Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να ο mxpert έσπασε τη μονοτονία! Είδαμε και κάποιον άλλο να ποστάρει σ' αυτό το θέμα!

E pws na postarei re file afoy mas exeis flwmwsei ston Kazantzidh? To thread ayto den einai gia na ayxanoyme ta posts mas, an den to eheis katalabei akoma. Einai gia na proteinoyme ena kainoyrio (gia mas) tragoydi poy akoysame kai to goystarame. Siga mhn postaroyme ka8e tragoydi poy akoyme gia na mhn 8ewrisei o pusher oti ehei egatalif8ei to thread! Hmarton pia me ta trolls kai to spam toys!!! :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

...να σου πώ βέβαια πως ήμουν και εγώ έτοιμος να αρχίσω να γκρινιάζω αλλα με πρόλαβε ο Edgar !

...δεν μπορεί θα σ' αρέσει κάτι και εκτός του Καζαντζίδη...βάλε και κάτι άλλο !

Δημοσ.

Gia na mhn eimai entelws ektos klimatos, na proteino ena tragoydaki poy to akoysa teleytaia kai moy kollhse.

Einai power metal alla akoygetai aneta an akoys rock. Ehei kai kati apo pop sthn eisagwgh toy kai to kanei akoma pio eykolo.

"Edguy - Blessing In Disguise"

Δημοσ.

Scorpions - Rock Υou Like A Hurricane

Whitesnake - Here I Go Again

Για να θυμηθούμε και λίγο τα χθεσινοβραδινά όσοι ήταν στο στάδιο Καραϊσκάκη.

Υ.Γ : Μεγάλο μειονέκτημα ο κάκιστος ήχος γμτ.. αλλά πάραυτα τα σπάσαμε…

Δημοσ.
...να σου πώ βέβαια πως ήμουν και εγώ έτοιμος να αρχίσω να γκρινιάζω αλλα με πρόλαβε ο Edgar !

...δεν μπορεί θα σ' αρέσει κάτι και εκτός του Καζαντζίδη...βάλε και κάτι άλλο !

Πάντα όμως σε παλιό λαϊκό! ;) Η πραγματικότητα είναι ότι το 90% της μουσικής που ακούω είναι τραγούδια του Στελάρα και το υπόλοιπο 10% παλιά λαϊκά από όλους τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές! :-D

Δημοσ.

Το topic δεν είναι για να δείξουμε τι τραγούδια και καλλιτέχνες γουστάρουμε! Είναι για να πούμε ένα τραγούδι που γουστάραμε τρομερά πολύ. Δεν είναι poserotopic εδώ...

ΟΚ καταλάβαμε πως γουστάρεις "Στελάρα"... Κάτι άλλο που γουστάρεις πολύ έχεις?

Και επιδή αρκετά το π******ε το topic να πω και ένα που άκουσα πριν λίγο και το γούσταρα πολύ γιατί είχα να το ακούσω πολύ καιρό

Pride and Fall - Omniscient ένα gothic/industrial κομματάκι...

edit: Να σου προτείνω και μερικά άλλα topics, Pusher, που έχουν "ξεχαστεί" να τα "ζωντανέψεις"? :roll:

Δημοσ.

Μα όσα έγραψα τα γουστάρω τρελά. Ας γράψω ένα ακόμη.

Ο φίλος μας ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, μουσική: Θανάσης Πολυκανδριώτης, στίχοι: Λευτέρης Χαψιάδης

Και η αφιέρωση του Καζαντζίδη για το τραγούδι αυτό:

"Το τραγούδι αυτό είναι αφιερωμένο στον Νικόλα Άσιμο, τον καλλιτέχνη και άνθρωπο που έζησε και αμφισβήτησε με συνέπεια και πίστη αυτόν τον κόσμο της βαρβαρότητας".

Ειδικά αυτό αξίζει να το ακούσετε όλοι ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που προτιμάτε. Όποιος το έχει ακούσει ή όποιος θα το ακούσει θα με καταλάβει!

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους και ολες!Απο το μεσημερι ακουω μπαλαντες.Εχω πεσει στις αναμνησεις,ευχαριστες και δυσαρεστες...Δυο αριστουργηματα θα σας προτεινω σημερα.''Believe'' απο τους Savatage και το ''Fatal Blues'' απο τους δικους μας Τrade Mark.Προτεινω σε οσους δεν τα εχουνε ακουσει να το πραξουν και δεν θα χασουν.Οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν...! Σας ευχαριστω για την υπομονη σας!

Δημοσ.
Να σου προτείνω και μερικά άλλα topics, Pusher, που έχουν "ξεχαστεί" να τα "ζωντανέψεις"? :roll:

....coolαρε μαν !

:mrgreen:

Δημοσ.

Άκουγα όλη μέρα το Maybe Next Time (Vielleicht Das Nachste Mal) από Rainbow.Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι για τους Rainbow...:oops: Συγκλονιστικό instrumental τραγουδί από εκείνα που είναι ικανά να σε κάνουν κομμάτια από τις πρώτες νότες.:cry:

Δημοσ.

:lol:

Στέλιος Καζαντζίδης - Υπάρχω

Μουσική:Νικολόπουλος Χρήστος

Στίχοι:Πυθαγόρας

Και ένα ξένο...

Απο τη τελευταία δισκογραφική δουλειά των Archive...

Lights...

Τι και αν είναι 18 λεπτά...Τι και αν ακουμπάει στην ψυχεδέλεια των Floyd....

Το κομμάτι είναι ΕΠΟΣ...

Δημοσ.
:lol:

Στέλιος Καζαντζίδης - Υπάρχω

Μουσική:Νικολόπουλος Χρήστος

Στίχοι:Πυθαγόρας

Έτσι...

Μερικά τραγούδια δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν. Δεν πρόκειται επίσης να πάψουν να μας συγκινούν όσες φορές και αν τα ακούσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...