Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mιας και άλλξε η μέρα,προτείνω Vals del obrero από Ska-P.

Aν και δεν ξέρω ισπανικά,απ' ό,τι έχω καταλάβει μιλάει για επαναστάσεις γενικά.Είναι λίγο περίεργο τραγούδι για αυτούς που δεν έχουν εξοικιωθεί με το είδος(και εγώ είμαι ένας από αυτούς.Ασχολούμαι πιο πολύ με metal οπότε...).Ακούστε το και ίσως στο ρεφρέν να αρχίσετε να χοροπηδάτε:lol:

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα από τα καλύτερα remix που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια (προσωπικώς ΤΟ καλύτερο) :

Coldplay - Talk (Max Graham vs DJ Alex Nelson Under Effect Mix)

Είδος: progressive house

Αν και λίγο δυσεύρετο, αξίζει να το ψάξετε.

Μέγιστος καλοκαιρινός κομμάταρος!!!!

Δημοσ.

Για σήμερα προτείνω σαν Track Of The Day ένα τρίο...

1)So did we, 2) Blacklit, 3) In Fiction με την σειρά που εμφανίζονται δηλαδή στο φορερό cd ''Panopticon'' των φοβερών και τρομερών ''Isis''... Αν και έχει brutal φωνητικά που δεν τα πολυπάω αυτ'α εδώ είναι κάπως ξεχωριστά. Ο τύπος δεν τραγουδάει πολύ και το 90 % των τραγουδιών είναι μουσική η οποία είναι εξαιρετική... Τα συνιστώ και τα 3 καθώς και ολόκληρο το cd...

Δημοσ.

egw proteinw to Little House apo tous Fray to opoio einai poly wraio k euxaristo , kai epitelous ksefeugei apo to How To Save A Life pou nai men htan ontws para poly wraio song ,alla re paidi m, otan to akous apo pantou panw apo 100 fores thn hmera, arxizeis n to variesai.... :D

Δημοσ.

Athlete - Wires

Χαλαρο κομματακι με κατι διαφορετικο πανω του..

Λιγο μελαγχολικο, λιγο δυνατο, λιγο παραπονιαρικο .. Λιγο απο ολα!

(αλλα παντως περισσοτερο καλο απο κακο :) )

Δημοσ.
Κι ένα dub καλοκαιρινό που τελευταία δε σταματάω να ακούω

Hess is More - Yes boss

Tο κομματι αυτο ειναι και στο buddha bar ΙΧ το οποιο ειναι πολυ καλο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν κομμάτι της ημέρας προτείνω ένα τραγούδι απο το καινούργιο cd των Pain of salvation με το όνομα Scarsick... το τραγούδι λέγεται ''Cribcaged'', και εκτός απο τέλεια μουσική έχει και κορυφαίο στίχο που αφορά τους celebrities...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gia kommati tis imeras proteino to the leving song part2 po tous a.f.i.Oi aglikoi alla kai ispanikoi stixoi einai fantastikoi kai enallages ths melodias korifees.perilamvanetai sto teleytaio cd ton a.f.i decemberunderground.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...