί παραγγέλνω συνέχεια DVD και μουσικά CD. Μία φορά δεν ήρθε μέσα σε 20 ημέρες ένα DVD (συνήθως έρχονταν σε 7-10 ημέρες) και τους έστειλα e-mail και έστειλαν επιτόπου δεύτερο DVD χωρίς χρέωση. Μου ήρθε το 2ο και μετά από 10 ημέρες μου ήρθε το 1ο (είδα τους αριθμούς παραγγελίας) :)

Δημοσ.

Κι εγώ από εκεί παραγγέλνω DVD's και παιχνίδια αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο δεν είχα κανένα πρόβλημα, από τον Φεβρουάριο και μετά ότι έχω παραγγείλει δεν έχει έρθει.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Να αναφέρω ότι το ένα από τα παιχνίδια ήρθε σήμερα μετά από 18 ημέρες. Για τα άλλα ακόμα τίποτα, ενημέρωσα και το play.com γι'αυτήν την παραλαβή.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Για πρώτη φορά είχα κι εγώ πρόβλημα με το play.com. Απο δύο αντικείμενα που παρήγγειλα 31/3, το ένα ήρθε (5/4, παραπάνω από καλά), το άλο τίποτε ακόμη.

Σήμερα τα ξημερώματα τους ανέφερα το γεγονός και μέσα σε λίγες ώρες απάντησαν ότι το ξαναστέλνουν χωρίς χρέωση.

Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, είναι να τους ευχαριστήσω δημόσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...