Mystirios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Stellastar - sweet troubled soul <alternative rock> μπορεί και hard rock , δε τα πάω καλά με τα είδη ;> Απ όσο ξέρω δεν είναι και πολλοί γνωστοί , ούτε έχω ακούσει πολλά τραγούδια τους αλλα το συγκεκριμένο και σε μουσική και σε στίχους είναι κορυφή , ίσως περισσότερο σε στίχους
christos_0b Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Sopor Aeternus Μπορεις να μπεισ στον κοπο να ανεβασεις ενα μικρο sample και να μου δωσεις το link? Γιατι αν τοσο καιρο εχω τα κομματια με λαθος ονομα τι να πω?(mp3 ειναι τα κομματια που εχω διστυχως οχι καποιο CD).
pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Σπασμένος καθρέπτης ...ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική: Γιώργος Μητσάκης
pusher Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Η ζωή μου όλη ...ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική: Άκης Πάνου Το αγαπημένο τραγούδι του Στελάρα.
christos_0b Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Η ζωή μου όλη ...ερμηνεία: Στέλιος Καζαντζίδης' date=' στίχοι-μουσική: Άκης ΠάνουΤο αγαπημένο τραγούδι του Στελάρα.[/quote'] Αν και απ'οτι βλεπω δεν προκειται να γραψεις κομματι εκτος του ρεπερτοριου του "Στελιου" θα συμφωνησω οτι αυτο αξιζει ανετα ενα "track of the day".
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Αν και απ'οτι βλεπω δεν προκειται να γραψεις κομματι εκτος του ρεπερτοριου του "Στελιου" Καλά βλέπεις!!! θα συμφωνησω οτι αυτο αξιζει ανετα ενα "track of the day". Έτσι! Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούν πολλοί! Το αξίζει άλλωστε και ο Στέλιος και τα τραγούδια του!
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Καλά βλέπεις!!! Έτσι! Σε αυτό ελπίζω να συμφωνούν πολλοί! Το αξίζει άλλωστε και ο Στέλιος και τα τραγούδια του! Πολλά θαυμαστικά σε αυτό το μήνυμα. Τα περισσότερα είνα για το Στέλιο και τα υπόλοιπα για τον christos_0b και για όλους όσους αγαπούν το Στέλιο Καζαντζίδη και αντιλαμβάνονται την αξία του.
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δεν θα ξαναγαπήσω ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος, μουσική: Μάνος Λοΐζος
pusher Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Φεύγω με πίκρα στα ξένα ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική:Στέλιος Καζαντζίδης
pusher Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Ο γυάλινος κόσμος ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μουσική:Απόστολος Καλδάρας
pusher Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Το τραγούδι της φτωχολογιάς ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι: Κώστας Δελαγραμμάτης, μουσική: Στέλιος Καζαντζίδης
pusher Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ίσως αύριο ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης
pusher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Χτυπώ την πόρτα της ζωής ...ερμηνεία Στέλιος Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική: Τ. Παναγόπουλος
Edgar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ρε φίλε Pusher, δεν είναι αυτή η λογική του topic... Να postάρεις όλη την δισκογραφία του Καζαντζίδη μέρα με την μέρα. Και σε εμάς αρέσει ένας καλλιτέχνης αλλά δεν postάρουμε κάθε μέρα ένα τραγούδι του... Να αρχίσω να γράφω και εγώ σιγά σιγά Pink Floyd αν είναι (και με χρονολογική σειρά, για να μην μπερδευόμαστε ) να δούμε τι ωραία που θα είναι μετα... Και μετά μας χαλάει η virgo και κάθε virgo με τα "spam"...
pusher Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Όσο γράφω σε αυτό το topic δύσκολα θα δείτε κάτι διαφορετικό από Καζαντζίδη. Αν αποφασίσω κι όλας να γράψω όλη τη δισκογραφία θα γράφω κάθε μέρα για πάνω από δυο χρόνια. Βλέπω πως αυτό το topic έχει εγκαταληφθεί γι' αυτό είδες τα post μου μαζεμένα. Ίσως να είναι πράγματι κουραστικό να βλέπεις στη σειρά τα post ενός μόνο ατόμου! Περιμένω κι άλλους να ποστάρουν να δούμε τις προτιμήσεις και των υπολοίπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα