Godfath3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Kαι απο εμένα track της ημέρας το: Pagoda - Death to Birth Απίστευτο κομμάτι...Περίεργος ρυθμός, μουσικά στοιχεία δεν ξέρω και γώ απο πού...Κάτι παραδοσιακό μου θυμίζει...Αν και θα ήθελα να το ακούσω να κορυφώνει με ηλεκτρική, είναι απίστευτο κομμάτι...
hugelacky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 H νέα μου πώρωση: Black Bomb A - Burn , Police Stopped Da Way, Human Circus, Everlast Γάλλοι nu/rap-metal/hc! Τα σπάνε! :twisted:
46+2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Και πάλι... PAGODA- THAT DAY o MICHAEL PITT ποστάρει.... http://www.myspace.com/pagodamusic
46+2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Το τραγούδι είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία...Από χθες το ακούω διαρκώς... Ταίριαζε και απόλυτα με το mood μου... :roll: Και νομιζα πως κάτι έχω πάθει. Το ακουω τρεις μέρες συνέχεια... Είναι ένα κομματι που εκφράζει σε κάθε νότα, όσα χάνουμε στη ζωη!! Αρκετα!!!.. το παραέκανα!!
46+2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Schism- TOOL Progressive metal ή ....απλα Tool... Ευχαριστω πολύ τον φίλο μου που μου έκανε δώρο το Lateralus!!! Με αγαπάει σίγουρα πολυ!!!
Godfath3r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ποιός είναι...? :-P Aπο εμένα το κομμάτι της ημέρας.Πολύ ωραίο για ξύπνημα... Faith No More - Evidence (Είδος:H αρχή τoυ Nu-metal!!!!Aρχή επίσης για πολλά πράγματα)
hugelacky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Magyar Posse - Kings Of Time (ολόκληρο το τελευταίο album τους (2004)) Φινλανδική post rock groupάρα με απίστευτα κομμάτια, και σε μελωδίες αλλά και σε feeling!!! Ο ήχος τους είναι αρκετά προσωπικός, ιδιαίτερος αλλά και περίεργος! Φέρνει αρκετές φορές σε κάτι από 60's-70's αλλά με πολύ "αλλόκοτο" τρόπο... http://www.verdurarecords.com/magyarposse/
LIAKOYRAS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 ενα απαιχτο trance album ειναι του hiroshi watanabe.Ταξιδιαρικοι ρυθμοι για φευγατα μυαλα!καλημερα σε ολους!
Costinio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 progressive-deep house είναι ο hiroshi αν δεν κάνω λάθος...
hugelacky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Ολο το The Sophtware Slump από Grandaddy (indie) Εντελώς προσωπικός ήχος, απίστευτος δίσκος & απίστευτο group!
mert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 SubArachnoid Space - Harsh Facts of Life Και ολο το The Fire in Our Throats Will Beckon the Thaw των Pelican :razz:
Godfath3r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Subarachnoid Space μου αρέσει το κομμάτι Deep End...Eπίσης συμπα8ητικό είναι και το EP τους, Red veil... Eγώ θα προτείινω ένα άλλο ποστ κομμάτι απο ένα απίστευτο cd... Logh - Every Time A Bell Rings,an angel Get His Wings (Aπο τον ομώνυμο πρώτο τους δίσκο!!!)
hugelacky Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 2 ολόκληρα album για σήμερα.... Soulfly - Dark Ages (thrashcore και όχι nu metal πλέον ;-) ) ΥΟΒ - The Unreal Never Lived (Doom)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Toυς Sirenia τους ξέρετε? στο στιλ των NightWish. Δυο τραγούδια που ξεχώρισα: Lithium And A Lover Meridian (Acoustic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα