Προς το περιεχόμενο

3 trofodotika, poio exei tis kalyteres sxeseis apodosis/timis kai poiotitas/timis?

Stilewag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 trofodotika, poio exei tis kalyteres sxeseis apodosis/timis kai poiotitas/timis? (oi times pou exw edw einai me 19%)

OCZ, to 520w kanei 135 evro apo Multirama stin Stournari

Enermax, to 480w kanei 132 evro apo RAM-Shop stin Stournari

Antec, to 480w kanei 153 evro apo RAM-Shop stin Stournari

to PC pou tha to xrisimopoiisw:

CPU: Athlon64 3000 (WinChester), socket 939

MB: ASUS A8N SLI DELUXE (nForce 4) / ASUS A8V (VIA)

VGA: ASUS 6800GT 256RAM

WD: WD 80GB (SATA 150, 8mb cache)

DVD-ROM: Pioneer/Teac

DVD-RW: Nec 3520

2 anemistires pou exei panw to Box (Heroichi...)

isws valw 1-2 sklirous akoma panw, isws..

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω το 3ο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Αρκετη ισχυ και εντελως αθορυβο (εχει ενα 12αρι fan). Για τα αλλα 2 δε μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν τα γνωριζω και ουτε τα εχω συναντησει καπου.

Δημοσ.

Εγώ έχω το δευτερο, εδώ και λίγο καιρό και μέχρι ώρας μια χαρά τα πάει. 2 fanάκια ένα στην πίσω μεριά και ένα στην απο κάτω, deep για deep αθόρυβα ωστόσο. Πολύ καλή επιλογή!!!!!!!

Δημοσ.

Θα βασανιστείς όπως φαίνεται :D

Εγω είμαι κάτοχος των 1 & 3.

Επίσης έχω δουλέψει για λίγες ορίτσες το 2 :)

Το Enermax είναι το πιο αθόρυβο από τα τρία.

Επίσης είναι πιο "πατρωπαράδοτο".

Φυσικά και τα άλλα 2 τροφοδοτικά είναι πολύ καλά & αξιόπιστα.

Αν ο θόρυβος και η αξιοπιστία εις βάθος ( στον χρόνο ) είναι τα κριτήριά σου, πας για το Enermax NoiseTaker.

Αν θες ισχύ και σχεδόν όσο αθόρυβο είναι το Enermax πας στο OCZ.

Εναλλακτικά αν δεν σε πειράζει λίγο παραπάνω θόρυβος, και λίγο μικρότερη ισχύ, πας στο Antec.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να ξεχάσεις προς το παρόν το Antec, γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον επίσημο εισαγωγέα και σε περίπτωση RMA θα ταλαιπωρηθείς πολύ.

Από τα άλλα δύο, εγώ έχω το Enermax. Πολύ καλό, σταθερό και ποιοτικό. Έχω προσέξει όμως ότι το OCZ έχει πολύ καλές κριτικές, από αυτούς που το έχουν.

Δημοσ.
Αν ο θόρυβος και η αξιοπιστία εις βάθος ( στον χρόνο ) είναι τα κριτήριά σου, πας για το Enermax NoiseTaker.

i "full" onomasia tou Enernax pou exw vrei einai ATX ENERMAX Low Noise 480 Watt. Mallon eprokeito gia diaforetika montela tis Enermax. Isxuoun osa eipes gia gia tin seira "Low Noise"?

"Kleinw" pros to Enermax. Ef'oson kanenas den sxoleiase ta 480w (gia to an einai liga), ipothetw pws einai arketa gia to systima mou :)

Δημοσ.

H Enermax έχει μόνο NoiseTaker στα μοντέλα της, οπότε μάλλον για το ίδιο λέτε.

Κοίτα αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου εδώ

Δημοσ.

billpeppas, εσύ που έχεις δοκιμάσει το OCZ, μπορείς να μου πεις αν είναι καλό επειδή σκέφτομαι να το πάρω! Και αυτό που μπορείς να βάζεις μόνο όσα καλώδια χρειάζεσαι είναι καλό?

Δημοσ.

Πριν διαβάσω αυτό που μου έδωσες θε΄λω να σε ρωτήσω αν το OCZ είναι καλύτερο από το Akasa PaxPower γιατί κι αυτό καλό μου φαίνεται! Sorry για το off-topic αλλά ψάχνω για τροφοδοτικό κι έχω ψιλομπερδυτεί με το ποια εταιρία είναι καλύτερη στα τροφοδοτικά!

Δημοσ.

Η Akasa είναι νεοεισελθής στα τροφοδοτικά.

Η OCZ επίσης, αλλά τα OCZ κατασκευάζονται στο εργοστάσιο που φτιάχνονται και τα Tagan, και από έμπειρους στον τομέα μηχ.

Το PaxPower όπου να 'ναι ( μάλλον την Τρίτη ) θα έρθει για να το κάνω review.

Αλλά προβλέπω πως το OCZ είναι καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...