Προς το περιεχόμενο

Seagete 200GB

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skaiftomai na paro ton seagate 200 ... 104euro apo e-shop.gr

ti lete simferei i timi se sxesi me tin etaireia? kali exo akousei einai i seagate

exo ena wd2500 kai douleyei kanoni!

gia peite na to agoraso.... ta money eytixos me kopo vevea ta xo mazepsei!

Δημοσ.

Gia mena o seagate einai kalos. Exo pollous diskous kai WD kai seagate kai oi seagate den mou exoun vgalei POTE provlima. Mporei na min einai oi pio grigoroi, einai omos athorivoi kai to simandikotato fainontai na antexoun.

Tha sou proteina na ton pareis giati aksizei. Apo kei kai pera os geniki pliroforia krata ola ta simandika sou kai se DVDR oste na eisai safe.......

Δημοσ.

Έχω πάνω στο PC μου 4 200 άρηδες, και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχω πάνω στο PC μου 4 200 άρηδες, και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

ayrio ton paragelno ton 200ari

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω ενα σε seagate baracuda 200gb και τον εχω σε κουτι εξωτερικα με συνδεση fw400 και παιζει μια χαρα. Αγορασε τον και σαν κατασκευη λεει πιο πολυ απο wd.

Δημοσ.

exo tin entyposi oti 2 wd ston ypologisti einai pio grigoroi apo 1wd kai 1seagate giati oi diskoi metaksu tous epikoinonoun pio grigora. den mporo na sto stirikso texnika alla ego pou exo 2wd k 1seagate eida oti apo wd->wd grafetai pio grigora apo oti apo wd->seagate

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

:) ... που το θυμηθήκατε αυτό πάλι... ναι έτσι είναι απο τότε έχω αγοράσει παραπάνω απο ένα σκληρούς χωρίς κανένα πρόβλημα... λίγο με τις εξωτερικές θήκες είχα κάποια προβλήματα.... επειδή δεν εβρισκα κάποια σχετικά φτηνή ώστε να κάνει τη δουλειά της (παντα για 3.5" μιλαμε). Όλες σου έταζαν διάφορα ... και η τιμή συνεπώς ανέβαινε στα ύψη...

Τέλως πάντων , βασικά απο που αγοραζετε εξωτερικές θήκες για τον σκληρό σας? Είστε ικανοποιημένοι? Η τελευταία θήκη που πήρα έλεγε πάνω Mobile Disk και εχει ανεμιστηράκι με διακόπτη....

Δημοσ.

Γραφω εδω, γιατι νομιζω οτι ειναι σχετικο με το θεμα.

Αγορασα τον Seagate 250GB (IDE), τον οποιο και προσπαθω να συνδεσω ως εξωτερικο, με μια θηκη που εχω και με την οποια δεν αντιμετωπισα ποτε οποιοδηποτε προβλημα. Αλλα αφενος στα win δε φαινεται καθολου και το partition magic τον βλεπει ως 131.000MB. Πως γινεται να τον δουν τα win σαν εξωτερικο 250αρη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...