G_Zisis Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Όχι δεν θα κάνω άλλες γιατί αρκετά σας κούρασα :roll:. Εξάλλου δεν κατάλβα χρηστό απ' αυτά που είπες. Βλέπεις δεν είμαι ακόμα exper στα τροφοδοτικά . Αν μπορεί κάποιος ας μου πει αν το Enermax NoiseTaker 460W είναι ATX και αν ένα τροφοδοτικό είναι ATX αν θα είναι συμβατό με κουτί ATX (αυτό που έχω τώρα). Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Ευχαριστώ.
G_Zisis Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ που απαντήσατε στα ερωτήματά μου! αν ένα τροφοδοτικό είναι ATX αν θα είναι συμβατό με κουτί ATX (αυτό που έχω τώρα).sorry έκανα λάθος. Εννοούσα αν ένα ATX2 είναι συμβατό με ATX κουτί. Είναι συμβατό?
Imagine Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ που απαντήσατε στα ερωτήματά μου!sorry έκανα λάθος. Εννοούσα αν ένα ATX2 είναι συμβατό με ATX κουτί. Είναι συμβατό? Είναι απολύτως συμβατά...οι διαφοροποιήσεις αφορούν τις εσωτερικές συνδέσεις και άρα το θέμα συμβατότητας είναι με την μητρική και όχι με το κουτί.
G_Zisis Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Με την μητρική μου, DFI NB73 BC/BL, δηλαδή το Enermax NoiseTaker 460W είναι συμβατό?
DrakSeeker Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Ναι, εκτός αν η μητρική σου είναι αρχαία...
LL_NEO Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Πάντως με την άποψη ότι το modstream είναι μόνο για μούρη τείνω να διαφωνήσω. Βάζεις μονο όσα καλώδια χρειάζεσαι και όλα sleeved*. Ειδικά σε μικρά κουτιά αυτό μπορεί να είναι ευεργητικο (διότι εντάξει να χωρέσεις σε ένα midi τις πλεξούδες του tagan δεν ήταν εύκολο) αλλά και το PC70 μου δε θα το χαλάσει ένα 500άρι OCZ... *ναι εντάξει θα του βγάλω το sleeve για να του βάλω πράσινο....
deathlok Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 (διότι εντάξει να χωρέσεις σε ένα midi τις πλεξούδες του tagan δεν ήταν εύκολο) kala kai ego ena tagan exo poli kalodio re paidi mou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.