NoNuclearPower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Αξιοπρεπέστατη διασκευή...Πάντα θα είναι ένα πολύ γλυκό τραγουδάκι... Ωχ.. μου την είπες με τρόπο που δεν έβαλα ότι είναι διασκευή? Δεν ήξερα ότι είναι των Church (1η εκτέλεση στο "Starfish" -1988 -) Ι've learned my lesson. Μόλις άκουσα και το αυθεντικό. Το κόλλημα μένει στη διασκευή. Α βρε Χριστινιώ, είσαι μέσα σ'όλα τελικά
Cristina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Όχι βέβαια... Φυσικά και δεν σου την είπα... Αντιθέτως. Εκτιμώ τις αξιοπρεπείς διασκευές και γενικώς δεν είμαι από τους ανθρώπους που τις καταδικάζουν θεωρώντας πως η 1η εκτέλεση είναι πάντα και η καλύτερη. Πιστεύω όμως πως μέσα μας, σχεδόν πάντα, η καλύτερη εκτέλεση είναι η 1η που ακούσαμε...
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Somebody's property-Mash από το album του Αλέξανδρου Χριστόπουλου La Suite 4, house/lounge
capitan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Never setting sun του Eden James. Πρόσφατα το άκουσα στο ραδιόφωνο και κόλλησα. Πολύ ωραία μελωδία ιδιαίτερα στο ρεφραίν! Sampleακι http://www.edenjames.com/media/nss_samp.mp3
gaitanidish Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Τιτλος:χανι Μπενιμ Ελιτιρεμ Παστουρμα Ερμηνευει:Στελιος Καζαντζιδης Δισκος:εξ Ανατολων Προσ Δυσμας Ειδος:τσιφτετελι Τουρκικο Ηχογραφηθηκε:1960 Αθηνα Αρχημουσικος: Γιωργος Κορος
nick833 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Βρε παιδιά, γράψτε και δυο λόγια για το τραγούδι που προτείνετε ή τουλάχιστον το είδος του. Και να πώ κι εγώ ένα ωραίο αράβικο άσμα που θα σας θυμίσει κάποιο Ελληνικό, What Will Be από Zeava Ben
lizoumpoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Dishwalla - When Morning Comes :einai gia osous vriskontai se kata8lipsh h aplh melagxolia.. Matchbox 20 - Time After Time :an kai einai diaskeuh, to exw erwteutei..mpalanta kai auto..
Blader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Dishwalla - When Morning Comes :einai gia osous vriskontai se kata8lipsh h aplh melagxolia.. Bravo! Poly oreo tragudi!!!! Ego eho na protino The Fray- How to save a life Elafri kommataki balanda tha to lega (I'm not absolutely sure..) apo neo sygrotima pu anaklypsa prosfata..
Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 The Postal Service - Brand New Colony apla teleio tragoudaki..synth pop & indy rock tragoudi. genika to cd tous einai para poli kalo, aksizei na to akousete.
xrest Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Infected Mushroom_Vicious Delicious ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, απο τους μετρ του ειδους
greekboy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Beyonce ft Shakira-Beautiful Liar autes tis meres to akouo sinexeia telio ntoueto apo tis 2(kai eidika to video clip....apa pa)
AFANIS_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 JEWEL - FOOLISH GAMES... Δεν ξέρω μάλλον έχω τα κάτω μου αυτές τις μέρες....
greekboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Shane Ward-No Promises KORIFEO!!!!!! simera to akouo oli mera apo to sxoleio eos kai tora kai tha sinexiso mallon....!!!... edit:einai psiloxamilo tragoudi kai gia tous melagxolikous kai gia tous eroteumenous(?)
Cristina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Βρε παιδιά... Μια χαρούλα... Πείτε το είδος τουλάχιστον... Εσείς μπορεί να το θεωρείτε δεδομένο πως το ξέρουν όλοι το τραγούδι ή το group, υπάρχουν άλλοι όμως που δεν έχουν ιδέα. Βοηθήστε μας να μάθουμε τα τραγούδια που προτείνετε. Να μάθουν και οι άλλοι ένα νέο τραγούδι που αξίζει τον κόπο, όχι απλά να κάνουμε ένα post για να πούμε αυτό που ακούμε.
greekboy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Βρε παιδιά... Μια χαρούλα...Πείτε το είδος τουλάχιστον... Εσείς μπορεί να το θεωρείτε δεδομένο πως το ξέρουν όλοι το τραγούδι ή το group, υπάρχουν άλλοι όμως που δεν έχουν ιδέα. Βοηθήστε μας να μάθουμε τα τραγούδια που προτείνετε. Να μάθουν και οι άλλοι ένα νέο τραγούδι που αξίζει τον κόπο, όχι απλά να κάνουμε ένα post για να πούμε αυτό που ακούμε. sosta....ego ekana edit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα