Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Knut έχουν πολύ περίεργο ήχο, είναι κάτι ανάμεσα σε πρώιμους ISIS, Mastodon και Keelhaul και όλα αυτά σε πιο hardcore στυλ. Το ξέρω, η περιγραφή δεν λέει και πολλά, αλλά έχουν εντελώς δικό τους ήχο, πρέπει να ακούσεις για να καταλάβεις. 2 προτεινόμενα παλιότερα album τους είναι τα Challenger (2002) & Bastardiser (2001).

Να προτείνω και άλλον ένα δίσκο για "track" of the day ( :-P ) :

Remembering Never - Women And Children Die First (hardcore)

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να διακόψω την όμορφη δουλειά που κάνετε, μήπως θα ήταν εύκολο να περιοριστούμε σε tracks; :roll:

Για παρουσιάσεις ολόκληρων albums υπάρχει αυτό το topic (για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα). :)

Δημοσ.

Απο εμένα ένα κομμάτι full of emotions!!!Πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσετε...Οπωσδήποτε...!!!!Έχει πολύ καιρό να με κολλήσει τόσο πολύ ένα κομμάτι (το τελευταίο μεγάλο κόλλημα ήταν μάλλον το Death To Birth απο τους Pagoda)...Λοιπόν ακούστε οπωσδήποτε το:

Τhrice - The Earth Will Shake (screamo)

To κομμάτι ξεκινάει με μία απλή μελωδία στην αρχή και όσο πάει τα δίνει όλα με πολύ όμορφο τρόπο και απίστευτα φωνητικά...Οι αρχή των στίχων τα λέει όλα...

"...we dream of ways to break these iron bars

we dream of black nights without moon or stars

we dream of tunnels and of sleeping guards

we dream of blackouts in the prison yard..."

H εξαγωγή που ξεκινάει απο τα 2:50 περίπου με έχει κάνει να ανατριχιάσω απανωτές φορές...

Eιλικρινά έχω χάσει το μέτρημα, πόσες φορές το έχω ακούσει!!!!

Δημοσ.

Πριν λίγο καίρό έπεσε στην κατοχή μου ένα μικρό διαμάντι ονόματι: 39 Minutes Of Bliss απο ένα σουιδικό group τους Caesars (γνωστοι ίσως απο μια διαφήμιση που παιζόταν το κομμάτι τους "Jerk It Out"). Ίσως κάνω και ένα review για το album. Anyway, το στυλάκι τους είναι περίεργο. Απο pop σε indie και απο rock σε alt. rock και μερικές φορές και garage. Tο κομμάτι που προτείνω για TOTD απο το album είναι το:

Caesars - Sort It Out (2003/Astralwerks) απο το album: "39 Minutes Of Bliss (In An Otherwise Meaningless World)"

f84892yk7pv.jpg

...sample...(65'', 400kB)

Δημοσ.

Για σήμερα 2 κομμάτια (έχεις δίκιο Cris)

The Necks - Drive By (jazz rock)

(Cris "σου την έσκασα", όλος ο δίσκος είναι μόνο ένα ομώνυμο track 60 λεπτών :-P )

&

Kyuss - El Rodeo (stoner)

Δημοσ.

Το χαλασε, δε λειτουργουσε μετα, δεν μπορουσε να χρησιμοποιηθει, δεν επιανε ολες τις συχνοτητες, πως το καταλαβαινεις εσυ?

Εκει που λεει EEEEEEEEEEllllleeeeeeeectriiiiiiiiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiityyyyyyyyyyyyy.

Και για να δωσω και ενα νοημα σ' αυτο το post... :mrgreen:

Al Jarreau - Moonlighting

Το θεμα απο την ομωνυμη σειρα (soul)

Δημοσ.

Ενα group από Καβάλα που μου πρότεινε ένας φίλος είναι οι ΜΩΒΑΣΤΡΟ και παίζουν κάτι σε ελληνικό rock αλλά με πολλές grunge επιρροές!

O ελληνικός στίχος δεν κολλάει τόσο με την μουσική αλλά τα κομμάτια είναι αρκετά συμπαθητικά, ειδικά το Ψυχή (αν αγνοήσεις τα ελληνικά) θυμίζει πολύ έντονα Seattle!

Στο site τους έχουν όλο τον δίσκο για κατέβασμα, τα 2 πρώτα tracks είναι μαμάτα!

Μωβαστρο - Ψυχή λοιπόν :wink:

Δημοσ.

Άκουσα το ψυχή που πρότεινε ο Hugelacky...Ωραίο κομμάτι μουσικά.Πολύ όμορφο!!!Το θέμα είναι οι στίχοι...Συνειδητοποίησα πως δεν μ'αρέσουν καθόλου οι Ελληνικοί στίχοι... :-( :-(

Δημοσ.

Στην προσπαθειά μου να ταξινομήσω κάποιους δίσκους έπεσε μπροστά μου ένας δίσκος απο το παρελθόν με ένα κομμάτι που πάντα μου έφερνε στο μυαλό γλυκιές αναμνήσεις... :-)

1997 απο το δίσκο με τίτλο 'Mirador' και ένα εξαιρετικό γκρουπάκι (Country-Rock) απο το San Francisco με την απίστευτα ζεστή φωνή της Paula Frazer...

'Tarnation - Your Thoughts And Mine'

Sample (53sec)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...