Προς το περιεχόμενο

Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, Godfath3r και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, τα ανέβασα εδώ: http://rapidshare.de/files/5873313/agathi2songs.rar.html

(διαλέξτε free και περιμένετε μισό λεπτό)

Τα παιδιά δεν έχουν μπλέξει με εταιρίες, πνευματικά δικαιώματα κτλ, και έτσι και αλλιώς το demo τους το δίνουν δωρεάν αρκεί να τους στείλεις ένα mail, οπότε enjoy... :wink:

Ο drummer τους δουλεύει σαν ηχολήπτης γι αυτό έχουν τόσο καλή παραγωγή (αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκεται για demo!). Επίσης στο 2ο κομμάτι έχουν συνεργαστεί με τους GardenBox!

Δημοσ.

DEATH TO BIRTH- PAGODA

Εχω πάθει την πλάκα μου με αυτό το τραγούδι. Η μπαντα ανήκει στον Michael Pitt που πρωταγωνιστεί στην τελυταία ταινία του Gus Van Sant και υποδύεται τον Cobain!!! Στην ταινία λέει το κομμάτι μουρμουρίζοντας με μια κιθάρα, αλλα όλα τα λεφτα είναι η πρώτη εκτέλεση από τους Pagoda!!! Ο μικρός ξέρει να γράφει να συνθέτει και να ερμηνευει!!! Θα το βρείτε με δυσκολία ως "last days ost". Υπάρχει κι αλλο συγκροτημα pagoda, μην μπερδετείτε!!!

Δημοσ.

Για σήμερα TOTD έχουμε την εξαιρετική ερμηνεία της Αθηνάς Ρούτση στο 'Χειροκρότημα' της Άλκηστις Πρωτοψάλτη...(Γαλάνη-Νικολακοπούλου)

Μια Brazilian Samba Drum 'n' Bass προσέγγιση που σε καθηλώνει...

Θα το βρείτε αποκλειστικά στην διπλή συλλογή με τίτλο 'Playback' που κυκλοφορεί απο τη Sony BMG.

'Αθηνά Ρούτση - Osse Olhar'

Δημοσ.
DEATH TO BIRTH- PAGODA

Εχω πάθει την πλάκα μου με αυτό το τραγούδι. Η μπαντα ανήκει στον Michael Pitt που πρωταγωνιστεί στην τελυταία ταινία του Gus Van Sant και υποδύεται τον Cobain!!! Στην ταινία λέει το κομμάτι μουρμουρίζοντας με μια κιθάρα' date=' αλλα όλα τα λεφτα είναι η πρώτη εκτέλεση από τους Pagoda!!! Ο μικρός ξέρει να γράφει να συνθέτει και να ερμηνευει!!! Θα το βρείτε με δυσκολία ως "last days ost". Υπάρχει κι αλλο συγκροτημα pagoda, μην μπερδετείτε!!![/quote']

To έβαλα να το κατεβάσω...Μου είπαν για το κομμάτι οτι είναι πολύ καλό και επίσης θα είναι καλή φάση όταν δώ την ταινία να ξέρω το κομμάτι... :-D

Δημοσ.
DEATH TO BIRTH- PAGODA

Εχω πάθει την πλάκα μου με αυτό το τραγούδι. Η μπαντα ανήκει στον Michael Pitt που πρωταγωνιστεί στην τελυταία ταινία του Gus Van Sant και υποδύεται τον Cobain!!! Στην ταινία λέει το κομμάτι μουρμουρίζοντας με μια κιθάρα' date=' αλλα όλα τα λεφτα είναι η πρώτη εκτέλεση από τους Pagoda!!! Ο μικρός ξέρει να γράφει να συνθέτει και να ερμηνευει!!! Θα το βρείτε με δυσκολία ως "last days ost". Υπάρχει κι αλλο συγκροτημα pagoda, μην μπερδετείτε!!![/quote']

Το τραγούδι είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία...

Από χθες το ακούω διαρκώς... Ταίριαζε και απόλυτα με το mood μου... :roll:

Επι τη ευκαιρία, να προτείνω κι εγώ ένα τραγούδι που ταιριάζει πολύ καλά με το δικό σου... Θα έλεγα πως μοιάζουν...

«Bright Eyes - Padriac My Prince»

Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι indie rock group, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας νεαρός που κάνει όλη τη δουλειά.

Ερμηνεία, εκτέλεση και σύνθεση.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του όταν ήταν 14-15 ετών. Σήμερα είναι 25 και μας έχει δώσει πολύ όμορφα τραγούδια... :)

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα άκουσα ένα παράξενο τραγουδάκι στο jukebox του mad!!!Λέγεται I don't care.Το τραγουδάει ο Ricky Μartin , Amerie & Fat Joe.Επειδή μου αρέσει η rap μουσική και ο Fat Joe κάθησα και το ακούσα.Φάση είχε.Αυτό το τραγούδι δεν νομίζω να ανήκει σε κάποιο είδος μουσικής.Εγώ θα το έλεγα latinorientalpoprap!!!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...