Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μuse - "Exo-politics". (το είδος, ΑΝ υπάρχει κανένας που να μην ξέρει τους Muse, alternative rock, neo-prog).

ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!

Passenger απο Deftones.

Εκπληκτικό όλο το white pony

!!!!!!!
  • Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Satarday Night Wrist να δείτε...Ειδικά απο θέμα παραγωγής...Και εννοείται απο θέμα συνθέσεων...(αναφέρομαι στο καινούριο των Deftones)

Eγώ θα προτείνω το παρακάτω...

Fink - Biscuits For Breakfast

Aπο τον δίσκο Biscuits For Breakfast...Είδος:Electro, Dub, Alternative...Προτείνεται για σαββατιάτικο πρωινό ξύπνημα με καφέ και έξω βροχή!! :D

Δημοσ.

Σήμερα κοιτάζοντας τα mp3 μου απο κάτι πολύ παλιά cd άκουσα το

Goo Goo Dolls - Iris και μου θύμησε χρόνια λυκείου...Πολύ όμορφα...

(Είδος:Alternative)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες.Γιά απόψε θα προτείνω το ''Here without you'' από τους 3 Doors Down.Μιά από τις καλύτερες rock μπαλάντες που έχω ακούσει...

Δημοσ.

"For reasons unknown" από τους Killers κ το νέο άλμπουμ "Sam's town".

Ο δίσκος είναι καινούρια αγορά κ κόλλησα αυτές τις μέρες σ'αυτό το κομμάτι.

Φοβερή δουλειά. Alternative rock/pop γενικά. Σκεφτείτε το "joshua tree" των u2, αλλά με περισσότερες και πιο δυνατές κιθάρες

Δημοσ.

ok, συνεχίζω ξανά.

track of the day (πήρα πολλούς δίσκους μαζεμένους τελευταία και κάθε μέρα έχω και καινούριο) είναι το "1974" από Ryan Adams. Είδος : "Rock n Roll"-όπως λέγεται και ο δίσκος-, αλλά σύχρονο. Δεν ήξερα ότι ο Ryan Adams "γκαζώνει" τόσο σε αυτόν το δίσκο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα ! !

Δημοσ.

Για όσους ασχολούνται με PSYCHEDELIC TRANCE προτείνω ανεπιφύλακτα το Peaches On The Moon απο Bizzare Contact στο αλμπουμ.....βασικά θα το βρείτε σε 2 V/A albums....Psystation 6 - Another Reality + Natural Waves Of Sound Vol.3 Ετος 2006...

Δημοσ.

New India από Kinski. Μπάντα που έχει ανατραφεί με Sonic Youth και Bardo Pond.Το συγκεκριμένο κομμάτι μεταξύ και άλλων βέβαια πλησιάζει σε ήχο Pelican και Ιsis, αλλά η πλειοψηφία των κομματιών τους είναι post rock.

Δημοσ.
New India από Kinski. Μπάντα που έχει ανατραφεί με Sonic Youth και Bardo Pond.Το συγκεκριμένο κομμάτι μεταξύ και άλλων βέβαια πλησιάζει σε ήχο Pelican και Ιsis, αλλά η πλειοψηφία των κομματιών τους είναι post rock.

mademoiselle απίστευτη κομματάρα πρότεινες.

Δεν το ήξερα, ούτε τους Kinski. Το κατέβασα πριν λίγο.

Όλα τα λεφτά μιλάμε ! ! ! ! !

Για σήμερα Bob Mould - Circles.

alternative rock όπως μας λείπει να την ακούμε

Δημοσ.
mademoiselle απίστευτη κομματάρα πρότεινες.

Δεν το ήξερα, ούτε τους Kinski. Το κατέβασα πριν λίγο.

Όλα τα λεφτά μιλάμε ! ! ! ! !

Για σήμερα Bob Mould - Circles.

alternative rock όπως μας λείπει να την ακούμε

Χαίρομαι που σ'άρεσε, αξίζει να κατεβάσεις δισκογραφία ολόκληρη,επίσης μπορείς να ψαχτείς και στους Polvo, Fugazi -ανεπανάληπτη κορυφαία μπάντα-σχολή ολόκληρη δημιούργησαν, The Giands,Ulver..περισσότερα prive.

Εγώ για σήμερα έχω να προτείνω από Polvo το Batradar alternative,math rock πάλι η σχολή Sonic Youth ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...