prisila Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 James-Getting Away With It(All Messed Up) δοκιμαστε απλα να γινει το Track of your day today κ θα γινει
Ecstasy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Anthrax - Efilnikufesin (N.F.L.) porwsh (thrash metal)
deceptio visus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 PJ Harvey - Down By The Water: http://youtube.com/watch?v=A_ohn1JbdHA Alternative, rock, indie http://www.myspace.com/pjharvey
greedy_fly Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Cat Stevens- Lady d' Arbanville Πολύ νοσταλγικό και ταξιδιάρικο.Ο στίχος αρκετά μελαγχολικός..!
thesalonikios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 FUEL - Hemorrage (In My Hands) Apisteuto kommati kate me, to akouw sto repeat. Den kserw an exei ksananaferthei alla to tragoudi ta spaei. o tipos exei apisteuti mpasa fwni.
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 «Θόδωρος Παυλίδης & Γιάννης Τσανάκαλης - Η Μάνα εν κρύον νερόν» Από τα πιο ωραία τραγούδια του Πόντου... Όταν γερά η μάνα και άλλο κε μπορεί Ατότε θέλ' βοήθειαν, ατότε θέλ' ζωήν, ατότε θέλ' ζωήν Κι όταν θα έρτε η ώρα και άλλο κι θα ζει Αμαν κε φτας το χρέος σοις θα καίεται η ψύ σ' Η μάνα εν κρύο νερόν και σο ποτήρ' κε μπαίν' Η μάνα να μη ίνεται, η μάνα να μη εν, η μάνα να μη εν Η μάνα εν βράχος, η μάνα εν ρασίν Σον δύσκολον την ώρα σ', μανίτσα, μανίτσα, μανίτσα'μ θα τσαείς Η μάνα εν το στήριγμαν, τη χαράς το κλαδί τ' ατηνές η αγάπη κε βρίεται ση γην Η μάνα εν κρύο νερόν και σο ποτήρ' κε μπαίν' Η μάνα να μη ίνεται, η μάνα να μη εν, η μάνα να μη εν Θα δεβαίνε τα χρόνεα, θα έρουμε και μεις Ατά είναι με τη σειρά κε θα γλυτών' κανείς, κε θα γλυτών' κανείς και ολ' πρέπ' να εξέρουμε σ' αούτο την ζωήν χωρίς τη μάνας την ευχήν κανείς κε λέπ' χαΐρ' Η μάνα εν κρύο νερόν και σο ποτήρ' κε μπαίν' Η μάνα να μη ίνεται, η μάνα να μη εν, η μάνα να μη εν
Mp0u Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον το κομματι της ημερας για μενα ειναι ενα Re-Locate-Rogue προκειτε για ενα ΤΡΕΛΟ trance κομματι το οποιο σε κανει να θες να κουνηθεις... ακουστε το και θα καταλαβετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤRANCE!! οχι tiesto και βλακιουλες
heatwave Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 για σημερα προτεινω Placebo-Protege moi
republican Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μιας και το ανέφερα και σε άλλο τοπικ: Transistor - Living (Last Chance remix) Ελληνική μπάντα, εξαιρετικό remix από το Δημήτρη Παπασπυρόπουλο, ρίχτε το μια ματιά, αξίζει τον κόπο! Edit: Βγάζω το link γιατί απ'ότι είδα επιτρέπει το download και απ' όσο ξέρω αυτό δεν επιτρέπεται... Το site τους πάντως είναι http://www.transistor.gr
christinn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ έχω να προτείνω ένα πολύ χαρούμενο και ανεβαστικό κομμάτι που με το που το άκουσα έγινε απο τα αγαπημένα μου!!! Bernard Fanning - Wish you well απο το album Tea & Sympathy. Θέλω απόψεις!!
Mp0u Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Dream Theater - Finally Free.... ενα ωραιο κομματακι...γενικα ολο το album λεει... τελος η εξεταστικη αρα Finally Free
Distorted Mind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 "Σαν εσενα" - Ξυλινα Σπαθια, Ελληνικο Ροκ. απο τα καλυτερα τους.. ενα τραγουδι με νοημα. Υπομονη για μια αγαπη που θα ερθει καποτε η δεν θα ερθει.. συγκινητικο.
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Forever Lost - God is an astronaut. Πολύ μελαγχολικό κομματάκι.
Mixalakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Απο το soundtrack της ταινίας 'Persepolis' μια γοητευτική διασκευή στο 'Eye of the tiger' των 'Survivor' απο την 'Chiara Mastroianni' .... Sample...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα