Προς το περιεχόμενο

3 trofodotika, poio exei tis kalyteres sxeseis apodosis/timis kai poiotitas/timis?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν θα κάνω άλλες γιατί αρκετά σας κούρασα :roll:. Εξάλλου δεν κατάλβα χρηστό απ' αυτά που είπες. Βλέπεις δεν είμαι ακόμα exper στα τροφοδοτικά :(. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει αν το Enermax NoiseTaker 460W είναι ATX και αν ένα τροφοδοτικό είναι ATX αν θα είναι συμβατό με κουτί ATX (αυτό που έχω τώρα). Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ που απαντήσατε στα ερωτήματά μου!

αν ένα τροφοδοτικό είναι ATX αν θα είναι συμβατό με κουτί ATX (αυτό που έχω τώρα).
sorry έκανα λάθος. Εννοούσα αν ένα ATX2 είναι συμβατό με ATX κουτί. Είναι συμβατό?
Δημοσ.
Ευχαριστώ που απαντήσατε στα ερωτήματά μου!

sorry έκανα λάθος. Εννοούσα αν ένα ATX2 είναι συμβατό με ATX κουτί. Είναι συμβατό?

Είναι απολύτως συμβατά...οι διαφοροποιήσεις αφορούν τις εσωτερικές συνδέσεις και άρα το θέμα συμβατότητας είναι με την μητρική και όχι με το κουτί.

Δημοσ.

Πάντως με την άποψη ότι το modstream είναι μόνο για μούρη τείνω να διαφωνήσω.

Βάζεις μονο όσα καλώδια χρειάζεσαι και όλα sleeved*. Ειδικά σε μικρά κουτιά αυτό μπορεί να είναι ευεργητικο (διότι εντάξει να χωρέσεις σε ένα midi τις πλεξούδες του tagan δεν ήταν εύκολο) αλλά και το PC70 μου δε θα το χαλάσει ένα 500άρι OCZ...

*ναι εντάξει θα του βγάλω το sleeve για να του βάλω πράσινο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...