Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 941
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aπο ποιόν δίσκο είναι αυτό Hugelacky?
Από τον 25........Τab του '93. Το τελευταίο track λέγεται Lord 13, σου θυμίζει κάτι? :wink:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=&sql=10:etfozfo7eh3k

Και για να μην είμαστε και offtopic, για σήμερα προτείνω την πιο απίστευτη διασκευή:

Το The Four Horsemen από Kill Em All των Metallica μεταμορφώνεται από speed/thrash σε groove-άτη 8λεπτη stoneria από τους Buffalo. Πραγματικά αγνώριστο το τελικό αποτέλεσμα! :-D :twisted:

Δημοσ.

Alan Parsons - Return to Tunguska

Ένα ορχηστρικό electro κομματάκι που το άκουσα κανα δυο φορές στον Best κι έπαθα. Όπως έιπε κι ο εκφωνητής (δεν θυμάμαι ποιος) στην Tunguska πριν από μερικά χρόνια έπεσε ένας μετεωρίτης και σε αυτό το γεγονός αναφέρεται το κομμάτι. Είναι απλά φοβερό!

Δημοσ.

Βγαλμένο απο παλιές καλές ραδιοφωνικές εποχές το καινούργιο single του

PRINCE-Te Amo Corazon

ακούστε και ένα δείγμα εδώ (απο ένα απο τα πιο ενημερωμένα ευρωπαικά fora)

http://swisscharts.com/showitem.asp?interpret=Prince&titel=Te+amo+coraz%F3n&cat=s

Δημοσ.

Καινούργια δουλειά για τους Schiller με συμμετοχές από πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους όπως Mike Oldfield, Kim Sanders, Milu και την πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Tarja Turunen....

Tίτλος του cd είναι "Tag und Nacht" ("Day and Night")

Για Track Of The Day επέλεξα το κομμάτι 'Miles And Miles' σε συνεργασία με την 'Moya Brennan' των 'Clannad'...

Πάρτε ένα μικρό απόσπασμα εδώ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και έχω καιρό να μπώ (εξεταστική γαρ!) ας προτείνω ένα κομμάτι που με έχει κολλήσει αρκετά τελευταία! To είχε προτείνει και ο Godfath3r παλιότερα, αλλά δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία (του κομματιού εννοώ... :mrgreen: )

Thrice - The Earth Will Shake (emo/screamo)

Απίστευτο κομμάτι, έχει κολλήσει στο repeat, φοβερά μελωδικό & συναισθηματικά φορτισμένο, κατεβάστε το, αξίζει! :) :wink:

ps. κάπου στην μέση έχει ακόμα και ήχους από hammond! :)

Δημοσ.
Μιας και έχω καιρό να μπώ (εξεταστική γαρ!) ας προτείνω ένα κομμάτι που με έχει κολλήσει αρκετά τελευταία! To είχε προτείνει και ο Godfath3r παλιότερα' date=' αλλά δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία (του κομματιού εννοώ... :mrgreen: )

[b']Thrice - The Earth Will Shake[/b] (emo/screamo)

Απίστευτο κομμάτι, έχει κολλήσει στο repeat, φοβερά μελωδικό & συναισθηματικά φορτισμένο, κατεβάστε το, αξίζει! :) :wink:

ps. κάπου στην μέση έχει ακόμα και ήχους από hammond! :)

Απο την προηγούμενη χρονιά 4 κομμάτια θα μου μείνουν αξέχαστα...

Pagoda - Death To Birth

Nine Inch Nails - Right Where It Belongs

Βush - Insect Skin(δεν είναι 2005 αλλά εγώ τώρα το άκουσα!) και φυσικά

Thrice - The Earth Will Shake

Έχουν παίξει άπειρες φορές στο repeat...Και ακόμη δεν τα έχω συνηθίσει.Κάθε φορά η ανατριχίλα σε λίγα ή πολλά σημεία του κομματιού επικρατεί...Σόρυ για το off topic αλλά δεν κρατιόμουν!!!

Hugelacky, και σου έχω πεί να τον ακούς τον παππού...Ε..σόρυ...τον Νονό!!! :-D :twisted: :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι μπαλάντα. Απαιτεί πρωί, ζεστό καφέ, μια κιθάρα και δύο ανθρώπους.

To μουρμουράει ο CILLIAN MURPHY και λέγεται SO NEW...

ΑΑΑΑ..

Και ένα ακόμα. Μάλλον το ξέρουν οι περισσότεροι αλλά εγω το ανακάλυψα σήμερα!!!

GRACE aπο JEFF BUCKLEY!

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά...Μόλις ανακάλυψα το καλύτερο κομμάτι στον κόσμο.Το λέει και το ίδιο στους στίχους του...Δεν είναι άλλο απο το

Τenacious D - Tribute

Μάλλον είναι tribute απο κάποιο άλλο όπως λέει...Αλλά ούτε εγώ θυμάμαι! :-P

Επίσης δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξε άλλο κομμάτι στο στερεοφωνικό.Το κομμάτι έχει κολλήσει στο repeat χωρίς διάδοχο...Οι ανατριχίλες και η πώρωση έρχονται σε πολλά σημεία..."and we played the first think that came to our heads just so happened to be...", "and we said nay...We're but men...ROCK", το σημείο με την διφωνία...Και γενικά όλο το κομμάτι με κάνει να σκέφτομαι οτι είναι το καλύτερο κομμάτι στον κόσμο...

Ναί, είμαι άπειρα ενθουσιασμένος...Το είχα ακούσει και παλιότερα χωρίς να του έχω δώσει σημασία.Το είδα όμως σε live perfomance με τον Dave Grohl στα drums και το Jack Black να τα δίνει όλα, να βγάζει τις φωνές ολόιδιες και γενικά να δείχνει πως όλο το σκηνικό το έχει έμφυτο...Το νοιώθει και το ζεί...

Κάποιοι ίσως σκεφτούν οτι πολύ σοβαρότητα για ένα αρκετά ανάλαφρο κομμάτι...Δυστηχώς δεν θα συμφωνήσω...Το σόκ που έχω φάει είναι αξεπέραστο...Συγγνώμη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...

Το κομμάτι είναι ασύλιπτο!!!!

Είναι το perfect timing των τέλειων (σε flow και writing γενικά) στίχων και την τέλειας μουσικής με μία γαμάτη φωνή που δείχνει να κάνει Ο,ΤΙ θέλει!!!!

Ειλικρινά πρέπει να το ξεπεράσω αυτό το σόκ...Αλλά μέχρι τότε κάντε μου μία χάρη...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!!!!!!!

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά...Μόλις ανακάλυψα το καλύτερο κομμάτι στον κόσμο.Το λέει και το ίδιο στους στίχους του...Δεν είναι άλλο απο το

Τenacious D - Tribute

Μάλλον είναι tribute απο κάποιο άλλο όπως λέει...Αλλά ούτε εγώ θυμάμαι!

Όπως λένε και οι στίχοι του, το κομμάτι είναι ένα tribute στο κομμάτι που είχαν παίξει για το διάβολο που τους εμφανίστικε στο δρόμο και δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό κομμάτι που παίξαν τότε. :razz:

Πάντος αν σου άρεσε αυτό το κομμάτι που να ακούσεις όλο το album :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...