Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού το άκουσα ίσα με 10 φορές απο το πρωί λέω να το προτείνω και σαν το κομμάτι της ημέρας. Shesmovedon - Porcupine Tree. Χτές αγόρασα το καινούργιο τους αλλά επειδή δεν με ενθουσίασε έβαλα να ακούσω τα παλιά τους και θυμήθηκα αυτό το τραγούδι που είναι πραγματικά κορυφαίο...

Δημοσ.

Το κόλλημα των τελευταίων ημερών είναι το Not Over από Erik Faber!:-D

Κάπου θα το έχει πάρει το αυτί σας σίγουρα, Νορβηγός ο καλλιτέχνης απ'οτι ανακάλυψα και κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα pop/rock κομμάτια τον τελευταίο καιρό!

Δημοσ.
Το κόλλημα των τελευταίων ημερών είναι το Not Over από Erik Faber!:-D

Κάπου θα το έχει πάρει το αυτί σας σίγουρα, Νορβηγός ο καλλιτέχνης απ'οτι ανακάλυψα και κατά τη γνώμη μου από τα καλύτερα pop/rock κομμάτια τον τελευταίο καιρό!

pragmati einai kommatara!!!!

Δημοσ.
που το ξέθαψα....

Mr.Mister - Kyrie (eleison)...

καθαρό ποπ 80s...την πρώτη φορά που το άκουσα...ξέσπασα σε γέλια βέβαια...αλλα.....

P.S. το "kyrie eleison" ακούγετε και σαν "Kyrie lays on"...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Να σαι καλα μου φτιαξες την μερα με αυτο το τραγουδι...Που το βρήκες ρε θηριο???Πραγματικα δακρυσα απο τα γελια.Εχει βγαλει μηπως και κανενα "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ"??

Δημοσ.

Archive - Again (απο το album "You all look the same to me").

15 λεπτά τραγούδι, αλλά τέλειο. Αν έτυχε και δεν το ξέρετε, κατεβάστε το, δύσκολο να μην σας αρέσει.

Δημοσ.

Για σήμερα προτείνω το Floydian Memories από Shadow gallery. Το προτείνω σε όλους (για να μην πω ότι προτείνω όλο το cd ''Room V'' όπου βρίσκεται μέσα και το Floydian Memories) αλλά ειδικότερα το προτείνω σε όλους όσους έχουν μια ανεξήγητη πόρωση με τους Floyd. Αυτοί πρέπει να το ακούσουν. Οι Shadow gallery είναι επηρεασμένοι από Floyd (φαίνεται λιγάκι και στα τραγούδια τους) και εκάναν ένα 24λεπτο meddley όπου περιλαμβάνουν πολλά απο τα τραγούδια τους. Ο τρόπος που πηδάν απο το ένα στο άλλο είναι σε πολλά σημεία κορυφαίος, ενώ έχουν προσθέσει και καποια δικά τους πράγματα μέσα. Γενικά η όλη προσπάθεια ήταν πολύ επιτυχημένη...

Δημοσ.

Sellers man, το "Floydian Memories" Σ-Π-Ε-Ρ-Ν-Ε-Ι. Έκανα το λάθος και κατέβασα μόνο αυτό και το "Rain" από το επίμαχο album, αλλά μάλλον θα διορθώσω το λάθος μου σύντομα! Cheers!

Δημοσ.

Όντως wizzy. Καλά το τραγούδι είναι απίστευτο (σε κάποια σημεία παίζουν δυο τρείς νότες απο ένα τραγούδι και εσύ απλά πρέπει να το πιάσεις στον αέρα) αλλά και ολόκληρο το cd δεν πάει πίσω. Φέρνουν και λίγο σε Theater. Ότι πρέπει είναι οι τύποι.

Δημοσ.
Αφού το άκουσα ίσα με 10 φορές απο το πρωί λέω να το προτείνω και σαν το κομμάτι της ημέρας. Shesmovedon - Porcupine Tree. Χτές αγόρασα το καινούργιο τους αλλά επειδή δεν με ενθουσίασε έβαλα να ακούσω τα παλιά τους και θυμήθηκα αυτό το τραγούδι που είναι πραγματικά κορυφαίο...

Πάρα πολύ ωραίο το κομμάτι! Ειδικά το σόλο που έχει είναι ΑΨΟΓΟ! Να προσθέσω και το Fade Away απο Porcupine Tree, σε πιο χαλαρό ρυθμό. Τελευταίο καιρό ακούω πολύ Joy Division και σας προτείνω το New Dawn Fades.

Δημοσ.

Track of the day :)

Λοιπόν... Ένα απο τα ορχηστρικά τραγουδάκια που έχω γράψει. Είναι καθαρα ερασιτεχνική προσπάθεια και τα όργανα είναι MIDI απλά όταν το τελείωσα το μετέτρεψα σε Mp3. Την κατανόηση σας... (και τα σχόλια σας, καλά η κακά) .

Δεν του έχω δώσει όνομα. Ας το πούμε Το Βαλς...

Δημοσ.

DELROY WILSON - Better Must Come

Reggae από έναν από τους καλλίτερους του είδους, παληά καραβάνα.

Στο φοβερο "The Outernational Sound" των Thievery Corporation αφου επι τόση ώρα έχεις ακούσει διάφορα καινούργια ωραία πράγματα κλέινουν το mixing οι άτιμοι με αυτό το παμπάλαιο κομμάτι (1971).

Οταν έχετε τα κάτω σας και θέλετε να ανεβείτε ακούστε το και σκεφτείτε πως "better must come" !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...