Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guru's Boys ft. Salvo Riolo - Global Jazz

καλοκαιρινό κομμάτι....

(θα σας γελάσω για το "είδος" του...)

δυσεύρετο στο internet...υπομονή !!!

Δημοσ.

Antaeus - Byzantine Meditation (ή Vyzantine Meditation)

ένα "διαφορετικό" κομμάτι που όλων, κάπου το έχει πάρει το αυτί μας...

:-)

Δημοσ.

Ας προτείνω και εγώ δύο μελαγχολικά κομμάτια των LYNYRD SKYNYRD

I NEED YOU απο το SECOND HELPING

TUESDAY'S GONE απο το PRONOUNCED 'LEH-NERD SKIN-NERD

Classic Rock υποθέτω...

Δημοσ.

Loipon ta tragoudakia pou me exoun porosei tora to kalokairi einai:

Long before rock 'n' roll-Mando Diao Rock kommataki fovero, me dio tragoudistes to sigrotima pragma pou emena maresei poly..

Caring is Creepy-The Shins Rock kai afto alla poio alternative. Fovero kommataki.

Miss Murder-A.F.I. Poly oraio tragoudi apo to kainourgio album twn A.F.I.

Upside Down-Jack Johnson Xalaro tragoudi me kitharitsa akoustiki i klassiki den kserw.

Aftin tin fora evala polla mias kai eixa kairo na postarw. :D

Δημοσ.

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα το PLUVIUS AESTIVUS των PAIN OF SALVATION.

Για όσους αρέσκονται στα ατμοσφαιρικά κομάτια. Είχα καιρό να το ακούσω και το θυμήθηκα τώρα και έμεινα ακούγοντας το.

Δημοσ.

Stellastarr - Sweet Troubled Soul από το album "Harmonies for the Haunted" (03/2006). Σύγχρονο hard rock, ωραία φωνή - που θυμίζει κάτι από Andrian Eldritch, ιδίως στο refrain -, ωραία μελωδία, γενικά ένα τραγούδι που είναι ικανό να σας σηκώσει από την καρέκλα σας !! :)

Δημοσ.

ΟΚ, δεν το πρόσεξα..... Να προτείνω ένα άλλο τότε; Mesh - No place like home. Λεπτομέρειες αύριο....

(τελικά το αύριο έγινε σήμερα, 14/05/2007.... ντροπή μου....)

Από το album: We Collide (2006)

Mesh official site: http://www.mesh.co.uk/

Όπως αναφέρει και το site "somewhere between Synthpop and EBM/Industrial". Δεν θα συμφωνήσω ακριβώς με την περιγραφή που δίνουν στη μουσική τους. Με το Synthpop, OK, πάσο, αλλά με το EBM/Industrial διαφωνώ, ειδικά με το industrial κομμάτι της περιγραφής. Εκτός αν δεν έχω ιδέα από industrial και EBM/Industrial :D !!

Δημοσ.
Six Days apo Dj Shadow, einai to komati pou akougetai sto Fast and The Furious: Tokyo Drift otan arxizei h tainia... Apla teleio..

...ft. Mos Def για την ακρίβεια !!!

:mrgreen:

Δημοσ.

Ακούστε το Love like Winter-A.F.I. και θα με θυμηθείτε.. Είναι Rock ίσως και punk rock δεν είμαι και σίγουρος μιας και δεν τα πάω και καλά με αυτά :D

Δημοσ.

Έχω αρκετό καιρό να ποστάρω TotD... ας προτείνω ένα alternative κομματάκι από την τελευταία δουλειά (One Cure Fits All) των Therapy? με το οποίο έχω σκαλώσει μέρες τώρα. Το θεϊκό σημείο στο κομμάτι βρίσκεται λίγο μετά την μέση όπου χαλαρώνει σταδιακά η μουσική για να μπεί αφηγηματικά μιά άγνωστη φωνή στο 2:40...

Scientists have discovered a biochemical link between the overwhelming state of love, drug addiction and violence. These emotions are actually controlled by three very powerful drugs: dopamine, seratonin and adrenaline. There is a connection between drug addiction, mental illness and love at first sight.

οι στίχοι ολόκληρου του track

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...