Niphrendil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 εγώ προτείνω για την καινούργια μέρα που ξημερώνει το away from me από evanescence είναι ροκ ακούγεται ευχάριστα όχι πολύ χαλαρό όχι πολύ έντονο. αυτά!
lizoumpoulou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 proteinw to Mr. Brightside apo tous Killers, -mh viazeste omws- oxi omws to radio edit.. akouste to se Thin White Duke Remix.. k 8 me 8umh8eite..
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Angel Dust - Bleed --->Video --->Στίχοι Άψογο....
Nomikaria Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Foo Fighters-The Pretender http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74 Tελειο!!(μου φτιαχνει τη μερα..)
alipkok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 proteinw to Mr. Brightside apo tous Killers, -mh viazeste omws- oxi omws to radio edit.. akouste to se Thin White Duke Remix.. k 8 me 8umh8eite.. Το εν λογω αν και παλιο πλέον,ειναι ενα απο τα ωραιοτερα remix που εχω ακουσει...
Harkon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Foo Fighters-The Pretender http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74 Tελειο!!(μου φτιαχνει τη μερα..) πραγματικά κομματάρα και το ανακάλυψα στην σειρά Californication όπου και στόλισε μουσικά, με άψογο τρόπο, το φινάλε ενός επεισοδείου της εν λόγω σειράς
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 «Houdini - Cards Trick» Δεν ξέρω ακριβώς το είδος του... Jazz-κάτι μάλλον... Υπέροχο πιάνο, μια γλυκιά γυναικεία φωνή, σχεδόν κοριτσίστικη να συνοδεύεται από μια ανδρική δίνοντας ένα πολύ αισθησιακό αποτέλεσμα... Βγάζει μια μελαγχολία χωρίς να είναι ξεκάθαρη... Ίσως ανάλογα την ώρα που θα το ακούσεις να σε αγγίξει διαφορετικά... Στο πρώτο του άκουσμα μου άφησε παράξενη αίσθηση, αλλά το λάτρεψα...
Cristina Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Όταν ένα τραγούδι σε φορτίζει, σε πηγαίνει αλλού (και καμιά φορά ξεχνά να σε φέρει πίσω...), τί θα μπορούσες να πεις γι αυτό; Πώς να το περιγράψεις.... Μια κιθάρα που με κάνει να ανατριχιάζω στο ξεκίνημα του τραγουδιού, αλλά και στη συνέχεια να μη με αφήνει να χορτάσω τον ήχο της... Μια φωνή μέσα από όνειρο, ήρεμη, ίσως ν' αποπνέει λίγο πόνο... Ένα τραγούδι που να θέλω ξανά και ξανά να το ακούω... Οι Δανοί The Loveless, 3 πρώην μέλη των άλλων υπέροχων Saturnus στο, ίσως, πιο όμορφο τραγούδι τους από το demo τους το 2000. Οι επιρροές από Saturnus είναι φανερές αν και στο συγκεκριμένο τραγούδι μου θυμίζουν αρκετά τους μοναδικούς Empyrium (ένα από τα συνώνυμα της θλίψης). Ξέρετε... «Ode To Melancholy», «Lover's Grief», «The Ensemble Of Silence», «Mourners»... Δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να πω πως το είδος τους είναι Gothic Metal/Rock γιατί ίσως οι προκατειλημμένοι αρνητικά με το είδος δεν θα του δώσουν μια ευκαιρία και νομίζω πως είναι κρίμα... To wait for you tonight Here, where hope will end To pass away like snow in the night And I pray, yes I pray For relief, for a pardon And I love you now, yes I love you so Forever, in vain I know, I know To wait for you tonight Here, where hope has come to an end To wait, in vain I know, I know To wait, in vain I know, I know To wait here, as the darkness grows «The Loveless - To Wait»
horsepower Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Mark Lanegan - Man in the long black coat Αν και περιττεύουν τα σχόλια.. Διασκευή..Original από Dylan..Συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας-βιογραφίας(κατά κάποιον τρόπο) I'am not there Lyrics Crickets are chirpin', the water is high, There's a soft cotton dress on the line hangin' dry, Window wide open, African trees Bent over backwards from a hurricane breeze. Not a word of goodbye, note even a note, She gone with the man In the long black coat. Somebody seen him hanging around At the old dance hall on the outskirts of town, He looked into her eyes when she stopped to ask If he wanted to dance, he had a face like a mask. Somebody said from the Bible he'd quote There was dust on the man In the long black coat. Preacher was a talkin' there's a sermon he gave, He said every man's conscience is vile and depraved, You cannot depend on it to be your guide When it's you who must keep it satisfied. It ain't easy to swallow, it sticks in the throat, She gave her heart to the man In the long black coat. There are no mistakes in life some people say It is true sometimes you can see it that way. Bridge: But people don't live or die, people just float. She went with the man In the long black coat. There's smoke on the water, it's been there since June, Tree trunks uprooted, 'neath the high crescent moon Feel the pulse and vibration and the rumbling force Somebody is out there beating the dead horse. She never said nothing there was nothing she wrote, She gone with the man In the long black coat.
vasilisG7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Χωρίς να θέλω να ''μαυρίσω'' κανέναν μέρες που είναι,θα πρότεινα ένα ελληνικό τραγούδι γιά σήμερα.Παλιό αλλά αξέχαστο: Χαλάζι έφερε η ψιχάλα- Γιάννης Πουλόπουλος Καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία πάνω απ΄όλα!!!
kikoulini2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 :cool: Το αγαπημένο μας topic θα συνεχιστεί εδώ πλεόν με νέες προτάσεις για τραγούδια που μας συγκίνησαν κατά τη διάρκεια της μέρας και θα θέλαμε να τα μοιραστούμε με τα υπόλοιπα μέλη του forum. Να παρακαλέσω όλους όσους θα κάνουν ένα T.O.D.T., να το συνοδεύουν τ ο υ λ ά χ ι σ τ ο ν από το είδος του. (Όποιο τραγούδι είναι απλώς «καλλιτέχνης - τίτλος», θα διαγράφεται) Tip: Για όσους δεν είναι σίγουροι για το είδος, ας συμβουλευτούν κάποιο site σαν το allmusic.com Ο σκοπός του topic δεν είναι απλώς να πούμε έναν τίτλο, που τις πιο πολλές φορές είναι εντελώς άγνωστο σε πολλούς, αλλά να παροτρύνουμε τους άλλους να το ακούσουν ώστε να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες, να τους πείσουμε πως το τραγούδι αυτό αξίζει προσοχής. Λέγοντας τουλάχιστον το είδος, αποφεύγουμε κάποιο άκουσμα που μπορεί να μας είναι αδιάφορο ή μας ενισχύει την επιθυμία να το ψάξουμε για να το ακούσουμε. Φυσικά, αν εκτός από το είδος, υπάρχουν και 2 λόγια γι αυτό, είναι ακόμα καλύτερα! Καλή μας συνέχεια! Υ.Γ.: Το παλιό topic βρίσκεται εδώ, αν χρειαστείτε να ανατρέξετε κάποια στιγμή.
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Lemon Tree... Δεν ξέρω τι σκ...τα κόλλημα είναι αυτό που έφαγα αλλά το κομμάτι τα σπάει. Ελπίζω να το βρείτε και'σεις ενδιαφέρον...
republican Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ^ Μέγα κόλλημα το κομμάτι πριν από καμιά δεκαριά και χρόνια, όταν βγήκε.. μου θυμίζει ωραίες εποχές και τα σπάει indeed Sellers..
vasilisG7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και όλες.Σήμερα μόλις άκουσα μία καταπληκτική μπαλάντα του 2006 από τους Γερμανούς AXXIS.Metal/Hard rock μπάντα.Το μελωδικότατο τραγούδι έχει τίτλο '' Don't Leave me''.Πιστεύω ότι αξίζει την προσοχή σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα