Carthago Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μιλαμε gia χαουζ κομματι που στανταρτ θα γινει μαστ Funky People Ft Matt Jamison - Waiting for you Αγγλια παντως το κομματι ακουγεται τρελα
hugelacky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μιας και πιάσαμε τα "καλοκαιρινά" να προτείνω για σήμερα μια κομματάρα από ένα ελληνικό συγκρότημα με ακουστική κιθάρα, τρομπέτα, μαράκες, και πολύ καλοκαιρινή διάθεση! :-P The Earthbound - For A Few Dollars More Yep! Είναι διασκευή του γνωστού θέματος (ταινίας του '65) του Ennio Morricone! Edit: Τώρα τι είδος να βάλω? ξέρω γω...Folk? OST?...Calexico style??? :?
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Τhese arms are snakes - Your Pearly Whites (alternative με δυνατά αλλά και πόστ στοιχεία, θυμίζουν At The Drive-In) Lyrics: "...You could have been fine, you could have made it. You could licked the lips of God but you chose the pavement. ..."
ifrit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 System of a Down - Question! Metal Mesmerize 2005 Do we! Do we know, when we FLY? Where do, where do we go when we DIE?
The_player Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Για σημερα ενα ethnic κομματακι που μου αρεσε αρκετα... Samira Said & Cheb Mami - Youm Wara Youm
Cristina Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 'Bill Brown - Outro (After the Storm)' Μουσικό θέμα από το LineAge 2. Όσοι θα παίζουν LineAge, είμαι σχεδόν βέβαιη πως θα τους αρέσει αυτό... Γενικότερα, η μουσική αυτού του game είναι αξιόλογη, την οποία έχει επιμεληθεί ο Bill Brown. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν, από εδώ (3:08, 160kbps, 3.60mb).
Godfath3r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Aμερικάνικο Hardcore συγκρότημα με καινούριο δίσκο που κυκλοφορεί σε λίγο καιρό στην Ευρώπη... Throwdown - Burn Kομμάτι για να τα σπάς όλα στα χνάρια των Pantera και Hatebreed...
hugelacky Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Godfath3r μ' αρέσεις, στο έχω πεί τελευταία? Στο ίδιο στύλ hXc αλλά από Βέλγιο αυτή την φορά : Do Or Die - 13 Enemies
Godfath3r Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 [offtopic]Thanx Hugelacky...Εντάξει αφου το είπαμε εμείς πρέπει να τα πούμε someway εκτός Insomnia... :-D (Mην έχει πονηρούς σκοπούς όμως... :-P)[/offtopic] Eγω δεν θα προτείνω για σήμερα ένα κομμάτι...Αλλά ένα συγκρότημα...Queens Of The Stone Age...Aυριο θα τους δώ Live...Ό,τι και να ακούσετε απο αυτούς καλό είναι!!!!
Godfath3r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μετά απο το πολύ όμορφο Live τους στην Αθήνα να προτείνω πάλι QOTSA:(αγαπημένο κομμάτι του Josh Homme) Queens Of The Stone Age - Burn The Witch (Και το κοινό να τραγουδάει την μελωδία της δεύτερης κιθάρας!!!!!!! )
Alt3rnative Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 System Of A Down - Mezmerize Olo ton disko proteinw.Einai apisteutos.Lost in Hollywood, to prwto single tou diskou B.Y.O.B., to teleiws paranoiko Cigaro, apo pou na arxiso kai pou na telioso.Hugelacky esy tha katalabeis sigoura ti ennow
Shadowthief Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Συμφωνώ απόλυτα για System Of A Down. Τρομερή δισκάρα το Mezmerize. Το ακούω 500 φορές την ημέρα, το έχω λιώσει!
hugelacky Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Όντως, πολύ καλό το Mezmerize! Το "έλιωνα" και γω μέχρι πριν καμιά βδομάδα! :razz: Πλέον την θέση του στο cd player μου έχουν "καταλάβει" 3 Ιάπωνες, οι Boris (δείτε κι εδώ ) BORIS - feedbacker II (post rock/ψυχεδέλεια)
Godfath3r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Για σήμερα ένα κομμάτι απο μία Ελληνική μπάντα που παίζει stoner/progressive metal... Cube - Seven Steps Mπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ...
lediaquaan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Καλοκαίρι και να προτείνω το Yellow moon από Neville Brothers...δεν ξέρω αν είναι καθαρή ρέγκε δεν ξέρω τι να γράψω είναι ταξιδιάρικο είναι η Νέα Ορλεάνη ο Αμερικανικός Νότος η αυγουστιάτικη πανσέληνος σε κάποιο μπαρ δίπλα στη θάλασσα...Άβε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα