Garnele Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Α ναι σωστά. Γκαντ ντεμ, για μια στιγμή νόμιζα ότι είμαι η σουήτ ντρημζ. =ρ
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Τώρα βεβαια θυμήθηκα το ποιό σπαστικό σε τέτοιου είδους συναυλίες, δηλαδή το να μην το βουλώνει ο κόσμος. Υπάρχουν συναυλίες που πας για διασκέδαση, υπάρχουν άλλες που πας για χτύπημα υπάρχουν και κάποιες που θέλουν ησυχία για να το νιώσεις. Έτσι και στον Τίερσεν, οι YHIM πάιζαν πολύυυυυ υποτονικά και πολύ σιγά με αποτέλεσμα το ''ψου-ψου-ψου'' του κόσμου να σου σπάει τα κάκαλα. Ας είναι. Ελπίζω στους Mono να είναι καλύτερα τα πράγματα... Κάτσε με την ευκαιρία να γράψω και για τους Mono στο Προγράμματα Συναυλιών.
SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 3 η ώρα το πρωί να ακούς Your hand in mine, κάτι δεν πάει καλά SweeT_DreamS. Περίεργο ε; Ακόμη πιό περίεργο είναι το ότι δε θυμάμαι τί άκουγα πριν από τους "Your hand in mine"... Που τους έχασες κιόλας αν θυμάμαι καλά και ήταν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. (Με σένα δεν μιλούσα?) Ναι, καλά θυμάσαι (αν θυμάμαι κι εγώ καλά δλδ...). Σνιφ. Ναι, τους έχασα :/ -- Και για να μη βγω και εκτός θέματος, να κι ένα αρκετά ενδιαφέρον κομμάτι που έπεσε εντελώς τυχαία σήμερα στα χέρια μου : Τραγούδι: In This Shirt Group: The irrepressibles, από τη Μεγάλη Βρετανία. Album: Mirror Mirror [2010] Είδος: Pop, Alternative [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FNZq0uMvNXo[/ame]
NoNuclearPower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 (Prodigy VS NOHA - Smack Tu Cafe (mashupοκατάσταση) τι να περιγράψεις εδώ... Drum & Bass / Breakbeat / Big Beat / Flamenco (?) )
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Band: Giant Squid Album: The Ichthyologist Song: Dead Man Slough Ρε γαμεί λέμε... Όχι σοβαρά τώρα, πείτε γνώμες.
NoNuclearPower Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ^^ Άψογο φίλε!!! θυμίζει πολλά κ αγαπημένα -λογικά θα τους ξέρεις κι αυτούς:
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ω ναι, πελεκάνοι = μεγάλη αγάπη. Το ''The Ichthyologist'' πάντως αξίζει μια ακρόαση ολόκληρο... Το έμαθα και εγώ απο τρίτους και έπαθα την πλάκα μου.
SweeT_DreamS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Band: Tristeza Τίτλος τραγουδιού: Balabaristas Album: A Colores [2005] Είδος: Post rock Αξίζει... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ac-I0EWoqxw[/ame]
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Porcupine Tree - I Drive The Hearse ...silence is another way of saying what I wanna say...
sugata Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέρα καλή σε όλους. Σήμερα κάτι για τα περισσότερα γούστα... Lady Gaga - Bad Romance Bliix Metal Mix [ame]http://www.youtube.com/watch?v=U01D7iEoGLM[/ame] Ναι μ' αρέσει το πάντρεμα διαφορετικών ειδών, κι αυτό είναι πετυχημένο. Genre - Metal Dance Electropop (το μάμησα)
tarantoula Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 και όσον αφορά τους madrugada.. το "majesty" είναι από τις αγαπημένες μου μπαλάντες. καταπληκτική φωνή!
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ένα κομμάτι που το πρωτοάκουσα στο ''Hable con ella'' του Αλμοδοβάρ, και ξανά-θυμήθηκα σήμερα για άσχετους και σχετικούς λόγους. Πολύ όμορφο τραγούδι, αλλά μου μαυρίζει (πιότερο) την ψυχή. Να και το τι σημαίνουν οι στίχοι: They say that at nights all he could do was cry all the time they say he won´t eat all he could do was drink at all times they swear that heaven itself would tremble hearing his crying He suffered so much for her that even on his death he was calling her ay, ay, ay, ay, ay, he cried ay, ay ay ay ay, he sobbed ay ay ay ay ay he sang from a deadly passion, he died That a sad sparrow early in the morning goes to sing at the lonely little house with it´s liitle doors wide open They swear that that sparrow is nothing else than his soul still waiting for her return Cucucrrucucu, sparrow cucucrrucucu, don´t cry stones will never, sparrow know anything about love cucurrucucu, cucurrucucu cucurrucucu, sparrow don´t cry
Garnele Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο το τραγουδάκι, αλλά γιατί έβαλες αυτή την 3D γκοθού που κλαίει πλατανόφυλλα και όχι αυτό από την ταινία; =ρ Εγώ σήμερα θυμήθηκα αυτό, γνωστό γνωστότατο τραγούδι, πολυδιασκευασμένο, επίσης από ταινία: από το Vengo ή αλλιώς Τσιγγάνικο Αίμα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=B20qtXbX4Mg[/ame]
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ωραίο το τραγουδάκι, αλλά γιατί έβαλες αυτή την 3D γκοθού που κλαίει πλατανόφυλλα και όχι αυτό από την ταινία; =ρ Εδώ έχω influences απο melancholy, loss, pain, relationships, despair, gloom, love, και death, η 3D γκοθού σε πείραξε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα