G_Zisis Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά, χτες το βράδυ πήγα να κάνω ένα format. Το πρόβλημα όμως έχει ως εξής: Έβαλα κανονικά το CD των Windows και έκανα επανεκκίνηση. Όταν έλεγε 'Press any key to boot from CD' πάτησα το enter αλλά δεν έκανε τίποτα. Συνέχισε να μου δίχνει αυτές τις τελίτσες και προχώρησε στην εκκίνηση των Windows σαν να μην πάτησα κανένα κουμπί όταν έλεγε αυτό το 'Press any key to...'. Προσπάθησα κι άλλες φορές πατώντας όλα τα κουμπιά αλλά δεν έγινε τίποτα, είναι σαν να μην λειτουργεί πληκτρολόγιο εκείνη τη στιγμή ενώ στα Windows λειτουργεί μια χαρά και το πληκτρολόγιο και το ποντίκι! Αυτό το πρόβλημα πάντως τόσο καιρό που κάνω format δεν μου έχει ξανασυμβεί! Τι λέτε να φταίει? Please help me!!!! Ευχαριστώ!
G_Zisis Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Ναι. Αλλά εδώ και δύο χρόνια που το έχω δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα! Αυτό εδώ είναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575575!
k_w_t Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Βαλε στις ρυθμισεις του bios usb keyboard support γιατι δεν στο βλεπει σε dos αλλιως
G_Zisis Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω και θα σας πω τι έγινε!
G_Zisis Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Έγινε! Έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε ο k_w_t!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.