blackwar Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Καλησπέρα παιδιά Λοιπόν αντιμετωπίζω χοντρό πρόβλημα με ένα αρχείο με κατάληξη .Bac το οποίο ήταν παρμένο σε back up όταν κλάταρε ο δίσκος από ιο ενός φίλου, και μετά βιας σώσαμε τα αρχεία. Το αρχείο είναι γραμμένο σε dvd κοντά 4Giga και έχει μέσα πάρα πολλά πειραματικά βίντεο σε μικρές αναλύσεις 320χ240 και πιο μικρά τα οποία προορίζονται για εργασία σε προτζεκτ. Το θέμα είναι πως για κάποιο λόγο τα windows xp home sp 1 που είχε ο εν λόγω υπολογιστής τα βίντεο τα κλείδωσε ωστόσο βρισκόντουσαν μέσα στο path: C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Τα έγγραφά μου/Τα βίντεο μου. Και το λέω αυτό γιατί ένας φίλος μου είπε ότι τα xp κλειδώνουν ότι βρίσκεται σε Users απροειδοποίητα και χωρίς λόγο σε περίπτωση που κλατάρει το σύστημα. Τώρα που είναι το σωστό και που το λάθος θα σας γελάσω Σημείωση ο χρήστης δεν είχε βάλει κωδικό για την πρόσβαση στα xp καθώς το pc το χειριζότανε αποκλειστικά ο ίδιος Με τα πολλά καταφέρνει και παίρνει back up τα αρχεία και από τότε δεν μπόρεσε να τα Ξανανοίξει. Και τώρα καλούμε εγώ να βγάλω το φίδι από την τρυπά (Τεσπα αφού είναι κολληταρι) Το αρχείο ανοίγει μονό με το Nero show time και παίζει γύρω στην μίση ώρα βίντεο από συνολικά τις 4-5 ώρες που είναι τα βίντεο και υστέρα κολλάει Έχω κατεβάσει γύρω στις 5-6 εφαρμογές backup και προσπαθώ να το ανοίξω, άλλες το βλέπουν σαν .bac και άλλες όχι Τώρα κατέβασα το Backup Platinum 2.0 το οποίο και αυτό τελικά δεν το είδε πάρα μονό all files και τελικά έβγαλε πως ο καθορισμός του αρχείου στο περιβάλλον είναι αβάσιμος προφανώς δεν το αναγνωρίζει και αυτό Και τώρα ρωτάω εσάς οποίον έχει καμιά ιδέα και γνωρίζει πολλά περισσότερα, Τι γίνεται με το αρχεία υπάρχει περίπτωση με κάποιο άλλο πρόγραμμα να τα ανοίξω??? Αν ναι με πιο???? Η να τα αφήσω? αδίκως κόπος !!! Υ.Γ sorry για το κατεβατό άλλα βλέπεται επείγει!!!
billpeppas Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Φτιάξε έναν νέο χρήστη με το ίδιο όνομα και pass ( κενό δηλαδή ) με αυτό που είχε πρίν, με δικαιώματα admin. Δεξί κλίκ στον φάκελο My Documents, Permissions -> Advanced -> Take Ownership. Τώρα θα έχετε κανονικά πρόσβαση στον φάκελο. Κάντα copy σε άλλο φάκελο. Αν και πάλι δεν αναπαράγονται σωστά, έφαγαν corruption...
blackwar Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Καλησπέρα billpeppas Έκανα ότι γράφεις και έριξα το αρχείο από το dvd στο φάκελο Τα έγγραφα μου/τα βίντεο μου. Άλλα δεν τα βλέπει όλα ανοικτά ξεχωριστά ένα ένα τα αρχεία με τα βιντεακια? Επίσης αυτό που λες στο δεξί κλικ δεν υπάρχει Permissions -> Advanced -> Take Ownership, έκτος και αν κάνω κάτι λάθος? Στον υπολογιστή μου εχω xp pro + sp2 GR, ενώ ο υπολογιστής του φίλου μου όταν το έπαθε αυτό είχε xp home + sp1 GR. Μήπως παίζει ρολό αυτό? Και δεν γίνεται δουλειά!!! Επίσης δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει τα γ$$$#@@α αρχεία με κατάληξη bac Τι άλλο να δοκιμάσω ρε παιδιά από προγράμματα η από άλλα κόλπα???? Please Help!!!!!!!!!!!
blackwar Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Κάνεις ρε παλικάρια?? Ρίξτε λίγο φως στην υπόθεση οποίος γνωρίζει περισσότερα, για να καθαρίσω την κατάσταση που έμπλεξα!!! Ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.