Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego eho na protino The Fray- How to save a life

Elafri kommataki balanda tha to lega (I'm not absolutely sure..) apo neo sygrotima pu anaklypsa prosfata..

Oi Fray einai apisteutoi.. Tous anakalypsa edw kai ena xrono kai exoun tromera tragoudia..Twra prosfata arxise n paizetai to How To Save A Life sto radio.. Afou sou aresoun akouse kai to Look After You ;)

Epishs an sou aresoun tetoiou eidous tragoudia, akou kai to Wave Goodbye apo tous Steadman.. kai perimenw thn gnwmh sou!! :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν τον τελευταίο καιρό ακούω ένα "περίεργο"....

Lorna - Toma que Toma

Lorna=papi chulo..... ναι ναι το γνωστό!!!!

παρ'ολα αυτά μιλάμε για ένα ισπανικό τραγούδι με πολλές "βαλκανικές" επιρροές....

Δημοσ.

ena APISTEYTO tragoudi pou akouw teleytaia einai to

** How to save a life-The Fray **

epishs to One minute man ths Missy Elliot ft. Jay-Z & Ludacris

fovero,xoreytiko k to exei valei k sto So u think u can dance,sta xoreytika..

Δημοσ.

Ένα συγκρότημα που μου έχει κολλήσει τελευταία και τα 2 προτεινόμενα από αυτούς:

Waldeck - Addicted

Waldeck - Out of Trumpets (Supercheese)

είδος: Dub Regae

Δημοσ.

Σήμερα λέω να προτείνω ένα συγκρότημα που ναι μεν δεν μαμεί και δέρνει και ούτε είναι τίποτα το ξεχωριστό αλλά μερικές φορές κάνει κάποια πράγματα που μας ξαφνιάζει. Συμφωνικό metal - που ψιλοκαταντάει μούφα αλλά αρέσει (σε μένα τουλάχιστον ναι) - σε ένα υπέροχο τραγούδι που τα συνδυάζει όλα γαμάτα. Mother Gaia απο Stratovarius απο τον δίσκο Infinite. Με ωραία εισαγωγή, ωραίο ρυθμό γενικά και ένα πολύ ωραίο κλείσιμο με επανάληψη του ίδου μελωδικού riff (πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ σε τραγούδια).

Δημοσ.

Λοιπόν μιας και το άκουγα όλο το Πάσχα θα το πω και σαν τραγούδι της ημέρας, ένα απο την σόλο καριέρα του Jimmy Page με τον τίτλο ''Take me for a little while''... Πολύ ωραίο και μελαγχολικό κομμάτι. Για πριν την ανάσταση. Για μετά δεν ξέρω. Κάτι σαν το Holly Dolly song ισως... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δημοσ.

to vrhka tyxaia...einai ena psilodance kommataki..diaskedastiko 8a elega..

something something apo Mika oxi omws ton gnwsto Mika..einai kapoios allos,synwnymos..to vrika psaxnontas tragoudia tou Mika..einai ena mix apo agglika k aravika!!!perimenw entypwseis!!

Δημοσ.

Hey σε όλους και Χριστός Ανέστη!! Λοιπόν για σήμερα θέλω να προτείνω το When You're Gone από Avril Lavigne. Πρόκειται για μπαλάντα από τον καινούριο δίσκο της Avril που κυκλοφορεί σε μερικές μέρες. Προσωπικά, το τραγούδι μου αρέσει παρά πολύ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους fan του είδους αλλά και γενικότερα σε όλους! Θα το βρείτε στο καινούριο album της τραγουδίστριας, αλλά ψάξτε να το βρείτε ή να το ακούσετε αξίζει τον κόπο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...