Προς το περιεχόμενο

Protinete gia agora CPU?

dr_psiloulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διακρίνω μια "φανατίλα" χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. Στο ίδιο κλίμα προσθέτω και εγώ ένα ψήφο στον AMD 64 2800+ που έχω γιατί έτσι μου αρέσει.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και προσθέτω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με ότι κάνω με τον υπολογιστή μου. Και έχω και ... antivirus (ταυτόχρονα) με ότι άλλο κάνω.

Δημοσ.

File mou den einai Fanatila afto......Apla apo tote pou iparxoun Ipologistes (diladi Apo ton8886) xrisimopiousa Intel......Meta apo xronia akouga siga siga AMD poli kalos kai genika AMD kai leo den Perno na dikimaso.Ksekinisa AMD Athnon , Athlon XP , Barton paralila vevea eixa kai enan Pentium......Entiposis kamia sxesi o enas me ton allo.EPIMENO me ton Pentium borousa kai boro na kano perisotera pragmata taftoxrona....Kai tin megali diafora tin ida sta programata mousisis pou doulavo mias kai grafo mousiki.OLA TA PARAPANO POU GRAFO EINAI PROSOPIKI MOU GNOMI KAI EMPIRIA.

Δημοσ.
Telika kateliksa kai afti tin stigmi doulevo me enan P4 sta 3Ghz kai............................to mixanima oxi aplos petai alla mamai.....KAMIA sxesi me AMD.

File mou den einai Fanatila afto......Apla apo tote pou iparxoun Ipologistes (diladi Apo ton8886) xrisimopiousa Intel......Meta apo xronia akouga siga siga AMD poli kalos kai genika AMD kai leo den Perno na dikimaso.Ksekinisa AMD Athnon , Athlon XP , Barton paralila vevea eixa kai enan Pentium......Entiposis kamia sxesi o enas me ton allo.EPIMENO me ton Pentium borousa kai boro na kano perisotera pragmata taftoxrona....Kai tin megali diafora tin ida sta programata mousisis pou doulavo mias kai grafo mousiki.OLA TA PARAPANO POU GRAFO EINAI PROSOPIKI MOU GNOMI KAI EMPIRIA.

Epeses se kaka mobo. Einai mia pligi gia tous AMD.

Ekanes benchmarks me enan AMD64 twn idiwn xrimatwn se ena kalo mobo me epwnimi RAM se 64-bit leitourgiko kai ektws twn Windows? (oi 64-bit tis Intel ksefefgoun poli stin timi). Tespa twra den mporeis na kaneis tipota, me geia :) Afto me tous P4 einai mythos o opoios sintiritai apo tous opadous tis Intel kai apo to marketing tis Intel: apla oi anthrwpoi sigkrinoun enan Intel kai enan AMD diaforetikwn timwn. Sikrinontas tous 2 stin idia timi, o AMD einai grigoroteros, apla i Intel kanei "tweaks" me tin sixnotita: 3000MHz - 3GHz (einai pragmatika asteio :) ). An diatheseis ta lefta gia enan kalo Intel, me ta idia lefta agorazeis enan poli kalitero AMD (vlepe 4000 kai FX).

An eisai epagkelmatias giati den peires ena Mac? :) exoun akrivotera alla einai kalytera apo ta PC (kyriws logo kleistis arxitektonikis)

Δημοσ.

Ρε παιδιά το signature μου το βλέπετε..μόνο παραπάνω RAM χρειάζομαι..

Λοιπόν αυτό το HT σοζ αλλά μου φαίνεται ψέμα..νιώθω το μηχάνημα ώρες ώρες σε multitasking να αργεί πραγματικά..

Απλά δεν μπορείτε να πετάτε στα σκουπίδια τόσα συγκριτικά και επίσης ο σημαντικότερος παράγοντας απόδοση/τιμή είναι δραματικά υπέρ των AMD..

τέλος όπως θα έλεγε ο φίλτατος bill...

η Intel Πήρε ένα έτοιμο x64 set εντολών από την AMD και μάλιστα πρώτης γενιάς..

φανταστείτε πόσο υποδέεστερο θα είναι από το τωρινό set εντολών της AMD..

αυτά..από εκεί και πέρα ό,τι γουστάρει ο καθένας..

εγώ κρίνοντας απόδοση,τιμή,θερμοκρασίες,θόρυβο stock ψύκτρας/fan έδωσα αρχική απάντηση AMD..

Δημοσ.

Εγώ πάντως ρε παιδιά βλέποντας και τα νούμερα των benchmarks αλλά και την όλη συμπεριφορά του συστήματος ένας 2,53 Ρ4 που είχα πάταγε στεγνά σχεδόν σε όλους τους τομείς εναν 2500+! Πολλές φορές μάλιστα σε κάποια τεστς πάταγε και μοντέλο AMD 3000+! http://www.tomshardware.com και http://www.anandtech.com τα site που παρακολουθώ! Και τα δύο θεωρούνται αξιόπιστα από όλους τους pc users ανά τον κόσμο!

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας υπολογιστής είναι σύνολο επιμέρους τμημάτων . Στο σύνολο αυτό επεξεργαστής είναι το βασικό-κεντρικό κομμάτι , αλλά δεν είναι το μόνο , πως να το κάνουμε . Πολύ δυνατοί επεξεργαστές οι ΑΜΔ , αλλά τι να το κάνω όταν οι μητρικές , και κυρίως τα chipsets , δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα -bugs , που στην τελική λειτουργούν σε βάρος του ίδιου του επεξεργαστή και της απόδοσής του .όπως κάποτε έλεγε και το "κορυφαίο" (Χα, χα, χα) περιοδικό στο χώρο της πληροφορικής , δηλ. το RAM (Ιησούς χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά.....) το chipset είναι ο "Τροχονόμος" του συστήματος . Αν δεν τα καταφέρνει καλά , και δυστυχώς στην ΑΜΔ πλατφόρμα ΔΕΝ τα καταφέρνει καλά , ότι επεξεργαστή και να έχεις , είναι χωρίς αντίκρυσμα .

Γιαυτό λοιπόν μην επηρεάζεστε τόσο πολύ από benches και δε συμμαζεύεται , στην πράξη , στο αποτέλεσμα , στην απόκριση της καθημερινής εντολής που δίνεις στο pc σου , εκεί μετράει τι συμβαίνει και τι αντιμετωπίζει ο καθένας μας .

Δημοσ.

evkar

Για ρίξε μου κάποιο από τα bugs που λες των Chipset.

Αναφέρομαι στα nFORCE 3 / nFORCE 4 / nFORCE Professional Series.

Άντε, γιατί ακούμε το κοντό και το ψιλό μας ώρες ώρες.

Δημοσ.

ένα μόνο : Αποδεδειγμένη ασυμβατότητα nvidia 6800 (απλή) με nf3 .

Billpeppas , καλυτερα να μην αρχίσουμε , γιατί δεν μας φτάνουν ούτε δύο σελίδες .

Δημοσ.

Μα πόσες φορές βλέπω αυτό το επεισόδιο! :D

Whatever... μια ψήφο στην Intel και χωρίς σχόλια

μιας και δε θα βγεί άκρη! Συνηθισμένο φαινόμενο

μέχρι να κλειδώσει το topic!

Δημοσ.

Τα πραγματα για μενα ειναι απλα: Αν καποιος θελει τον υπολογιστη του για σοβαρη χρηση και εργαλειο δουλειας η επιλογη ενος Intel επεξεργαστη ειναι μονοδρομος. Θα εχει το κεφαλι του ησυχο, οτι θα εχει ενα ταχυτατο συστημα, σταθερο, αξιοπιστο και θα κανει καλα την δουλεια του.

Αν παιζει πολλα games και ασχολειτε με το office, τους πειραματισμους και το overclocking, τοτε να επιλεξει amd, γνωμη μου? Για μενα ακομα οι amd θελουν πολυ δουλεια ακομα. Ας βγει ενας amd που θα κανει καλα και office και games Και audio/video proccessing οπως ενας intel, και το ξανασυζηταμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...