HexStatic Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Yparxei tropos na mporesw na ta kanw export se ena file i ksexorista ( Opws kanoume ta bookmarks) etsi wste meta apo format i setup tou firefox na ta eggatastisw xwris na xreiazetai na ta psaxnw ena ena pally sto net?
RedKostas Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δεν έχω υπόψη μου κάποιο τέτοιο utility (πάρα πολύ χρήσιμο θα ήταν πάντως)! Αλλά σίγουρα μπορείς να τα σώσεις από την διαδρομή C:\Documents and Settings\UserName\ApplicationData\Mozilla\Firefox\Extensions... Τώρα αν με ένα απλό copy / paste μετά από την επανεγκατάσταση του firefox θα δουλέψουν δεν ξέρω...
giogr4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Σε περίπτωση setup του Firefox από ότι γνωρίζω δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.Τα αναγνωρίζει και πάλι αυτά που είχες βάλει. Αμα είναι για format θα πρέπει να τα ξαναεγκαταστήσεις.Δοκίμασε να τα κάνεις ένα backup από την διαδρομή που λέει ο RedKostas.
vsls Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 To MozBackup kanei ti douleia pou theleis toso se FireFox oso k sto Thunderbird k sou sozei olo to profile me extensions k rythmiseis san na min exases tpt!
Members gsarig Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Members Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Νομίζω πως το Mozbackup δεν σώζει τα extensions. Ζώζει μεν τις ρυθμίσεις τους αλλά πρέπει να τα ξαναπεράσεις αν έχεις κάνει φορμάτ. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει εγώ είναι, όταν τα βρίσκω, αντί να τα εγκαθιστώ on-line να τα κατεβάζω στον δίσκο και να τα περναώ "με το χέρι" (με drag-n-drop). Έτσι έχω όλα τα extensions μαζεμένα σε έναν φάκελο και μετά π.χ. από ένα φορμάτ τα επιλέγω όλα μαζί και τα ρίχνω στο παράθυρο tools/ extensions (εγκαθίστανται όλα κανονικά - δεν χρειάζεται να τα ρίχνεις ένα-ένα). Περνάω και τις ρυθμίσεις μου με το Mozbackup και σε σχετικά λίγο χρόνο ο firefox είναι όπως και πριν το φορμάτ.
hugelacky Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Swstos o gsarig :wink: Ki egw to idio kanw. Mozbackup + extensions se ena fakelo ston sklhro, drag n drop kai eisai etoimos!
frap Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Kalispera paidia. Mia pou milate gia ta back up tou firefox, eipa na grapsw to prb mou se auto to topic ( elpizw na min thewrithei off ). Sugkekrimena, to Mozbackup sou kanei back up ena profile....to thema einai omws pws kanw auto to profile?? Giati den nomizw na exw dhmiourgisei kapoio .... ( elpizw na katalabate ti ennow ) Any help?
Members gsarig Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Members Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Στο profile συμπεριλαμβάνονται: τα αγαπημένα, το ιστορικό, οι αποθηκευμένοι κωδικοί, cookies, cache και γενικά οι διάφορες ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις εσύ το profile, έχει δημιουργηθεί απο μόνο του και ονομάζεται default. Όταν θελήσεις να κάνεις backup το profile σου στο Mozbackup, επιλέγεις το "default" profile.
FELIX Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 egw xrhshmopiow ton PortableFirefox.ton kaneis kopy olo ton fakelo opws einai se ena usb stick kai ton trexeis se opoio pc 8eleis.to mono arnhtiko einai mia mikrh ka8ysterhsh mexri na diavasei apo to usb sto anoigma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.