Gkirle Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 iron maiden-lord of light απο το νεο αλμπουμ
mxpert Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 κάτι λίγο διαφορετικό: Mylene Farmer - L' instant X γαλλικό (στους στίχους και στο "είδος")
christos_0b Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εγω θα προτεινω το And It Rained All Night του Thom Yorke. Ενα πολυ ωραιο κομματακι απο το πρωτο solo-album The Eraser του τραγουδιστη των Radiohead το οποιο μου αρεσε υπερβολικα(περισσοτερο απ'οτι περιμενα).Οσο για το στυλ του μην ρωτατε και μην εμπιστευεστε κανενα site γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο να κατηγοριοποιηθει
nick833 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Έπεσε στα χέρια μου ένα VCD με την συναυλία των The Corrs at Dublin και είδα/άκουσα μια διασκευή του Ryan Adams το when the stars go blue με τις φωνές της Andrea Corr και του Bono των U2. Δεν ξέρω αν αρκει μόνο να το ακούσετε ή αν πρέπει να δείτε και το βίντεο, φοβερά και τα δύο!!! Τώρα για το είδος, οι Corrs το έφεραν στα μέτρα τους Irish pop/rock
mademoiselle Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Τον τελευταίο καιρό και εγώ έχω φάει ένα κολληματάκι με το The Eraser κυρίως με το Analyse και το Harrowdown Hill που ναι, είναι δύσκολο να το κατατάξεις καπου μουσικά. Track of the day αυτές τις μέρες είναι όμως είναι το Never Win και το Emerge από Fischerspooner.electro με διάφορα και πολλά moods.Επίσης από Ratatat το Wildcat.Δεν θα τους πω ροκ δεν θα τους πω indie δεν θα τους πω electro.Ίσως λίγο απ'όλα
mademoiselle Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Μία αγαπημένη φίλη, μου έβαλε το Travel από The Gathering ταξιδιάρικο πολύ και καταπληκτική φωνή. Genre=rock με διάφορα styles.
Mystirios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Anne Clark - Poem without words απίστευτη μελωδία.Κάπου την έχω ξανακούσει σε διαφήμιση / ταινία / κάπου στη τηλεόραση τεσπα αλλα δε μπορώ να θυμηθώ που
vasilisG7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους και ολες.Απο το απογευμα εχω κολλησει με μια καταπληκτικη μπαλαντα απο το χωρο της metal σκηνης.Προκειται για το ''Oceans Of Time'' του Γερμανου κιθαριστα Axel Rudi Pell. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους δημιουργησαν,αλλα και σε ολους οσους στηριζουν αυτο το topic.Ισως απο τα κορυφαια.Ευχαριστω και παλι!
DhZou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Akouste oloi to My Number One apo Dream Evil! nai to My number One tis Paparizou einai se poly kali metal diaskevi! G@M@EI!
Godfath3r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ahahahha, το είχα δεί σε ένα άλλο φόρουμ αλλά δεν ήξερα αν κάνουν πλάκα ή όχι... :-P
hugelacky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ενα συγκρότημα που με έχει τρελάνει τελευταία είναι οι Amusement Parks on Fire. Ο ήχος τους είναι κάτι ανάμεσα σε shoegaze, post rock και alternative, αλλά όλα τα στοιχεία από τα προαναφερθέντα είδη τα συνδυάζουν μοναδικά στην μουσική τους με αποτέλεσμα να έχουν έντονα προσωπικό & ποιοτικό ύφος που imho πιστεύω ότι τους κάνει να ξεχωρίζουν αρκετά! Από το ομώνυμο ντεμπούτο του 2004 αν πρέπει να διαλέξω ένα μόνο κομμάτι (αφού ο δίσκος είναι καταπληκτικός και ακούγεται ολόκληρος) τότε να πώ το Venus In Cancer
Godfath3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Eγώ ξέρεις πως το αγόρασα?Μπήκα μέσα στο metropolis και έπαιζε αυτό το cd...Μόλις το είχαν βάλει και έπαιζε η εισαγωγή...Οταν ξεκίνησε η μουσική έμεινα έτσι :shock: ...Πήγα και ρώτησα και μου είπαν τι είναι αυτό που ακούμε και το τσίμπησα αμέσως!!
surtuki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 The Knife - Marble House και silent shout SCSI 9 - Senorita Tristeza Αν και δεν είμαι fun της electro αυτά τα τραγούδια έχουν κάτι που με κάνουν να θέλω να τα ακούω συνέχεια
hugelacky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Eγώ ξέρεις πως το αγόρασα?Μπήκα μέσα στο metropolis και έπαιζε αυτό το cd...Μόλις το είχαν βάλει και έπαιζε η εισαγωγή...Οταν ξεκίνησε η μουσική έμεινα έτσι :shock: ...Πήγα και ρώτησα και μου είπαν τι είναι αυτό που ακούμε και το τσίμπησα αμέσως!!Κι εγώ όταν το πρωτοάκουσα το ίδιο πράγμα! Φοβερός δίσκος σαν σύνολο! Θα το χτυπήσω κι εγώ original κάποια στιγμή! Anyway, on topic τώρα, ας προτείνω ένα track για σήμερα... Amusement Parks on Fire - Eighty Eight
vasilisG7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους και ολες.Θα προτεινω το ''Breaking up again'' απο τους ACCEPT.Μεταλ μπαλαντα των '80ς.Απλα καταπληκτικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα