Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα προτεινω το And It Rained All Night του Thom Yorke.

Ενα πολυ ωραιο κομματακι απο το πρωτο solo-album The Eraser του τραγουδιστη των Radiohead το οποιο μου αρεσε υπερβολικα(περισσοτερο απ'οτι περιμενα).Οσο για το στυλ του μην ρωτατε και μην εμπιστευεστε κανενα site γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο να κατηγοριοποιηθει :mrgreen:

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου ένα VCD με την συναυλία των The Corrs at Dublin και είδα/άκουσα μια διασκευή του Ryan Adams το when the stars go blue με τις φωνές της Andrea Corr και του Bono των U2. Δεν ξέρω αν αρκει μόνο να το ακούσετε ή αν πρέπει να δείτε και το βίντεο, φοβερά και τα δύο!!!

Τώρα για το είδος, οι Corrs το έφεραν στα μέτρα τους Irish pop/rock

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό και εγώ έχω φάει ένα κολληματάκι με το The Eraser κυρίως με το Analyse και το Harrowdown Hill που ναι, είναι δύσκολο να το κατατάξεις καπου μουσικά.

Track of the day αυτές τις μέρες είναι όμως είναι το Never Win και το Emerge από Fischerspooner.electro με διάφορα και πολλά moods.Επίσης από Ratatat το Wildcat.Δεν θα τους πω ροκ δεν θα τους πω indie δεν θα τους πω electro.Ίσως λίγο απ'όλα :-D

Δημοσ.

Anne Clark - Poem without words απίστευτη μελωδία.Κάπου την έχω ξανακούσει σε διαφήμιση / ταινία / κάπου στη τηλεόραση τεσπα αλλα δε μπορώ να θυμηθώ που

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες.Απο το απογευμα εχω κολλησει με μια καταπληκτικη μπαλαντα απο το χωρο της metal σκηνης.Προκειται για το ''Oceans Of Time'' του Γερμανου κιθαριστα Axel Rudi Pell. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους δημιουργησαν,αλλα και σε ολους οσους στηριζουν αυτο το topic.Ισως απο τα κορυφαια.Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

B0002HSDK0.02._SCMZZZZZZZ_.jpg

Ενα συγκρότημα που με έχει τρελάνει τελευταία είναι οι Amusement Parks on Fire. Ο ήχος τους είναι κάτι ανάμεσα σε shoegaze, post rock και alternative, αλλά όλα τα στοιχεία από τα προαναφερθέντα είδη τα συνδυάζουν μοναδικά στην μουσική τους με αποτέλεσμα να έχουν έντονα προσωπικό & ποιοτικό ύφος που imho πιστεύω ότι τους κάνει να ξεχωρίζουν αρκετά! Από το ομώνυμο ντεμπούτο του 2004 αν πρέπει να διαλέξω ένα μόνο κομμάτι (αφού ο δίσκος είναι καταπληκτικός και ακούγεται ολόκληρος) τότε να πώ το Venus In Cancer :)

Δημοσ.

Eγώ ξέρεις πως το αγόρασα?Μπήκα μέσα στο metropolis και έπαιζε αυτό το cd...Μόλις το είχαν βάλει και έπαιζε η εισαγωγή...Οταν ξεκίνησε η μουσική έμεινα έτσι :shock: :shock: ...Πήγα και ρώτησα και μου είπαν τι είναι αυτό που ακούμε και το τσίμπησα αμέσως!!

Δημοσ.

The Knife - Marble House και silent shout

SCSI 9 - Senorita Tristeza

Αν και δεν είμαι fun της electro αυτά τα τραγούδια έχουν κάτι που με κάνουν να θέλω να τα ακούω συνέχεια

Δημοσ.
Eγώ ξέρεις πως το αγόρασα?Μπήκα μέσα στο metropolis και έπαιζε αυτό το cd...Μόλις το είχαν βάλει και έπαιζε η εισαγωγή...Οταν ξεκίνησε η μουσική έμεινα έτσι :shock: :shock: ...Πήγα και ρώτησα και μου είπαν τι είναι αυτό που ακούμε και το τσίμπησα αμέσως!!
Κι εγώ όταν το πρωτοάκουσα το ίδιο πράγμα! :shock: Φοβερός δίσκος σαν σύνολο! Θα το χτυπήσω κι εγώ original κάποια στιγμή!

Anyway, on topic τώρα, ας προτείνω ένα track για σήμερα...

Amusement Parks on Fire - Eighty Eight :-D :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...