andreaslfc Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Γειά σας παιδιά, Πριν δύο με τρεις εβδομάδες είχα παραγγείλει από Play.com κάτι παιχνίδια αλλά δεν ήρθαν ποτέ, γιαυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας συνέβηκε και σε σας και βρήκε τον λόγω. Πάντως, για την ιστορία, από το Play.com συμπεριφέρθηκαν άψογα μου ζήτησαν συγνώμη και αφού τους ζήτησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα, γιατί τα είχα προμηθευτεί από αλλού, το δέχτηκαν και τα έβαλαν στην πιστωτική κάρτα. Ευχαριστώ, και καλό Σαββατοκύριακο. Ανδρέας.
sarisn Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Λέγε μου τέτοια!!! Παρήγγειλα το World of Warcraft και το Far Cry πριν μερικές μέρες... το καλό που τους θέλω να μου έρθουν μέσα στην επόμενη βδομάδα...
andreaslfc Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Στα παιχνίδια που παρήγγειλα το ένα το είχα παραγγείλει τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα ούτε που φάνηκε. Και τα υπόλοιπα πριν 16 μέρες. Ανδρέας.
gvard Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Στα παιχνίδια που παρήγγειλα το ένα το είχα παραγγείλει τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα ούτε που φάνηκε. Και τα υπόλοιπα πριν 16 μέρες. Ανδρέας. Καλησπέρα, Από εκεί παραγγέλνω συνέχεια DVD και μουσικά CD. Μία φορά δεν ήρθε μέσα σε 20 ημέρες ένα DVD (συνήθως έρχονταν σε 7-10 ημέρες) και τους έστειλα e-mail και έστειλαν επιτόπου δεύτερο DVD χωρίς χρέωση. Μου ήρθε το 2ο και μετά από 10 ημέρες μου ήρθε το 1ο (είδα τους αριθμούς παραγγελίας)
andreaslfc Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Κι εγώ από εκεί παραγγέλνω DVD's και παιχνίδια αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο δεν είχα κανένα πρόβλημα, από τον Φεβρουάριο και μετά ότι έχω παραγγείλει δεν έχει έρθει. Ανδρέας.
sarisn Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Κατάλαβα... καλό Πάσχα θα τα πάρω κι' εγώ τα δικά μου
sotris99 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ πακέτο... Όλα μου έχουν έρθει...
sarisn Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μετά από πόσες μέρες όμως? Στο site τους λέει 3-5 μέρες.
andreaslfc Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Να αναφέρω ότι το ένα από τα παιχνίδια ήρθε σήμερα μετά από 18 ημέρες. Για τα άλλα ακόμα τίποτα, ενημέρωσα και το play.com γι'αυτήν την παραλαβή. Ανδρέας.
sarisn Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Θα αυτοκτονήσω αν το WoW κάνει 18 μέρες να έρθει!!!!!!!
gerontas Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Για πρώτη φορά είχα κι εγώ πρόβλημα με το play.com. Απο δύο αντικείμενα που παρήγγειλα 31/3, το ένα ήρθε (5/4, παραπάνω από καλά), το άλο τίποτε ακόμη. Σήμερα τα ξημερώματα τους ανέφερα το γεγονός και μέσα σε λίγες ώρες απάντησαν ότι το ξαναστέλνουν χωρίς χρέωση. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, είναι να τους ευχαριστήσω δημόσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.