Ammon Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Εχω ενα λαπτοπ της acer το aspire 1510.Οταν παω στον υπολογιστη μου και παταω δεξι κλικ-ιδιοτητες ενω μου αναγνωριζει τον athlon 64 3400+ μου λεει οτι δουλευει στα 789 mhz αντι στα 2,20 Ghz που ειναι και το σωστο.Ξερει κανεις τι παιζει?Να σημειωσω οτι του εκανα φορματ αλλα τιποτα.
ibari Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Το laptop σου δουλεύει μια χαρα. Η cpu σου είναι mobile Athlon 64. Αυτές οι cpu κατεβάζουν τη συχνότητα τους όταν δε χρειάζεται και τρέχουν στα 800mhz (200*4) για καλύτερη αυτονομία και θερμοκρασία. Αν θες να δεις live το τι συμβαίνει, κατέβασε κατέβασε το cpuid απο δω http://www.cpuid.com και τρέχτο. Άσε το pc idle και θα δεις 800mhz. Μετά άνοιξε κάποιο πρόγραμμα που θέλει επεξεργαστή...
eurochild Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 pigenne sto bios kai 8a vreis mia epilogi "cool n" quiet" .. an 8es to vgazeis. alla kalytera gia to forito sou na to afiseis etsi. doulevei pio xekourasta kai katanalwnei ligotero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.