Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2-3 προτασούλες...οι περιγραφές ήδη υφιστάμενες και δανεικές:

* Tarantula A.D. - Who Took Berlin Part 1

Μην τρομάξετε από τις αρχικές βαριές κιθάρες αυτού του post rock δυναμίτη...εκεί γύρω στα 2 λεπτά ανασυντάσσεται και μετουσιώνεται σε βραδυφλεγές θρήνο. Χμάενοι στο ίδιο ηχητικό σύμπαν από το οποίο ξεκίνησαν σαν supernova οι GY!BE.

* The Wind-Up Bird - Sorry That I've Become this Monster, Parts 1 and 2

Μια instrumental ελεγεία, ένα ηχητικό δάκρυ που πατάει στις αισθητικές κατακτήσεις των Dirty Three για να μοιράσει πόνους με κάθε δοξαριά.

* God Is An Astronaut - Fragile

Τρίο από το Δουβλίνο που δανείζεται την επική αισθητική των Sigur Ros για να υφάνει αυτό το εξώκοσμο ονειρικό κομψοτέχνημα.

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Όπως λένε και οι στίχοι του' date=' το κομμάτι είναι ένα tribute στο κομμάτι που είχαν παίξει για το διάβολο που τους εμφανίστικε στο δρόμο και δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό κομμάτι που παίξαν τότε. :razz:

Πάντος αν σου άρεσε αυτό το κομμάτι που να ακούσεις όλο το album :-D[/quote']

Toν έχω ακούσει τον δίσκο (και τον άλλο που έχουν βγάλει) και είναι γαμάτος...Αλλά αυτό το κομμάτι είναι σίγουρα αξεπέραστο!!!

@mauve-ment, ασύλιπτο κομμάτι και τέλεια μπάντα...(Τί μπάντα δηλαδή, ο Trent o θεός!)

Δημοσ.

Leonard Cohen "Εverybody knows" και η διασκευή του από Concrete Blonde.

Σκοτεινή μπαλάντα.. Προτιμώ την πρώτη εκτέλεση όμως!!

Δημοσ.

blueviper προτείνεις τρελές γκρουπάρες παραπάνω! Ειδικά οι God Is An Astronaut είναι θεοί!!! Nice!!! :-D

Ένα κομμάτι με το οποίο έχω κολλήσει αρκετά τελευταία είναι το 2ο track από την καινούρια δουλειά των Mogwai, το Mr.Beast!

Απ' ότι φαίνεται η κοινή περιοδεία με τους ISIS τους έκανε να αναθεωρήσουν τον ήχο τους, αφού ο δίσκος έχει και μερικές "αναλαμπές" από τις πρώτες δουλειές τους. Αντιπροσωπευτικότερη όλων το glasgow mega-snake. sample 1:14

Τόσο δυνατό και μελωδικό κομμάτι ταυτόχρονα είχα πολύ καιρό να ακούσω από post rock group. Και μάλλον θα κάνει άλλο τόσο να ξεκολλήσει από το repeat... :-D

Δημοσ.

Cities of Foam - Out of Reach

Το παραπάνω link απ'όσο ξέρω είναι νόμιμο... αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Παρακαλώ πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας.. εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το track.

Παραθέτω μια περιγραφή του ήχου των Cities of Foam όπως την βρήκα στο site http://www.properlychilled.com

Lovers of music by artists like Thievery Corporation, Orbital, Amalgamation of Soundz, Kid Loco and Nitin Sawhney are sure to dig Cities Of Foam's debut album "A Great Day For The Race". As a combination of down tempo breaks, cinematic strings, playful synth melodies, dub vibes, lounge coolness and jazzy moods with a modicum of Latin flair, this album is both familiar and fresh, nostalgic and new.

Δημοσ.
Cities of Foam - Out of Reach

Το παραπάνω link απ'όσο ξέρω είναι νόμιμο... αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Παρακαλώ πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας.. εμένα πάντως μου άρεσε πολύ το track.

403 Forbidden

You don't have permission to access /freezer/Cities_of_Foam_-_Out_of_Reach.mp3 on this server.

Additionally' date=' a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. [/quote']

:? :roll: ...?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Johnny Cash. To κομματι λεγεται HURT και είναι διασκευη του κομματιού των Nine Inch Nails. Μπαλάντα. Δεν ξέρω τι άλλη ταμπέλα να δώσω.

Προτιμώ τη διασκευή από το αυθεντικό...

Δημοσ.

Eternal Tears of Sorrow - Blood Of Faith Stains My Hands

[Album: Chaotic Beauty (2000), Genre: Melodic death metal]

Γρήγορο αλλά και αρκετά μελωδικό κομμάτι με πολύ καλά keyboards. Τυπικό EToS track, "σκληρό" αλλά υπέροχο.

mp3 samples από το "Chaotic Beauty" όπως και από τα άλλα albums του συγκροτήματος υπάρχουν εδώ

Δημοσ.

Ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και 2 μήνες...

Απο τον Γάλλο 'Sebastien Tellier'...

Σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουλγαρίας ηχογράφει το πολύ σπουδαίο 'La Ritournelle'....

Έγχορδα, πιάνο, χαρακτηριστικό bassline,συγκλονιστική ερμηνεία...

Χαρακτηρίστηκε ως το 'Unfinished Sympathy' των 00's και όχι άδικα...

Δημοσ.

Tool - Pushit

Σε live έκδοση από το Salival (2000)

Διάρκεια 14' σχεδόν αντί 10' όπως βρίσκεται στο Aenima.

Τρελό respect στην εκτέλεση, απίστευτη..

Δημοσ.

Για σήμερα...

Με αφορμή τόσο τα 60στα γενέθλια του θρυλικού κιθαρίστα και τραγουδιστή των Pink Floyd David Gilmour όσο και τη κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου σόλο άλμπουμ του με τίτλο 'On An Island' ...

Ένα άλμπουμ με σπουδαίες συμμετοχές....

Μερικές απο αυτές:Phil Manzanera (Roxy Music), David Crosby και Graham Nash (Crosby, Stills, Nash & ενίοτε Young), Guy Pratt (Whitesnake) ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο διάσημος Πολωνός συνθέτης Zbigniew Preisner...

Κομμάτι της ημέρας το άκρως ταξιδιάρικο,μελωδικό 'Red Sky At Night'...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...