Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αν και δεν τα πηγαινα τα soundtrack, αλλαξα γνωμη με το συγκριμενο cd...Προτεινω ολο το Fantastic 4 OST και πιο συγκεκριμενα Loser - Disposable Sunshine!!! :D :D :D

Δημοσ.
LMC - You get what you give (extended & Red kult mixes)

κλασική house διασκευή που τα σπάει!

ορίστε και samplaki! Red kult remix

Καλη επιλογη κομματιου για να το κανουν house - σε σχεση με αλλα.

Χαιρομαι που δε χρησιμοποιησαν τα αυθεντικα φωνητικα.

Thanks για το sample!

Δημοσ.

Κατα τη ταπεινή μου άποψη πρόκειται για το ποιό αριστουργηματικό κομμάτι που έχει προκύψει απο την εύθραστη-εξαιρετική φωνή του Martin L. Gore.....

Το τραγούδι είναι απλά ποίημα....

I want somebody to share the rest of my life/somebody who cares for me pationantly.....

'Depeche Mode - Somebody'

Απο το δίσκο 'Some Great Reward' του 1984...

Δημοσ.

1931...

Kentacky...

Η Florence Reece σύζυγος ενός ανθρακωρύχου γράφει ένα κομμάτι ως κραυγή διαμαρτυρίας για τις διώξεις τις οποίες υφίσταντο οι απεργοί ανθρακωρύχοι (ανάμεσα τους και ο άντρας της) απο τις αρχές, καλώντας τον "ουδέτερο" παρατηρητή να πάρει θέση στη διαμάχη εργαζομένων-εργοδοτών.

Ένα πολυδιασκευασμένο κομμάτι το οποίο αποτέλεσε διαχρονικό ύμνο για τα πολιτικά δικαιώματα....

Μια απο τις ποιό επιτυχημένες διασκευές έχει ειπωθεί απο την εξαίρετη φωνή της 'Natalie Merchant' μέλος των 10,000 Maniacs...

Το κομμάτι πρόσφατα το πήρε το αυτί μου σε διαφήμιση του Johnnie Walker...

'Natalie Merchant - Which Side Are You On?'

nataliemerchant_housecarpenter.jpg

Sample...(57sec)

Δημοσ.
ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - Νέα ζωή

&

De/Vision - New Drug

Μμμ... Τί είναι αυτά; :mrgreen:

Μπορεί να μου αρέσουν' date=' αλλά μπορεί και όχι... Μην πάω να τα αγοράσω τζάμπα... :mrgreen:

Που λέτε...

Τους [b']Poets Of The Fall[/b] τους θυμάστε; Ένα alt. rock group που πριν 2 χρόνια ένα τους τραγούδι ακουγόταν στο Max Payne, το «Late Godbye».

Από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια ever... :)

Πριν 2 μήνες περίπου κυκολοφόρησε η νέα τους δουλειά (νομίζω πως είναι και το μοναδικό τους album) που περιέχει μια απίστευτη μπαλάντα...

«Sleep» ο τίτλος του...

Εδώ μπορείτε να βρείτε sample ενός λεπτού για να πάρετε μια γεύση... :)

Δημοσ.
Μμμ... Τί είναι αυτά; :mrgreen:

Μπορεί να μου αρέσουν' date=' αλλά μπορεί και όχι... Μην πάω να τα αγοράσω τζάμπα... :mrgreen:[/quote']Για το είδος που δεν έγραψα λες ε? Έχεις δίκιο αλλά δεν τα πάω και πολύ καλά στο να αναγνωρίζω είδη στην ηλεκτρονική μουσική οπότε ας πω ότι είναι απλά electro-pop (αν κάνω λάθος, πράγμα πιθανό ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα :wink: )

"Αγόρασέ" τα πάντως, λένε αρκετά :wink:

και για σήμερα 3 indie-alternative songs...

Nada Surf - Blizzard Of '77

Idlewild - These Wooden Ideas

Placebo - 36 degrees

Δημοσ.

Οι αγαπημένα μας Schiller (Mirko von Schlieffen και Christopher von Deylen) επιτέλους με νέα δουλειά που περιμέναμε πως και πως (εγώ δηλαδή... :P).

Τίτλος του νέου album «Tag und Nacht», γεμάτος= με όμορφα τραγούδια όλα ένα κι ένα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πολλές συνεργασίες και εκπλήξεις, όπως αυτή με την Tarja Turanen (λέτε να το γύρισε από metal σε ηλεκτρονική...; ).

Με δυσκολία μεγάλη θα ξεχωρίσω ένα τραγούδι απλά σαν δείγμα του album...

«Berlin Bombay»

Ορχηστρικό κομμάτι με μια μουσική που μου φάνηκε γνώριμη, δεν έχω καταλάβει όμως από που...

Ελπίζω να απολαύσετε κι εσείς αυτό το album, όσο κι εγώ... :)

Δημοσ.

Foo Fighters - End Over An End

(Punk/Grunge)

Ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι απο τον καινούριο δίσκο (In Your Honor).Δύναμη και πολύ όμορφα φωνητικά!Ότι πρέπει να το ακούς στο δρόμο ή στο αμάξι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...