leonpadi Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Γεια σας και παλι...Σε αυτό το thread θα ήθελα όλοι εσείς οι "παλιότεροι" να βοηθήσετε με την εμπειρία σας στο ζήτημα ποιον codec χρησιμοποιείτε για να μαγνητοσκοπείτε απο το tv tuner σας ταινιες κτλ με εικόνα και ήχο.Φαντάζομαι πως βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι ο συγχρονισμός εικόνας και ήχου καθώς και η χωρητικότητα που θα πιάνει ανα ώρα στον hdd μας.Όσοι έχουν λίγο χρόνο και γνωρίζουν ας βοηθήσουν....
sa1901 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Εγώ με την Terratec Cinergy 600 έχω χρησιμοποιήσει μόνο το WinDVR και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου και εικόνας. Σαν τύπος παραγόμενου αρχείου χρησιμοποιώ την ρύθμιση PAL 1/2 DVD και το μέγεθος που δημιουργείται είναι 4GB περιπού για 2 ώρες και 20 λεπτά.
kakofonixx Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 με το Dscaler μπορει να γινει κατι τετοιο?
parsifal Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Πρόγραμμα: iuVCR Video: PicVideo MGPEG Codec, quality setting 19 Audio: PCM 48000Hz 16bit Ο συνδυασμός αυτων των codecs βγάζει πολύ μεγάλα αρχεία, μόνο για όσους έχουν μπόλικο χώρο στο σκληρό δίσκο...
nobody Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Άλλη μια ψήφο στο codec MJPEG(της Morgan όμως)
leonpadi Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Τελικά με τον PicVideo MGPEG Codec γίνεται ΤΕΛΕΙΑ δουλειά.Ευχαριστώ πολύ τον parsifal.Οι ακριβείς ρυθμίσεις είναι στις επισυναπτώμενες εικόνες.
leonpadi Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 ....Και για να μην ψάχνετε και εσείς όπως και εγώ ,ώρες αρκετές για να βρώ τον συγκεκριμένο codec, χρησιμοποιείστε την search engine του emule και βρείτε αυτό το filename... PICVideo M-JPEG Codec 3 incl serials TSRH by ChingLiu ...Και καλές εγγραφές...Υπ'όψιν κάθε ώρα εγγραφής με ποιότητα video στο 19 και ήχο στα 48000 16bit stereo θέλει περίπου 14,5 gb στο σκληρό...όμως αξίζει για tv rips γιατί το επόμενο βήμα θα είναι κόψιμο διαφημίσεων και τελική συμπίεση,ανάλογα το τί θέλουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.