Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mogwai - Glasgow Mega Snake (post rock)

To άκουσα και είναι γαμάτο και τα σπάει άσχημα.

:mrgreen: :twisted:

Μερικά κομμάτια με τα οποία έχω σκαλώσει από τότε που κατέβασα το καινούριο Red Hot Chili Peppers (και θα το πάρω εννοείται γιατί τα σπάει!!!) :

She's Only 18 > καιρό έχω να ακούσω τόσο πετυχημένο refrain από Peppers

Torture Me > απίστευτος ρυθμός + τρελό κιθαριστικό θέμα στο τέλος' date=' nice!

[b']Especially In Michigan[/b] > BSSM + indie guitars

21st Century > o Flea δείχνει πόσο μεγάλος είναι, για άλλη μια φορά!

Readymade + Hump De Bump > θα μπορούσαν να ήταν στο ΒSSM. Χαλαρά!

Το ξέρω, είναι πολλά για track of the day, sorry (:oops:) αν δεν το κάνει κανένας άλλος θα ανοίξω κανα review αν είναι... :wink:

Δημοσ.

Εγώ θα προτείνω το Such great heights από τους the postal service. Μπορεί να χαρακτηριστεί indie rock ενω ο τραγουδιστής έχει καταπληκτική φωνή που κατά την γνώμη μου θυμίζει του τραγουδιστή των Death Cab For Cutie ειδικά στο τραγούδι Soul meets body. Ακόμα και αν δεν γνωρίζεται τα συγκροτήματα που ανέφερα σας προτείνω αυτα τα τραγούδια όπως και τραγούδια απο τα συγκροτήματα που δίνω links στην υπογραφή μου.

Δημοσ.

Ax μπράβο!!Συμπαθώ πολύ και τους Death cab for cutie και τους Postal service και όντως τους ξέρει λίγος κόσμος στα μέρη μας, αξίζουν να τους ψάξει κανείς...

Εγώ θα προτείνω We built another world από τους Wolf Parade (indie).

Όσοι αγαπήσατε τους Arcade Fire και είστε fan της καναδικής σκηνής γενικά, θα βρείτε τους νέους σας ήρωες!!

Δημοσ.
Ax μπράβο!!Συμπαθώ πολύ και τους Death cab for cutie και τους Postal service και όντως τους ξέρει λίγος κόσμος στα μέρη μας, αξίζουν να τους ψάξει κανείς...

Πράγματι και είναι κρίμα καθώς είναι φοβεροί και αυτοί αλλα και πολλά αλλα συγκροτήματα όπως οι Something Corporate, Jack's Mannequin, Fall out Boy, Relient K, Panic! At the Disco, 3 Doors Down, Hawthorne Heights.. Πάντως από αυτά πιστεύω χωρίς να ξέρω τι μουσική ακούς ότι θα σου αρέσουν περισσότερο τα δυο πρώτα αν δεν τα ξέρεις ήδη!

P.S. Είσαι το πρώτο άτομο που γνωρίζω που τους γνωρίζει στην ελλάδα!

:-D :-D :-D

Δημοσ.
Είσαι το πρώτο άτομο που γνωρίζω που τους γνωρίζει στην ελλάδα!
: είμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση!!:cry:

Something Corporate, Jack's Mannequin, Fall out Boy, Relient K, Panic! At the Disco, 3 Doors Down, Hawthorne Heights
:νασαι καλά!!!τις 3 πρώτες μπάντες δεν ξέρω ίσα ίσα!!!Πήρε φωτιά το download όπως καταλαβαίνεις!!!:-D

Thanks για τα προτεινόμενα!!Και ναξερες πως τα κυνηγάω, και πάλι τα καλύτερα μου ξεφεύγουν μου φαίνεται...;)

Δημοσ.
: είμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση!!:cry:

Ase..zoume ena drama..!:-D

: νασαι καλά!!!τις 3 πρώτες μπάντες δεν ξέρω ίσα ίσα!!!Πήρε φωτιά το download όπως καταλαβαίνεις!!!:-D

Thanks για τα προτεινόμενα!!Και ναξερες πως τα κυνηγάω' date=' και πάλι τα καλύτερα μου ξεφεύγουν μου φαίνεται...;) [/quote']

Kati paromoio eixe simvei kai se mena prin apo ligo kairo..kai egw apo ton ksadelfo stin USA ta ematha..Einai krima na min proothountai tetoia tragoudia stin ellada..A! kai rikse mia matia edw! :wink:

EDIT:An exeis na proteineis kai esy kanena kalo band pesto!

Δημοσ.

Κάτι κάφρικο για σήμερα από τον τελευταίο δίσκο των Most Precious Blood, το Merciless. :twisted:

New York straight edge/vegan hardcore με πολλά και καλά :mrgreen: breakdowns! Γενικά ολόκληρος ο δίσκος τα σπάει, προτείνεται για fans του είδους.

samples:

Damage Control Freak

Mad As The March Hare

enjoy... :twisted:

Δημοσ.

"Reamonn - Tonight" (Acoustic Rock)

Απο τη πρόσφατη δισκογραφική δουλειά των Γερμανο-ιρλανδών με τίτλο "Wish"

Υπέροχο κομμάτι...

Δημοσ.

Εγώ θα προτίνω σήμερα το Dead in the water-Hawthorne Heights. Σύμφωνα με το allmusic.com είναι rock! Πολύ ωραίο τραγουδάκι με πολύ ωραία μουσική..;)

Δημοσ.

Άκρως καλοκαιρινό-ταξιδιάρικο το σημερινό Track of the day...

Και με έντονο Ισπανικό χρώμα...

Απο τον σπουδαίο κιθαρίστα flamenco με το όνομα Armik...

Και το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δισκάκι "Gypsy Flame" του 1995...

"Tear Drops" το κομμάτι που έχει κολλήσει στο winamp και συνεχίζει...

Πάρτε μια γεύση εδώ....:)

Δημοσ.

Gia shmera afto to kommati pou akousa k mou ekane ena "click" einai to :

Love Will Tear Us Apart apo Joy Division k to album substance htan/einai to megalytero isws hit tous.Apla eida mia "viografikh" tainia gia auto to sygrothma prosfata k tous 8ymh8hka(tous eixa psiloksexasei :P ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...