Stilewag Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 an apofasisw na parw to Enermax, ta 480w einai arketa gia to sistima mou? egw nomizw oti einai, apla thelw mia epivevaiwsi panw se afto an apofasisw na valw alli mia 6800GT, ta 480w tou Enermax einai arketa? egw nomizw pws oxi, alla pali zitw tin epivevaiwsi pws i ektimisi mou einai swsti PS: billpeppas, an mporeis pes mou kai gia to Command Rate, to poso tha xanw ktlp, mono an thes sto allo thread
billpeppas Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 laterz για το Command Rate. Το Enermax θα σου επαρκεί ακόμα και αν βάλεις 6800GT.
G_Zisis Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 winmik2kx, στη φωτογραφία σου όλα αυτά που φωτίζουν είναι τα καλώδια του τροφοδοτικού ή έχεις και τίποτα άλλο?
Stilewag Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Το Enermax θα σου επαρκεί ακόμα και αν βάλεις 6800GT. enoeis gia 1 i gia 2 6800GT? --- avrio tha parw kai to PSU, to teleftaio komati apo to PC. Nai einai gegonos, epeita apo 3.5 mines tha exw pali PC! (o Pentiun133 den metraei...). Oi gnwstoi trigirw pou to sizitaw aftin tin epoxi mou lene oti einai kalytera na parw Heroichi (swsta to grafw?) dioti me to Enermax den tha dw diafora. Me vlepw na to strifo korona-gramata eksw (i kai mesa) apo to katastima
G_Zisis Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 ρε παιδιά, επειδή ωραίο κουτί με διάφανο το πλαϊνό μέρος δεν βρίσκω κι επειδή νομίζω πως το OCZ δεν λέει άμα δεν έχεις διάφανο κουτί, μπορείτε να μου πείτε: 1.Με το κουτί που έχω τώρα, που δεν είναι διάφανο, θα φαίνεται καθόλου το φως του τροφοδοτικού? 2. είδα αυτό το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700215 που δεν έχει φώτα και τέτοια. Είναι καλό? Είναι συμβατό με τη μυτρική μου που είναι η DFI NB73-BC/BL? 3. winmik2kx, μπορείς να μου πώς λέγεται το κουτί σου και από πού να το πάρω? Παραπάνω λες ότι όλα τα καλώδια και οι επαφές του OCZ είναι uv sensitive, τι εννοείς? Μορείτε και οι άλλοι να μου προτείνετε μερικά κουτιά διάφανα και να μου πείτε από πιο κατάστημα να τα πάρω? Ευχαριστώ!
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ας απαντήσει κάποιος. Μάλλον θα παραγγείλω σήμερα αυτά που θέλω απ' το e-shop και θέλω βοήθεια!
deathlok Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 apo to trofodotiko pou protinis tha protimousa afto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206 uv sensitive simenainei pos an baleis uv laba mes to pc fosforizoun ta kalodia. to fos tou trofodotikou an pareis tetio einai stous anemistires opote tha fenete to fos apo piso (an exei piso anemistira kai den exei enan mono megalo 12cm)
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Τελικά αποφάσισα να πάρω το OCZ και θα το παραγγείλω σήμερα με κάτι άλλα που θα πάρω. Ευχαριστώ πάντως που απάντησες!
G_Zisis Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ξέχασα να ρωτήσω κάτι, έχω τη μητρική DFI NB73-BC/BL. Μπορείτε να μου πείτε αν το OCZ που θέλω είναι συμβατό μ' αυτή τη μητρική?
G_Zisis Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά, όσοι έχετε το OCZ έχετε και κουτί με παράθυρο? Νομίζω πως αυτό το τροφοδοτικό είναι περισσότερο για ομορφιά, αλλά τι να την κάνεις την ομορφιά αν δεν μπορείς να την δεις μέσα από το κουτί? Τι λέτε αν κάποιος (εγώ πχ) δεν έχει κούτι με παράθυρο, αξίζει να πάρει αυτό το τροφοδοτικό? Σκέφτομαι να αγοράσω και το Enermax NoiseTaker. Πιο με συμφέρει κατά τη γνώμη σας να πάρω?
Stilewag Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 to OCZ einai kalo trofodotiko (oloi osoi eidan kai apantisane ta post mou sto Insomnia, eipan etsi, ara etsi tha eina), apla einai kai fantaxtero. Den einai akrivotero logo tou "fantaxterou" stoixeiou. Egw peira to Enermax 480w (RAM-Shop, stournari) gia na min exei ta lampakia. Ama den se xalane ta lampakia, tote mallon den exeis logo na min to pareis. Den to exw dokimasei, ara i apopsi mou einai ipokeimeniki.
G_Zisis Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Αυτό το Enermax πόσο το πήρες? Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν τα φωτάκια, είναι ότι νομίζω ότι το OCZ συνδυάζει ομορφιά και ποιότητα και ότι χωρίς την ομορφιά δεν αξίζει. Δηλαδή νομίζω ότι είναι περισσότρο γι' αυτούς που βάζουν διάφορα neon και διάφορα άλλα στο κουτί τους. Ενώ το Enermax είναι περισσότερο για ποιότητα, πχ έχει προστασία βραχηκυκλώματος κτλ. Γι' αυτό λέω να πάρω το Enermax. Τι λέει είναι καλό το Enermax που πήρες? Και κάτι άλλο, όλες οι εκδόσεις της Enermax είναι Noisetaker, γιατί εγώ λέω να πάρω λιγότερα watt. Όποιος απαντάει, βοηθάει!
Stilewag Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 enermax 480w, 130 evro apo ram-shop nomizw OCZ einai kali marka asxetws apo lampakia ta Enermax exoun tin fimi tou "patroparadotou" opws eipe o billpeppas exe ip'opsin sou omws oti to OCZ einai perisotera watt (kai nomizw pio ftino)
G_Zisis Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Όταν εννοείς πατρωπαράδοτο, τι εννοείς? Αν πάρω το OCZ θα πάρω με 450W όχι με 520W. Εσύ ποιο θα μου πρότεινες να πάρω? Αν ξέρουν κι άλλοι ας απαντήσουν.
Stilewag Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 patroparadoto etsi opws to katalava einai afto pou exei istoria kalou onomatos iparxoun kai ta Heroichi (to grafw swsta?) ta opoia ta vrika sto RAm-Shop kai allou. Einai kala, alla oxi toso kala oso ta Enermax. Den exw kanei test gia na sou pw diafores. Apla empisteftika aftous pou mou to sistisane PS: to enermax 480w pou exw egw einai "xrisafi" xromatos, emena den me peirakse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.