ninjuice Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Over The Rhine-All I Need Is Everything Μελαγχολικο και μελωδικο κομματι οτι πρεπει για βραδυνη βολτα με το αμαξακι προς βαρκιζα μερια τωρα που εφτιαξε και ο καιρος;-)
AFANIS_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ενα καράβι απο την Χιο - Παραδοσιακό γιατι σε λίγο ταξιδεύω για εκεί
AFANIS_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ένα συγκρότημα ... Oh Laura ..... και ένα τραγούδι Release me απο την διαφήμιση του Saab .... υπέροχη ακουστική μπαλάντα....
alet Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 "Wuthering Heights" -Angra Album:angels cry Power-prog metal μπαντα.Το συγκεκριμενο μελωδικοτατο τραγουδι ειναι απιστευτη διασκευη της 70'ς επιτυχιας της kate bush
sasampaste Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το κομμάτι που μου έχει καρφωθεί είναι το "Vortex" Απο το νέο project toy Nick Cave τουσ GRINDERMAN... Μπαλάντα απο τα παλιά αν και ο δίσκος δεν λέει και τίποτα...
AFANIS_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ....ακουω.... Il Divo - Regresa a Mi (Unbreak my heart) απλά τους "Παω".........
joef_gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ακουστε το Cupid's Chokehold απο Gym Class Heroes θα ειναι το summer tune!!! σοβαρολογώ ακουστε το θα παίζετε παντου σε λιγο καιρο!!
marilous07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 melagwoliko alla wraio..."twenty years" apo placebo..
AFANIS_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 που το ξέθαψα.... Mr.Mister - Kyrie (eleison)... καθαρό ποπ 80s...την πρώτη φορά που το άκουσα...ξέσπασα σε γέλια βέβαια...αλλα..... P.S. το "kyrie eleison" ακούγετε και σαν "Kyrie lays on"...
republican Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μάλλον φταίει που έχω τις μαύρες μου σήμερα, αλλά από το πρωί ακούω συνέχεια Wolfsheim - For you I'm bleeding Δεν ξέρω πως το θυμήθηκα, αλλά είναι κομματάρα...
AFANIS_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 εγώ πάλι με έχει πιάσει ένα summer-κάτι....και μου έχει κολλήσει Raul Malo -Each Other ο τραγουδιστής των Mavericks σέ ένα απο τα αγαπημένα μου country...
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Black Label Society: Stillborn (acoustic version). Λοιπόν, οι Black Label Society είναι το group του Zakk Wylde, του κιθαρίστα που μεσουράνησε με τον Ozzy στα 90's (No More Tears, No Rest For The Wicked) και συμμετείχε και στο κορυφαίο live Ozzy: Live & Loud. Από τότε η πορεία του μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί. Γενικά, ο τύπος έχει παίξει με ένα κάρο άλλους μουσικούς και έχει συμμετάσχει σε άλλα τόσα albums (πάρτε μια γεύση εδώ: http://www.blacklabelsociety.net/modules.php?name=Discography ) Το τραγούδι βρίσκεται στο "Blessed Hellride" album (03/05/2003). Το έχω σε ακουστική ζωντανή εκτέλεση από ένα live που έκαναν για τον ραδιοφωνικό σταθμό The Rock 106.9 WCCC. Το τραγούδι είναι Κ-Ο-Μ-Μ-Α-Τ-Α-Ρ-Α, η μελωδία είναι απίστευτη, το σόλο του Zakk στην ακουστική "τα σπάει" και οι στίχοι..... Απλά respect....
elpecadoo Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 paidia ego exo kolisi me ena komati poy ta exi ola...einai thlivero,se anevazi kai genika to kommati einai apolausi.. looper-mondo 77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα