hugelacky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Nightstalker - Just A Burn (stoner) [από τον τελευταίο, ομότιτλο δίσκο τους] Φοβερά υποτιμημένo αλλά ταυτόχρονα από τα πιο ποιοτικά group που έχουν βγεί ever από την χώρα μας!
giorgio_g Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2005 na protino ke ego ena paleotero komati pou kata tixi to ksanakousa simera ke goustaro trela!!!!! Sevendust - Licking Cream ine rock komati me katapliktika fonitika tis skunk anansie!!! :razz: :razz: :razz: :razz:
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Therapy? - Screamager (Grunge/Alternative) Ετσι για να θυμόμαστε και τα παλιά που και που... :wink:
Godfath3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Every Time I Die - Kill The Music (Punk Hardcore) Απο το καινούριο δίσκο τους, και τα μυαλά στα κάγκελα!
robas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Therapy? - Screamager (Grunge/Alternative) Ετσι για να θυμόμαστε και τα παλιά που και που... :wink: Πω πωωωωωωωωωω. Τι είπες τώρα!!! Μιλάμε το έχω λιώσει κι εγώ αυτές τις μέρες όλο το Troublegum :wink:
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 robas μια απ' τα ίδια :wink: για πάμε... Therapy? - Die Laughing EDIT: κάθε φορά που ακούω το Troublegum αλλά και το Nurse αναρωτιέμαι πόσο γαμάτος drummer ήταν ο Fyfe Ewing....πόσο πιο έξυπνο παίξιμο μπορεί να καταφέρει κάποιος σε αυτό το στυλ μουσικής??? Σε αυτόν και στον Dave Grohl αξίζει πιστεύω ένα μεγάλο RESPECT.-
dim_b Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Μιάς και πιάσαμε τους Therapy?, ας πω κι εγώ το αγαπημένο μου κομμάτι που είναι το Nowhere (το πρώτο που άκουσα από αυτούς). To Troublegum το είχα λιώσει κι εγώ κάποτε (κυριολεκτικά, αφού το είχα σε LP ) και ήμουν τυχερός που τους είχα δει live στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1994 (στο Γκάζι που τότε ήταν ακόμα εργοτάξιο).
Godfath3r Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 ...Σε αυτόν και στον Dave Grohl αξίζει πιστεύω ένα μεγάλο RESPECT[/b'].- .......................
hugelacky Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2005 Converge - Last Light (noise hardcore) This is for the hearts still beating... :twisted:
mert Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 The Sisters of Mercy - Alice (gothic rock) Sigur Ros - Staralfur (post-rock)
hugelacky Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear (deathcore) Do Or Die - Tradition (brutal hardcore)
lazaross Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2005 Nightwish - Ghost Love Score ( Gothic Rock ) Album : Once το ρεφρεν ειναι παρα πολυ ωραιο.
robas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Για σήμερα κάτι διαφορετικό απο τα προηγούμενά μου TOTD. Ένα EBM/Industrial κομμάτι απο ένα group απο το Μεξικό. Πολύ δυνατό κομμάτι όπως και τα περισσότερα του group. Το κομμάτι είναι απο ενά παλιότερο EP τους. Hocico - Poltergeist (2000/Out Of Line) απο το EP: Aqui Y Ahora En El Silencio ...sample...(39'',200kB) Αξίζει να περάσετε και μια βόλτα απο το official site του group
hugelacky Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 The Mars Volta - Inertiatic Esp (post punk/progressive rock) Είναι τρελά τα άτομα... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα